Gość areczek86 #9726 Napisano 8 Lutego 2009 McIntosh, ale dlaczego piesek założył go odwrotnie?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #9727 Napisano 8 Lutego 2009 1.) Co skłoniło cie do zakupu, bo w linku co mi podałeś nie byleś dość przychylnie nastawiony do projektu ? I nadal nie jestem. Gdyby w środku pracował odpowiednio zmodyfikowany kaliber 98 (skoro chcieli mieć manualny naciąg), to byłbym zdecydowanie na tak. Stało się inaczej więc marudzę. A co do zakupów, no cóż, to nie moje zegarki i nie mój pies. Fotki pochodzą z forum producenta, a wrzuciłem je tutaj, bo fajnie wyglądają . W końcu pies to najlepszy przyjaciel człowieka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #9728 Napisano 9 Lutego 2009 Egzaminacyjnie 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9729 Napisano 9 Lutego 2009 "Tynkowców" doglądałem więc G Całkiem fajny Szturmański. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9730 Napisano 9 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #9731 Napisano 9 Lutego 2009 Kłapouch - świetny ten rosjanin. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #9732 Napisano 9 Lutego 2009 Dzięki Adi, dzięki TikTak A wyszukałem w sieci jeszcze 2 równie ładne Zrobię po weekendzie jakieś sensowniejsze zdjęcia do galerii 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #9733 Napisano 9 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #9734 Napisano 9 Lutego 2009 Ellore - nie ma ręki więc się nie liczy ale zegarek cudo 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #9735 Napisano 10 Lutego 2009 Dzisiaj klasyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #9736 Napisano 10 Lutego 2009 A ja starożytna klasyka http://img443.imageshack.us/img443/naforumst4.jpg/1/w685 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9737 Napisano 10 Lutego 2009 ellore, za***isty zegar delbana, obawiam sie ze to klasyka średniowieczna, choc głowy nie dam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9738 Napisano 10 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #9739 Napisano 10 Lutego 2009 Bardzo ładny TH z koroną na godz. 4,30 Spirotechnique - jeśli byłby do sprzedania - to bardzo chętnie Jaeger - to juz wiadomo - nie ma co pisac nawet , wskażnik pracy słabo widoczny pod katem z powodu AR ale i tak jest zaj.... !EDIT - to nie z powodu AR 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #9740 Napisano 10 Lutego 2009 JLC jest piękny, mam nadzieję Mariusz, że nie poskąpisz fotek do galerii 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9741 Napisano 10 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #9742 Napisano 10 Lutego 2009 No to się doczekałeś Moje gratulacje !!! 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #9743 Napisano 10 Lutego 2009 Gratuluje!!!Coraz bardziej zaczyna mi się Sumo podobać 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #9744 Napisano 10 Lutego 2009 Rozmiar ma znaczenie ? 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9745 Napisano 10 Lutego 2009 Gratuluje!!!Coraz bardziej zaczyna mi się Sumo podobać Dodam jeszcze, że to jak Sumo wygląda na fotkach, a jak w rzeczywistości to dwie różne bajki. Opcja "dokręcania" koronką też mnie zaskoczyła w porównaniu ze szwajcarskimi werkami z którymi obcuję na co dzień w salonie. Nic nie rzęzi, kręci łagodnie, nie słychać żadnego tarcia, zgrzytów. Jutro na zapleczu w pracy jeszcze tylko skrócę bransoletę i na łapę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #9746 Napisano 10 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #9747 Napisano 10 Lutego 2009 Murderotic - PRZEKOJOT ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #9748 Napisano 10 Lutego 2009 A ja starożytna klasyka Jakiś fajny pasek dorzuć Czekałem na niego 3 tygodnie !!! Jest za****sty i nie żałuję ani złotówki jaką na niego wydałem. Fotka kiepska, bo jestem po 12 godzinach na nogach dosłownie, więc nie miałem siły aparatu ustawiać i zrobiłem w trybie auto. Gratuluję, w końcu jest Mam nadzieję że wrzucisz coś do galerii jak znajdziesz chwilę Niech się dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9749 Napisano 10 Lutego 2009 Gratuluję, w końcu jest Mam nadzieję że wrzucisz coś do galerii jak znajdziesz chwilę Niech się dobrze nosiBędzie, będzie galeria. Najprędzej w niedzielę, bo praca do piątku do 21:00, sobota wiadomo co i w niedzielę free time. Mam nadzieję, że słońce wyjdzie na chwilkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #9750 Napisano 10 Lutego 2009 murderotic - gratulacje, na łapie super, jednak dobry wybór. Szkoda że nie mam jak na żywca sumka nigdzie obejrzeć . Ale czekam na galerię. BTW to w końcu jaki sprzęt do fotek nabyłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach