Gość tessio #176 Napisano 25 Listopada 2005 Statki też piękne Tylko, że ja w ogóle się na nich nie znam Ale podobają mi sie 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #177 Napisano 25 Listopada 2005 :DJa się wcale nie chwale :oops: ale sam je zrobiłem :oops: żona uszyła żagle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #178 Napisano 25 Listopada 2005 To była moja poprzednia pasja :cry: teraz wróciłem do korzeni Z wykształcenia jestem zegarmistrzem :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #179 Napisano 25 Listopada 2005 Gratuluję zdolnej żony W końcu szycie żagli to nie jest proste zajęcie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #180 Napisano 25 Listopada 2005 Dzięki za uznanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #181 Napisano 25 Listopada 2005 pikny ten Meister Anker, tylko czemu na nim pisze Swiss,skoro na moim Germany :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #182 Napisano 25 Listopada 2005 Nie mam pojęcia taki kópiłem na allegro :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #183 Napisano 25 Listopada 2005 Nie mam pojęcia taki kópiłem na allegro :oops: świetny :!: ale skoro on jest swiss,a mój od kanclerza to co jest grane/??? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #184 Napisano 25 Listopada 2005 tesio Ja mogę się również pochwalić tym, że rozłożylam i złożylam samodzielnie zegarek :shock: Szycie żagli to pikuś :wink: Małgoś żona Pawła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #185 Napisano 25 Listopada 2005 Zuch dziewczyna :wink: Przepraszam, że się tak spoufalam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #186 Napisano 25 Listopada 2005 Może to fals :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #187 Napisano 25 Listopada 2005 Może to fals :oops: sprawdze jeszcze raz ale naa bank ten mój to niemiecka robota,zresztą firma M.A. to nasi sąsiedzi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #188 Napisano 25 Listopada 2005 OK nie jestem służbistką Dzięki za pochwały :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #189 Napisano 25 Listopada 2005 gratuluję wyrozumiałej żony, pracochłonnych modeli i ślicznej kolekcji !!! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #190 Napisano 25 Listopada 2005 Na bank ma swiss madet tak ma na tarczy :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #191 Napisano 25 Listopada 2005 Piotrek Bardzo dziękuję za wszystkie pochwały :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonFelipe 0 #192 Napisano 25 Listopada 2005 Moze nie na reku a w odpowiedniej kieszonce w spodniach ale zawsze przy sobie:) P.S. Zakochalem sie w tym zegarku do tego stopnia, ze zrezygnowalem na jego rzecz z noszenia mojej starej narecznej delbany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #193 Napisano 9 Grudnia 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #194 Napisano 9 Grudnia 2005 Mariusz, inaczej Cię sobie wyobrażałem :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #195 Napisano 9 Grudnia 2005 :shock: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #196 Napisano 9 Grudnia 2005 Od dzisiaj możemy mu mówić: Puchatku!Jak Karioka w Tolku Bananie 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #197 Napisano 9 Grudnia 2005 Mariusz, to chyba nie jest Portofino, Misiu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #198 Napisano 9 Grudnia 2005 Wygląda na Zenitha. M 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #199 Napisano 9 Grudnia 2005 Panowie!Przecież to JLC Master Classic :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #200 Napisano 9 Grudnia 2005 No właśnie logo mi na JLC wygląda spod tego refleksu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach