Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, SPS napisał(-a):

IMG_6428.thumb.jpeg.f64b85a1842ac7144f447c73a22891ef.jpeg

Idealnie komponuje się do Audii.👍

Edytowane przez Socool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Dnlaie napisał(-a):

Ale są Tacy! ;)

Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑

*swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠

Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪

*takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅)

Jeśli jednozegarkowiec to mit to ja ten mit kultywuje :) Jestem nim w znaczeniu, że noszę zawsze jeden zegarek (Colt leżakuje i chyba już czas żeby go oddać w dobre ręce). Zarejestrowałem się tu w 2012, zaglądam tu regularnie i raczej za często jak większość z nas wiec chyba to można jakość połączyć.  Nie czuję potrzeby rotacji zegarków i powiem więcej, zakładanie każdego ranka tego samego zegarka to naprawdę przyjemność. Plan na AT jest taki, że ma służyć co najmniej 10 lat ale czy zostanie utrzymany to trudno powiedzieć, bo pięknych zegarków jakby coraz więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, rafalmosty napisał(-a):

Wg mnie pudło zaliczyłeś😉 mam audi i to nie przypomina zegarów, jakie mam w moim samochodzie. Prędzej mi na jakiegoś Forda to wygląda😉

IMG_3702.jpeg

Z przykrością muszę Ci przyznać, że możesz mieć rację. Albo to jakiś nowszy VW. Te zegary ostatnio są bardzo podobne... Poczekamy, może właściciel to sprostuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, kingcrimson napisał(-a):

Jeśli jednozegarkowiec to mit to ja ten mit kultywuje :) Jestem nim w znaczeniu, że noszę zawsze jeden zegarek (Colt leżakuje i chyba już czas żeby go oddać w dobre ręce). Zarejestrowałem się tu w 2012, zaglądam tu regularnie i raczej za często jak większość z nas wiec chyba to można jakość połączyć.  Nie czuję potrzeby rotacji zegarków i powiem więcej, zakładanie każdego ranka tego samego zegarka to naprawdę przyjemność. Plan na AT jest taki, że ma służyć co najmniej 10 lat ale czy zostanie utrzymany to trudno powiedzieć, bo pięknych zegarków jakby coraz więcej :)

Podziwiam. Nie dość, że nosisz jeden zegarek - to jeszcze w planach masz go przez 10 lat <wow>

*Podoba mi się ta idea

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Dnlaie napisał(-a):

Podziwiam. Nie dość, że nosisz jeden zegarek - to jeszcze w planach masz go przez 10 lat <wow>

*Podoba mi się ta idea

I dodatkowo nie jest nudne oglądanie tej AT. I ja podziwiam kolegę @kingcrimsonza to swoje postanowienie 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.02.2025 o 11:24, Funky_Koval napisał(-a):

⬅️ Lewy, prawy? ➡️

20250227_104830.thumb.jpg.7722ab6f24ad81435ef1c1c49786e137.jpg

Lewy. Tylko na pasku. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, kornel91 napisał(-a):

I dodatkowo nie jest nudne oglądanie tej AT. I ja podziwiam kolegę @kingcrimsonza to swoje postanowienie 😀

Panowie Dnlaie, kornel91, dzięki ale o słowa  uznania to poproszę za klika lat bo sami wiecie jaka jest dola miłośników zegarków  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.02.2025 o 16:53, b_easy napisał(-a):

IMG_8611.jpeg

To oryginalna bransoleta

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi