Klod100 40 #7226 Napisano 8 Kwietnia 2008 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #7227 Napisano 8 Kwietnia 2008 Tissot piękno i prostota w jednym, no i oldschool ta pleksa :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7228 Napisano 9 Kwietnia 2008 Świetny Tissocik! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario61 0 #7229 Napisano 9 Kwietnia 2008 Klod , czyżby najnowszy nabytek z targów? :wink: Tak czy owak - piękny model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #7230 Napisano 9 Kwietnia 2008 Hm zastąpić Zenitha - Tissotem nie pojęteA Tissocik świetny 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #7231 Napisano 9 Kwietnia 2008 A u mnie od pół roku wiecznie ten sam :mrgreen: inne leżą w szufladzieteraz tylko zamiast branzolety na pachu /5mm/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #7232 Napisano 9 Kwietnia 2008 Idąc Waszym tropem zainauguruję swoją obecność w tym wątku (to pewnie dlatego że nie chce mi się za każdym razem robić foty ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #7233 Napisano 9 Kwietnia 2008 Genialny ten Poljot, i śmigiełka nawet nie ma tylko normalny sekundnik :wink: Ale mnie nakręciłeś... :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davson 0 #7234 Napisano 9 Kwietnia 2008 Mariusz888 ile masz w nadgarstku?Oczywiście gratuluję zegarka... . :wink: 0 ...rysy na zegarku to jak blizny wojownika ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #7235 Napisano 9 Kwietnia 2008 Genialny ten Poljot, i śmigiełka nawet nie ma tylko normalny sekundnik :wink: Z wyglądu prawie jak Panerai :wink:. Fajny zegarek, gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #7236 Napisano 9 Kwietnia 2008 DonDonov - właśnie całe szczęście że nie ma śmigiełka :mrgreen: davson - super mało z tego co kiedyś mierzyłem to 16cm (chyba że mnie pamięć zawodzi) - ale możesz przyjąć że tak mało jak się da 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davson 0 #7237 Napisano 9 Kwietnia 2008 davson - super mało z tego co kiedyś mierzyłem to 16cm (chyba że mnie pamięć zawodzi) - ale możesz przyjąć że tak mało jak się da :wink: ...ale zegareczek udany... 0 ...rysy na zegarku to jak blizny wojownika ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #7238 Napisano 9 Kwietnia 2008 Seiken łał. pozdro 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #7239 Napisano 9 Kwietnia 2008 Sklonowany 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7240 Napisano 9 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #7241 Napisano 9 Kwietnia 2008 mialo byc na reku Panowie.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #7242 Napisano 10 Kwietnia 2008 :wink: a można zdjęcie "an face" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7243 Napisano 11 Kwietnia 2008 a prosze bardzo : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #7244 Napisano 11 Kwietnia 2008 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz22 0 #7245 Napisano 11 Kwietnia 2008 Najnowszy nabytek od wczoraj na moim nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #7246 Napisano 11 Kwietnia 2008 wow, chyba pierwsze Grand Seiko w klubie- gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #7247 Napisano 11 Kwietnia 2008 Najnowszy nabytek od wczoraj na moim nadgarstku. piękny GS - pogratulować. Muszę się kopnąć do Pabianic i się gdzieś zaczaić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #7248 Napisano 11 Kwietnia 2008 feleksc, co to za podroba Panerai? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7249 Napisano 11 Kwietnia 2008 feleksc, co to za podroba Panerai? :wink: wszystko wyjasniałem juz pare razy poczatek tu:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....&start=7215 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #7250 Napisano 11 Kwietnia 2008 Najnowszy nabytek od wczoraj na moim nadgarstku.Obrazek Przepięknę Seiko :razz: :shock: chyba pierwsze Grand Seiko w klubie "Takie" to raczej napewnoAle jednak jest jeszcze "jedno" też "śliczne" Grzegorz zazdroszczę Ci :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach