Gość Majowy Diabeł #7801 Napisano 28 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7802 Napisano 28 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #7803 Napisano 28 Czerwca 2008 diesel -to ruska maszyna;)a nie radziecka. Felek na tarczy ma napisane że zrobiono w CCCP więc chyba jednak Radziecka? :grin: A tak w ogóle to chyba poznajesz ten zegarek? :wink: Kiedyś należał do Ciebie :smile: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7804 Napisano 28 Czerwca 2008 aaa poznaje,robiłes cos przy nim?chodzi mi o werk?pozdrawiam:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #7805 Napisano 28 Czerwca 2008 aaa poznaje,robiłes cos przy nim?chodzi mi o werk?pozdrawiam:) Poza drobną regulacją nic nie robiłem, działa bardzo dobrze i jest to jedyny Rusek który gości na mojej ręce od czasu do czasu :mrgreen: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #7806 Napisano 29 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #7807 Napisano 29 Czerwca 2008 Francja, ale czy elegancja? :wink: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #7808 Napisano 29 Czerwca 2008 Dwa japońskie produkty, które ubóstwiam i używam, Samuraia od poniedziałku nie ściągam w ciągu dnia z ręki. 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7809 Napisano 30 Czerwca 2008 Widzę, ze podczas mojej nieobecności nadgarstki forumowiczów wzbogaciły się o kilka ciekawych sikorków. Wszystkim gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #7810 Napisano 30 Czerwca 2008 Starałem się zrobić ładną fotkę, ale te szumy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tobee_79 #7811 Napisano 30 Czerwca 2008 często oglądam ten temat i muszę przyznać, że zegarki feleksa są godne pokazywania. reszta to przeważnie sztampa.no ileż można oglądać samuraje (ujdzie) czy seiko 5 (totalnie bezpłciowy zegarek)?feleks i jego zegarki przynajmniej wybija się z tłumu swą orginalnością - tak trzymać. i czy na prawdę podobają wam się wszystkie jak leci zegarki? raczej nie widziałem tu opinii negatywnej na temat jakiegoś sikora. tylko same ochy i achy. nie wiem, widocznie tak trzeba tutaj... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7812 Napisano 30 Czerwca 2008 Tak trzeba. Jeśli nie będziesz jak inni achów i ochów regularnie z siebie wyrzucał, to nie masz co tu szukać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #7813 Napisano 30 Czerwca 2008 dopadło mnie :mrgreen: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #7814 Napisano 30 Czerwca 2008 często oglądam ten temat i muszę przyznać, że zegarki feleksa są godne pokazywania. reszta to przeważnie sztampa.no ileż można oglądać samuraje (ujdzie) czy seiko 5 (totalnie bezpłciowy zegarek)?feleks i jego zegarki przynajmniej wybija się z tłumu swą orginalnością - tak trzymać. i czy na prawdę podobają wam się wszystkie jak leci zegarki? raczej nie widziałem tu opinii negatywnej na temat jakiegoś sikora. tylko same ochy i achy. nie wiem, widocznie tak trzeba tutaj... :shock: :shock: :shock: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zegarkomaniakxx #7815 Napisano 30 Czerwca 2008 dopadło mnie :mrgreen:gratulację ! zacny i magiczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7816 Napisano 30 Czerwca 2008 często oglądam ten temat i muszę przyznać, że zegarki feleksa są godne pokazywania. reszta to przeważnie sztampa.no ileż można oglądać samuraje (ujdzie) czy seiko 5 (totalnie bezpłciowy zegarek)?feleks i jego zegarki przynajmniej wybija się z tłumu swą orginalnością - tak trzymać. i czy na prawdę podobają wam się wszystkie jak leci zegarki? raczej nie widziałem tu opinii negatywnej na temat jakiegoś sikora. tylko same ochy i achy. nie wiem, widocznie tak trzeba tutaj... :shock: :shock: :shock: ja ci dam shock shock shock w pełni popieram tego kolege w kółko same paneraje widzea dzis taki inny; 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #7817 Napisano 30 Czerwca 2008 dziś (chociaż dopiero od popołudnia) poljocik: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #7818 Napisano 30 Czerwca 2008 tylko same ochy i achy. nie wiem, widocznie tak trzeba tutaj... Nie przejmuj się, nie jesteś sam w tej opinii odnośnie sejkaczy (wiele osób to potwierdza w "kuluarach" :wink: ale nikt nie napisze) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #7819 Napisano 1 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7820 Napisano 1 Lipca 2008 piekny:)strzel mu troche fot z kazdej zstrony i z bliska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #7821 Napisano 1 Lipca 2008 piekny:)strzel mu troche fot z kazdej zstrony i z bliska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7822 Napisano 1 Lipca 2008 nie wchodza foty ,jaki tego rozmiar sądzac po fotce spory 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #7823 Napisano 1 Lipca 2008 nie wchodza foty ,jaki tego rozmiar sądzac po fotce spory a teraz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #7824 Napisano 1 Lipca 2008 Niczego sobie ta chinska MM. 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7825 Napisano 1 Lipca 2008 pikna!choc pewne elementy wydaje mi się ze lepiej sa spasowane w tym moim,ale u ciebie widac ze to stal u mnie nie;( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach