Krystian 2290 #12526 Napisano 4 Sierpnia 2009 szczegolnie te dziury po oslonie koronki urokliwe....To są wywietrzniki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #12527 Napisano 4 Sierpnia 2009 To są wywietrzniki Zamkne temat otworków - to są zawory helowe i bastaTak na serio zegarek Sswedo bez zabezpieczenia koronki i z koronką od Wodołaza wyglada fajnie 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12528 Napisano 4 Sierpnia 2009 To są wywietrzniki powiedziałbym raczej że to są imitacje wywietrzników, zawsze można zaślepić jakimiś ładnymi śrubkami, ale mnie to nie przeszkadza, widzę jednak że niektórych kolegów bardzo mocno "gniecie" .Hot_wax, skłaniam się ku twojej interpretacji, to są zawory helowe i tego będę się trzymał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12529 Napisano 4 Sierpnia 2009 A ja stawiam na odpowietrzniki. ;D Przebiegnij się, a zobaczysz, że wiatr będzie Ci świszczał wlatując jedną dziurą, a wylatując drugą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #12530 Napisano 4 Sierpnia 2009 Dziś znów wodołaz , nie lubie jak fotomodel puszcza do mnie oko O_- 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #12531 Napisano 4 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #12532 Napisano 4 Sierpnia 2009 Dziś Klubowo: żółty sweterek do żółtej koperty Nagib - różowy sweterek powinieneś założyć Świetny Rolek. Jak większośc Twoich zabytków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #12533 Napisano 4 Sierpnia 2009 To są wywietrzniki A ja sądziłem że to jakiś turbo mechanizm w środku siedzi a te otwory to unikatowy system chłodzenia :-) 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #12534 Napisano 4 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #12535 Napisano 4 Sierpnia 2009 to może dla oddechu... ile zegarków liczy Twoja kolekcja?Wrzuciłbyś kiedys fotkę wszystkich :-) 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12536 Napisano 4 Sierpnia 2009 .....a ja próbuję się przekonać po raz drugi, że Samurajowi nie jest najlepiej w bransolecie : średnio mi idzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12537 Napisano 4 Sierpnia 2009 Bo nie jest najlepiej, ale czerwony plastik to również nie jest najszczęśliwszy pasek dla niego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #12538 Napisano 4 Sierpnia 2009 ile zegarków liczy Twoja kolekcja?Wrzuciłbyś kiedys fotkę wszystkich :-) wcale nie tak dużo ,ten jest u mnie od godziny..a sprzedałem niedawno trzy , także jestem dwa do tyłu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12539 Napisano 4 Sierpnia 2009 .....a ja próbuję się przekonać po raz drugi, że Samurajowi nie jest najlepiej w bransolecie :...średnio mi idzie wink.gifTa guma na pewno Cię nie przekona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamel 4 #12540 Napisano 4 Sierpnia 2009 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12541 Napisano 4 Sierpnia 2009 Ta guma na pewno Cię nie przekona Taką samą mam do amfibii/Wodołaza - tyle, że pomarańczową - i jest zaje****a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #12542 Napisano 5 Sierpnia 2009 Błękitnooka ślicznotka Jak pokazales ten zegarek na oryginalnym pasku - wydal mi sie mdly, normalnie bym na niego nie zwrocil uwagi na wystawie np. ... na tym niebieskim pasku wyglada super - widzialem tez foty w innych tematach i coz - po prostu gratuluje idealnego polaczenia- z mdlego zestawu zrobiles moim zdaniem "referencyjny zestaw" na ktory milo popatrzec!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #12543 Napisano 5 Sierpnia 2009 Amfibia kolegi Kamela świetna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12544 Napisano 5 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #12545 Napisano 5 Sierpnia 2009 ja dzisiaj w podobnej nucie jak szwedo 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12546 Napisano 5 Sierpnia 2009 ja dzisiaj w podobnej nucie jak szwedoTwój jest śliczny, a i firma bardziej zacna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #12547 Napisano 5 Sierpnia 2009 ja dzisiaj w podobnej nucie jak szwedo albo popsuty jakiś, albo przespałem 3 dni 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12548 Napisano 5 Sierpnia 2009 albo popsuty jakiś, albo przespałem 3 dni Chyba 28 dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #12549 Napisano 5 Sierpnia 2009 Czepiacie sie - komu by sie chciało szarpać z datą. Zbyteczna spraw. Jak ktoś ma kalendarz na ścianie. 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12550 Napisano 5 Sierpnia 2009 Czepiacie sie - komu by sie chciało szarpać z datą. Zbyteczna spraw. Jak ktoś ma kalendarz na ścianie.Tak sobie tylko żartujemy Co do daty to nigdy w życiu nie chciałbym mieć zegarka do użytku codziennego bez daty. Co innego zegarek okazjonalny - tu już daty nie musi być, ale na pewno by mi nie przeszkadzała. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach