Yargoth 1 #8176 Napisano 14 Sierpnia 2008 Mimo ze nie JLC to jednak piekny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8177 Napisano 14 Sierpnia 2008 Cudeńko 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8178 Napisano 14 Sierpnia 2008 Yargoth, dzieki, coz bede w tym tygodniu polowal na cos szczegolnego - jak sie uda to trzeba bedzie sie pozbyc i tego i memo:) ale zaboli - niestety finanse ...A jlc jeszce bedzie ... pozdrawiam 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8179 Napisano 14 Sierpnia 2008 Tessio numer z Rolexem mnie rozbawił.I za to Ci dziekuje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #8180 Napisano 14 Sierpnia 2008 Cytochrom, przewspanialy jest ten UN! Takie wlasnie czasomierze lubie. Gratuluje nabytku (i gustu :smile: ) __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Sz. 0 #8181 Napisano 14 Sierpnia 2008 Nie mogę się zdecydować którego najbardziej lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #8182 Napisano 14 Sierpnia 2008 Oo, cóż za wspaniały seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8183 Napisano 14 Sierpnia 2008 Nie mogę się zdecydować którego najbardziej lubię znaczy to, że jeszcze go nie masz - walcz dalej ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Sz. 0 #8184 Napisano 14 Sierpnia 2008 Dobrze mówisz. Kolejny nabytek jest w trakcie wstępnej realizacji Czy to będzie ten ulubiony to się okaże. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #8185 Napisano 15 Sierpnia 2008 staruszek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8186 Napisano 15 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #8187 Napisano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8188 Napisano 15 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8189 Napisano 15 Sierpnia 2008 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #8190 Napisano 16 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruś 0 #8191 Napisano 17 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8192 Napisano 17 Sierpnia 2008 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #8193 Napisano 17 Sierpnia 2008 Widzę, że ominęła mnie w tym wątku ciekawa dyskusja. Skoro forum ma być rzetelne to wtrącę swoje trzy grosze... Widzę, że MM już ukamienowana :twisted: przez każdego.Nie zrozumiem panowie jednego: ganicie MM za to, że robi zegarki "identyczne" jak PAM'y, ale mam wrażenie, że robicie to tylko dlatego, że MM produkowana jest w kraju "olimpijskim", bo gdy pojawia się wspomniany już przeze mnie i później Lownowermana, motyw zegarków lotniczych z napisem na tarczy i deklu "Made in Swiss" czy "Made in Germany" wszystko jest git, choć tarcze, styl kopert, koronki są łudząco podobne a w środku bije "made in Swiss" Unitas. Nieprawda, że wszędzie bije Unitas. W wypowiedziach była przywołana firma IWC, ale model Big Pilot z 1940 roku (bo o nim mowa) pracuje na werku własnym IWC i jest to cal.52 S.C. Natomiast nowe Big Piloty mają inny design i nowy własny mechanizm. Co do Marina Militare, to Panerai wykonało już taki model (na prawą rękę) około 1950 roku i wyglądał tak... Całkowicie więc zgadzam się z tym, co napisał mik. Chińska Marina Militare jest jak pasożyt żerujący na Panerai i tego faktu nic nie zmieni. A kupowanie i noszenie takich zegarków to żenada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8194 Napisano 17 Sierpnia 2008 Przyjemny z niego grubasek :mrgreen: :cool: Denerwuje mnie w nim brak sekundnika :sad: i za cholerę nie wiem jak przestawić datę :/ Może ktoś wie? 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myslu 0 #8195 Napisano 18 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #8196 Napisano 18 Sierpnia 2008 za cholerę nie wiem jak przestawić datę :/ Może ktoś wie? prawdopodobnie żeby przestawić dzień tygodnia trzeba kręcić wskazówkami (czego bardzo nie polecam - kilka razy tak przestawisz i masz luźny ćwiertnik)a żeby przestawić dzień miesiąca możliwe że trzeba odciągnąć koronkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8197 Napisano 18 Sierpnia 2008 Kręcąc w jedną stronę przestawiasz dzień a w drugą datę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8198 Napisano 18 Sierpnia 2008 myslumądry wybór :grin: a Ty sie nad Ceratą,czy jak jej tam,zastanawiałes :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8199 Napisano 18 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #8200 Napisano 18 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach