kokop 13 #12826 Napisano 22 Sierpnia 2009 No ładny zegarek i super paseczek a ja: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #12827 Napisano 22 Sierpnia 2009 Byliśmy nad morzem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12828 Napisano 22 Sierpnia 2009 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12829 Napisano 22 Sierpnia 2009 cytochrom fajny zegarekA z innej beczki. Teraz załapałem że ty z Alabamy jesteśTaka piosenka była: Big wheels keep on turningcarry me home to see my kinsinging songs about the southland cośtam cośtam well, I heard Mister Young sing about herwell, I heard ole Neil put her downwell, I hope Neil Young will remembera southern man don't need him around anyhow i potem Sweet home Alabama where the skies are so bluesweet home Alabama lord I'm coming home to you Kto to śpiewał ? Za chiny nie mogę przypomnieć sobie 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12830 Napisano 22 Sierpnia 2009 Taka kapela co sie w samolocie rozbila, patent z filmu Con Airtytul - sweet home Albama Sweet Home Alabama"Lynyrd Skynyrd, 1974 album Second Helping. 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12831 Napisano 22 Sierpnia 2009 w sumie to zanim tu przyjechalem to ta piosenka byla jedynm co wiedzialem o tym stanie (oni generalnie tu sa bardzo muzykalni - kilku idoli mieli wlasnie z alabamy, a wiekszosci knajp zawsze jest muza na zywo, kilka fajnych festiwali jazzowych i bluesowych), teraz juz mam dosc tej piosenki - za czesto slysze - jest starsznie popularna - cos jak nasz Bialy Mis:), ale sama piosenka daje rade:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12832 Napisano 22 Sierpnia 2009 Dzięki bardzo. No ja to jej nie mam tak dosyć. Hahahahaahafaktycznie jak tak się nasłuchać to można znienawidzieć 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #12833 Napisano 22 Sierpnia 2009 Kultowy kawałek Nawet Kid Rock ostatnio odświeżył tą piosenkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12834 Napisano 22 Sierpnia 2009 Kultowy kawałek Nawet Kid Rock ostatnio odświeżył tą piosenkę Guns N' Roses też Bardzo fajny utwór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12835 Napisano 22 Sierpnia 2009 co prawda dziś głównie Amfibia/wodołaz, ale i Seiko na chwilę się pojawiło..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #12836 Napisano 23 Sierpnia 2009 A ja dziś nowy nabytek , dosłownie hehe tyle co go kupiłem ! Dzięki p. Hemig 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #12837 Napisano 23 Sierpnia 2009 gratulacje p. Kurnajanek miej go jeszcze jak sie w koncu spotkamy!!!! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedimaster 0 #12838 Napisano 23 Sierpnia 2009 Ech, KURNAJANEK też się zastanawiałem nad tym zegarkiem od Hemiga. Ale teraz to już po sprawie jak widzę...No nic, pozostaje tylko pogratulować świetnego zakupu. 0 Pozdrawiam Bartek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12839 Napisano 23 Sierpnia 2009 Pogoda piękna - więc zrobiłem dziś 25 km rowerem....... było super ....no i kilka fotek "strzeliłem" przy okazji.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #12840 Napisano 23 Sierpnia 2009 Fajne zdjęcie, ale nie zostaw go tam czasem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #12841 Napisano 23 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wahin 0 #12842 Napisano 23 Sierpnia 2009 A ja dziś zautomatyzowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #12843 Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja:i nie ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #12844 Napisano 23 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #12845 Napisano 23 Sierpnia 2009 ...bo gust cały czas się zmienia. no ..... ciekawa (y) a ja pamiętam taka fajną Omegę na twoim nadgarstku 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #12846 Napisano 23 Sierpnia 2009 ..weź mi nawet nie mów, bo do teraz mnie telepie z nerwów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #12847 Napisano 23 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #12848 Napisano 23 Sierpnia 2009 co prawda dziś głównie Amfibia/wodołaz, ale i Seiko na chwilę się pojawiło..... A jest jakiś zegarek na zdjęciu??Ja widzę tylko piękną 997 i to sądząc po wlocie w zderzaku w wersji S?4S?Piekny samochód 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12849 Napisano 24 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12850 Napisano 24 Sierpnia 2009 Thenkju My Morderator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach