Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Miszkolc napisał(-a):

Znajdź różnicę - jedna z zabaw w Świerszczyku (chodzi mi o gazetę dla dzieci, a nie dla dorosłych). emoji12.pnge5b54c2b3ad8ce23b6bc310be292183d.jpg

Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka

Pasek zamiast bransolety i napis! Wygrałem coś? :) 

Jak oceniasz jakość wykonania przy porównaniu obu, bo akurat chiński Sugess  wg mnie robi dobrze wykonane zegarki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Miszkolc napisał(-a):

No niestety, nie wsakzałeś głównej kluczowej dla zegarka różnicy, pokazują różne godziny.emoji16.png
Całkiem wysoko oceniam Sugessa, ale brakuje mu takiej dbałości o szczegóły, jak na przykład "słabe" wskazówki na małych tarczach, niższa jakość polerki, mechanizm mniej płynny, ale na zdjęciu pokazuję to, co mnie rozwala, biały plastik pozycjonujący mechanizm. Jak już go widać, to mogli zrobić chociaż z przezroczystego tworzywa i bez tej przerwy. Ale jak wcześniej pisałem mam do nich słabość, gdyż dobrze na ręku leżą.324fb4e92dd42c2722106a73a9e0ae81.jpg

Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka

Hamilton jest na 28.800 i to daje większą płynność. Na plus dla Sugessa też to, że można go kupić za około 100 USD a Hamilton to raczej mniej więcej 1700. 

Mam kilka Sugessów i też jestem z nich zadowolony, ale zdarzają się im pewne mankamenty, to fakt. 

9 godzin temu, Robnyc napisał(-a):

IMG_3196.jpeg

Taki datownik w strefie anglojęzycznej brzmi nieco "creepy". ;) A zegarek, jak to Tutima, ma to coś. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, eM_ napisał(-a):

20250402_150817.jpg

Chyba u Ciebie też nowość?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi