Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, OperatorkaKosiarki napisał(-a):

4E962731-7AB9-4B0E-B4A9-A18E0F347B03.jpeg

"7 cudów świata"?

Faktycznie łatwo załapać reguły, a frajda z gry duża?

Bo zastanawiam się nad nabyciem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Nowy nabytek, planowany a skoro trafiła się okazja, to kupiony. :) 

IMG_20220510_073950.jpg

Można go kupić nowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Nowy nabytek, planowany a skoro trafiła się okazja, to kupiony. :) 

nIMG_20220510_073950.jpg

O To nowość na Forum - nówka nie śmigana !!! PREMIERA !!! Niech się Nosi zdrowo i z Ręki nie spada !!! 👍🍻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, AspirantS napisał(-a):

Można go kupić nowego?

Tam gdzie kupiłem, robili wyprzedaż końcówki. Cena była poniżej 300 zł a teraz info, że brak. Jednak do kupienia jeszcze na Amazonie USA, ale tam wyjdzie drożej. Jak ostatnio śledziłem cenę, to było ponad 80 USD, ale dolicz jeszcze wysyłkę i VAT, to da około 520 zł. 

Tu masz linka do tego modelu: https://www.amazon.com/Timex-Mens-Todd-Snyder-White/dp/B07BSK1DGM/ref=sr_1_1?crid=2162LRQJD83YJ&keywords=todd+snyder+timex&qid=1652162568&sprefix=todd+snyder%2Caps%2C213&sr=8-1 

Kolega @RagnarPLmiał do sprzedania inny model z tej serii w dobrej cenie, ewentualnie zapytaj. 

Tu masz jeszcze nieco tańszą wersję w szarościach: https://www.amazon.com/Timex-TW2T57100-Snyder-Roulette-3-Hand/dp/B09TS2YT3H/ref=sr_1_5?crid=2162LRQJD83YJ&keywords=todd+snyder+timex&qid=1652162693&sprefix=todd+snyder%2Caps%2C213&sr=8-5 

I jeszcze jedna bardziej zwariowana: https://www.amazon.com/Timex-Todd-Snyder-Black-White/dp/B07BSP1H62/ref=sxin_14_ac_d_rm?ac_md=0-0-dG9kZCBzbnlkZXIgdGltZXg%3D-ac_d_rm_rm_rm&crid=2162LRQJD83YJ&cv_ct_cx=todd+snyder+timex&keywords=todd+snyder+timex&pd_rd_i=B07BSP1H62&pd_rd_r=d7f3adb2-fa45-412f-afb7-b55be329c0e7&pd_rd_w=zUXs0&pd_rd_wg=BC1tJ&pf_rd_p=7de181be-756e-4582-93e5-e9bf36281b5f&pf_rd_r=8MB2ZNKK6C8ZAMN7JEPW&psc=1&qid=1652162693&sprefix=todd+snyder%2Caps%2C213&sr=1-1-7d9bfb42-6e38-4445-b604-42cab39e191b 

1 minutę temu, unadarek napisał(-a):

O To nowość na Forum - nówka nie śmigana !!! PREMIERA !!! Niech się Nosi zdrowo i z Ręki nie spada !!! 👍🍻

Dzięki. Mam słabość do Timexa. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a):

Dzięki. Mam słabość do Timexa. :) 

..ja jakoś nie mogę się do nich przekonać - może dlatego że czytałem wszędzie że są głośne :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, unadarek napisał(-a):

..ja jakoś nie mogę się do nich przekonać - może dlatego że czytałem wszędzie że są głośne :) 

Głośny to fakt, ale ja przygłuchy ;). Słuchało się rocka zbyt dużo w dawnych czasach... :) 

Kup sobie Marlina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Głośny to fakt, ale ja przygłuchy ;). Słuchało się rocka zbyt dużo w dawnych czasach... :) 

Kup sobie Marlina.

o dzięki za podpowiedź akurat patrzę na różne automaty - miałem kiedyś kwarca modowego na mechanizmie  tanim seiko - normlanie tak cyckał w nocy że do szuflady zamykałem i to skubańca dało się słyszeć - dobrze że go się pozbyłem:)  od tej pory nie chcę głośnych :) 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, unadarek napisał(-a):

o dzięki za podpowiedź akurat patrzę na różne automaty - miałem kiedyś kwarca modowego na mechanizmie  tanim seiko - normlanie tak cyckał w nocy że do szuflady zamykałem i to skubańca dało się słyszeć - dobrze że go się pozbyłem:)  od tej pory nie chcę głośnych :) 

Marliny są fajne a że to automaty na Miyocie (bez stop sekundy) - nie hałasują, no i fajne też są. :) 

Teraz, Londek napisał(-a):

F2207F40-E31C-454F-8446-56E7EE6BADCF.jpeg

Uuuu.. Mocna konkurencja w dziedzinie Timexa. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Marliny są fajne a że to automaty na Miyocie (bez stop sekundy) - nie hałasują, no i fajne też są.

właśnie na nie patrzę - Miyota 8215 standardowy dobry mechanizm :) w wielu siedzi zegareczkach :) Problem z Timexem mam taki ze ma pasujące mi wzornictwa - jak powyżej Timex Expedition  :) 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a):

Mam i polecam. 

przeglądam - chodź patrzę że są na paskach ale mesh fajnie wygląda 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Cologero napisał(-a):

3EAE1E57-AA00-4C9F-9443-138B69311B24.jpeg

Choć Certiny jakoś mnie nie rzucają na kolana, to ta Twoja do mnie przemawia a z tym paskiem wyglądają jak udane małżeństwo (coraz trudniejsze do zaobserwowania). :) Gratuluję ponownie, 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Choć Certiny jakoś mnie nie rzucają na kolana, to ta Twoja do mnie przemawia a z tym paskiem wyglądają jak udane małżeństwo (coraz trudniejsze do zaobserwowania). :) Gratuluję ponownie, 

Certina jest dobra choćby na zastosowanie DS - ma pytanko  czy są Timex automaty w stylu nurkowym, militarnym, piloty ? Może wiesz ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Choć Certiny jakoś mnie nie rzucają na kolana, to ta Twoja do mnie przemawia a z tym paskiem wyglądają jak udane małżeństwo (coraz trudniejsze do zaobserwowania).  Gratuluję ponownie, 

Dziękuje, choć to tylko Certina

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, unadarek napisał(-a):

Certina jest dobra choćby na zastosowanie DS - ma pytanko  czy są Timex automaty w stylu nurkowym, militarnym, piloty ? Może wiesz ? 

Nurki możesz znaleźć bez kłopotu na Allegro, ale i sklepach PL także. Co do pilotów to nie wiem, trzeba by sprawdzić a teraz nie mogę. 

1 minutę temu, Cologero napisał(-a):

Dziękuje, choć to tylko Certina emoji846.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Bez przesady i kokieterii, to uznany producent a że takiemu jak ja z nimi nie do końca po drodze, to nie ich problem. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi