Jajacek 304 #9101 Napisano 12 Grudnia 2008 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #9102 Napisano 12 Grudnia 2008 Adi..jesteś jak CBŚ Ale rzeczywiście ,staram się ,powtarzam staram zrobić jak najlepszą fotkę ,z fajnym światłem,wrzucam w rzeczonego Mac'a i koryguję nieco poziom czerni ,balans kolorów ,jasność i kontrast. Nie zawsze mam dostęp do PS ,więc często poza prostą korektą kontrast/jasność nic nie robię. Na HDR ach się nie znam,ale na pewno kiedyś spróbuję. 1-wsza fotka w "poświećmy"nie jest połączeniem 2-óch zdjęć.Najpierw naświetliłem zegary mocnym halogenem ,potem (po ust.ostrości ,zgasiłem światło,pozostawiając tylko takie "wypełniające" prawie nic .o mocy większej świeczki.czas naświetlania ok.30 s . A, i obiektyw oldschool, manual ,nikkor 55 f 3,5 pzdr Michał aha, żeby nie było OT to dziś zagościł zdjęcie starodawne ,ale ten zegar ,a poza tym i tak nie umiem robić fot nadgarstkowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #9103 Napisano 12 Grudnia 2008 nieustająco 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 246 #9104 Napisano 13 Grudnia 2008 http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?show...96&hl=fotki szybka powtórka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #9105 Napisano 13 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fragles 0 #9106 Napisano 13 Grudnia 2008 A ja tego pana mam To moje pierwsze zegarkowe zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #9107 Napisano 13 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że już wkrótce . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9108 Napisano 13 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #9109 Napisano 13 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że już wkrótce . McIntosh to można już gratulować ? 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 426 #9110 Napisano 13 Grudnia 2008 Jajacek ale masz owłosione łapska (to zdjęcie podwodne?) 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #9111 Napisano 13 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że już wkrótce .A ja mam nadzieje, ze nie od tego goscia http://www.allegro.pl/item502819086_patek_...dobra_cene.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9112 Napisano 13 Grudnia 2008 nieustająco TeJot, klasa Jajacek faktycznie masz niemiłosiernie zarosnięte łapska. A moze Ty nie jestes człowiekiem ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #9113 Napisano 13 Grudnia 2008 Jajacek świetny ten Oris sam cały czas sie rozglądam za zegarkami tej marki. Pozdrowienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stork 26 #9114 Napisano 13 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że już wkrótce . no nie... sliczny bedzie a jaki garniak do kompletu dodaja? boss za tanio bedzie wygladac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9115 Napisano 13 Grudnia 2008 Panie i panowie - rozpoczęcie sezonu: Dw 5600 i moje skarby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #9116 Napisano 14 Grudnia 2008 A ja tego pana mam To moje pierwsze zegarkowe zdjęcia.ZdjęciaWyśmienite zdjęcia,świetny SARB Mariusz,Calatrava kładzie na łopatki ,ale 5127G zmiażdzyłby totalnie (mnie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #9117 Napisano 14 Grudnia 2008 Skoro temat się ciągnie to ja dziś śmigam w tym: Seiko Premier Kinetic SMA167P1 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9118 Napisano 14 Grudnia 2008 fragles, świetne zdjęcia - gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #9119 Napisano 14 Grudnia 2008 McIntosh, nei widac foty..co tam bylo ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #9120 Napisano 14 Grudnia 2008 McIntosh, nei widac foty..co tam bylo ??? PP ref.5127J 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryu 1 #9121 Napisano 14 Grudnia 2008 Dziś (i nie tylko) na jednej ręce prezent mikołajkowy od kolegi i koleżanek z pracy: Na drugie ręce niezmiennie Eterna :](bez względu na to, czy to obciach mieć zegarki na obu rękach na raz ;P) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9122 Napisano 14 Grudnia 2008 PP ref.5127J Łohoho, podwójny indeks godziny 12 nierówno nałożony, datwnik też nie powala. To ma być jakość zegarka numeru uno w piramidzie presiżu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #9123 Napisano 14 Grudnia 2008 Łohoho, podwójny indeks godziny 12 nierówno nałożony, datwnik też nie powala. To ma być jakość zegarka numeru uno w piramidzie presiżu ? A nie pomyślałeś czasem, że to wina kompresji zdjęcia albo samego zdjęcia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9124 Napisano 14 Grudnia 2008 A nie pomyślałeś czasem, że to wina kompresji zdjęcia albo samego zdjęcia? Pomyślałem, ale odniosłem wrażenie, że nie jest tak jak piszesz. Nie mniej, jeśli faktycznie, można by powiedzieć, że wszystkie zegarki są super, że wszystko jest na nich super, a ewentualne niedoróbki zwalić na kompresję zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wahin 0 #9125 Napisano 14 Grudnia 2008 A nie pomyślałeś czasem, że to wina kompresji zdjęcia albo samego zdjęcia? Przy takim założeniu można powiedzieć, że wszystko jest ok bo każdy z nas ma jakąś kompresję dekompresję czy też wadę wzroku, która powoduje spaczony ogląd świata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach