switch107 375 #8276 Napisano 31 Sierpnia 2008 Sphinx - to seiko jest genialne :shock: Jezeli mozesz podeslij mi jego numer katalogowy - nie moge go odnalezc w sieci 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #8277 Napisano 31 Sierpnia 2008 , 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #8278 Napisano 31 Sierpnia 2008 Sphinx - to seiko jest genialne :shock: Jezeli mozesz podeslij mi jego numer katalogowy - nie moge go odnalezc w sieci hehe - chyba najpopularniejszy model zegarka an forum, a Ty jeszcze pytasz... SEIKO SNM011K - Black Samurai.....na zdjeciach na pasku made by KORBA... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #8279 Napisano 31 Sierpnia 2008 Sphinx - to seiko jest genialne :shock: Jezeli mozesz podeslij mi jego numer katalogowy - nie moge go odnalezc w sieci hehe - chyba najpopularniejszy model zegarka an forum, a Ty jeszcze pytasz... SEIKO SNM011K - Black Samurai.....na zdjeciach na pasku made by KORBA... Dzieki wielkie, ja taki malo japonski jestem :oops: i nie mialem pojecia. Ladne wskazowki, czarna data - ekstra. Ruszam na poszukiwania :mrgreen: 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8280 Napisano 1 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8281 Napisano 1 Września 2008 O rany, dawno temu chorowałem na taką Cymę :smile: J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8282 Napisano 1 Września 2008 świetna cyma ! A ja od dziś wszak nie na ręku ale na półce .... co ciekawe wskazówki jeszcze delikatni i na chwilkę świecą , no i ładnie dzwoni Prawdopodobnie to był / jest podróżny budzik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #8283 Napisano 2 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charakterny 0 #8284 Napisano 2 Września 2008 Do uprawiania Sportów A tak opłakuje od kilku dni skradzionego Tissota PRC 200 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruś 0 #8285 Napisano 2 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #8286 Napisano 2 Września 2008 dziś szpiegowsko-militarnie Gratuluję, świetny zegarek. Ja od dzisiaj w stylu "Vintage" :mrgreen: :cool:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #8287 Napisano 2 Września 2008 :shock: No Mariusz, pojechałeś...Ale może byś go założył jednak? Gratulacje serdeczne - przepiękny zegarek 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8288 Napisano 2 Września 2008 :shock: Najładniejszy z całej serii Vintage...gratuluje dobrego wyboru :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #8289 Napisano 2 Września 2008 Wspaniały IWC. Gdyby tylko jakiś stary manualny naciąg miał 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #8290 Napisano 2 Września 2008 Mariusz, świetny wybór, choć wciąż czekam na Pama na Twoim nadgarsku :wink: Gratuluję! 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8291 Napisano 2 Września 2008 Gratulacje, piękny zegarek (jak większość IWC ) niech się nosi, tylko proszę o więcej fotek w Galerii 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #8292 Napisano 2 Września 2008 Dzięki :smile:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #8293 Napisano 2 Września 2008 Hehe, stara milosc jednak nie rdzewieje :mrgreen: Graty Mario- jest swietny, dla niego wlasnie pozbylem sie RO! Pozdro,Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #8294 Napisano 2 Września 2008 Graty Mario- jest swietny, dla niego wlasnie pozbylem sie RO! Marcinie, naprawdę? :shock: A Twój podpis "InLoveWith Royal Oak" i jak pamiętam niechęć do marki IWC? Jestem zdumiony! Pozdrawiam, Igor 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #8295 Napisano 2 Września 2008 Hehe, stara milosc jednak nie rdzewieje :mrgreen: Graty Mario- jest swietny, dla niego wlasnie pozbylem sie RO! Dzięki Marcin :smile:. Chociaż co do pozbycia się RO, to aż mi się nie chce wierzyć :shock:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #8296 Napisano 2 Września 2008 :wink: Koledzy, znamy sie juz jednak troche... :twisted: Pozdrawiam,Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #8297 Napisano 2 Września 2008 Czapki z głów - IWC powalający 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario61 0 #8298 Napisano 2 Września 2008 Hehe, stara milosc jednak nie rdzewieje :mrgreen: Graty Mario- jest swietny, dla niego wlasnie pozbylem sie RO! Ja od dzisiaj w stylu "Vintage" :mrgreen: No to "sezon ogórkowy " na forum mamy z głowy.Jeśli już początek zakupów jest tak gorący to tylko ręce zacierać w oczekiwaniu na ciąg dalszy.... Mariusz - gratuluję nabytku!!! Marcin - ciekawe "co teraz knujesz" :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #8299 Napisano 2 Września 2008 To zart byl :wink: ...oczywiscie jesli chodzi o druga czesc mojej wypowiedzi :smile: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #8300 Napisano 2 Września 2008 Szczere gratulacje Mariusz, piękny Inge. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach