MasterFan 976 #226 Napisano 2 Stycznia 2006 Ciekawy ten Oris'ik Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #227 Napisano 2 Stycznia 2006 Ciekawy ten Oris'ik .. w rzeczy samej. - Tonneau REGULATEUR: kaliber Oris 649 (modyfikowana Eta 2836-2),- bardzo dokładny: +4-5 sek/doba,- piękna i ciekawa tarcza, ps. z ebay.com za 50% detalu :!: :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #228 Napisano 2 Stycznia 2006 Nic tylko pogratulować! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertG 3319 #229 Napisano 5 Stycznia 2006 Pozdrawiam RobertA to moje dobrze że ma 7750 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #230 Napisano 6 Stycznia 2006 hhh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #231 Napisano 15 Stycznia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #232 Napisano 15 Stycznia 2006 Fajnie wyglada na tym pasku! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #233 Napisano 16 Stycznia 2006 1 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #234 Napisano 16 Stycznia 2006 @yarhard A gdzie to takie fajne masywne paski sprzedają?Masz może do nich dostęp - jakiej jest długośći - szukam takiego czegoś do mojego SKX007:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #235 Napisano 16 Stycznia 2006 Klod100 prawda. IMO fajnie pasuje 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #236 Napisano 17 Stycznia 2006 Taka Omega pasuje do wszystkiego, no może prawie do wszystkiego - może do stroju legionisty z epoki Rzymskiej - choć i to jest dyskusyjne:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #237 Napisano 18 Stycznia 2006 @yarhard A gdzie to takie fajne masywne paski sprzedają?Masz może do nich dostęp - jakiej jest długośći - szukam takiego czegoś do mojego SKX007:) Dołączam się do tego pytania.Zegarek wygląda na tym pasku świetnie.To jest Hirsch Trapper?http://www.poljot.com.pl/hirsch.php 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #238 Napisano 18 Stycznia 2006 HIRSCH Liberty z Nature Collection. Grubość 3,5mmDługość części z klamrą 100mmDługość części z dziurkami 114mm Miał być off shore, ale nie mieli ...i dobrze bo ten jest 10x lepszy, gruby i surowy.Co ciekawe, jest niezwykle miękki jak na swoją grubość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #239 Napisano 18 Stycznia 2006 Dzięki. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #240 Napisano 19 Stycznia 2006 Cena 99 PLN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #241 Napisano 19 Stycznia 2006 Co ciekawe, jest niezwykle miękki jak na swoją grubość. Mnie też ta miękkość zadziwiła. Pasek (dla mnie w brązie) jest super, szukam do niego zegarka Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #242 Napisano 19 Stycznia 2006 Pasek (dla mnie w brązie) jest super, szukam do niego zegarka ... tera ju wszystko rozumiem 8) piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #243 Napisano 19 Stycznia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #244 Napisano 19 Stycznia 2006 torebkę i buty już masz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #245 Napisano 19 Stycznia 2006 Dziwnie mi się zdaje, że ten pasek dobrze by wyglądał z Twoim Breitllingiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #246 Napisano 20 Stycznia 2006 Si, si z Breitlingiem, już próbowałem, ale od pewnego czasu myślę o chrono z czarną tarczą. W grę wchodzą Hamilton Jazzmaster, Speedy z Lemanią, Sinn 756 i Fortis Oficjalny Kosmonaut. Na razie dryfuję w kierunku jednoosobowego podklubu miłośników Sinna 756. Aha, właśnie żona próbując przekonać mnie do wakacji w wybranym przez siebie miejscu użyła argumentu, cyt. : " I wiesz, to i taniej jest, to za oszczędność sobie kupisz zegarek...." 8) Nie mogę doczekać się wakacji Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #247 Napisano 20 Stycznia 2006 ... tera ju wszystko rozumiem 8) piotrek No! :mrgreen: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #248 Napisano 20 Stycznia 2006 torebkę i buty już masz? :oops: :oops: :oops: :oops: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #249 Napisano 20 Stycznia 2006 @ML, Fortis Oficjalnyj Kosmonaut 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #250 Napisano 20 Stycznia 2006 Pawełku, co to za ukryta reklama "fukadła" :?: :twisted: EDIT: :oops: zdjęcie zniknęło :shock: EDIT2: :oops: znowu się pokazało Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach