MasterFan 977 #301 Napisano 7 Lutego 2006 Witaj Gasior, świetny zegarek! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #302 Napisano 7 Lutego 2006 i ja gratuluję piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #303 Napisano 7 Lutego 2006 Fajny, fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #304 Napisano 7 Lutego 2006 Super :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1283 #305 Napisano 7 Lutego 2006 Cytochrom, ta Doxa art deco powala. Mam troszkę podobnego Tissota. Po tej focie widzę że niedługo pójdzie do szybkiej renowacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #306 Napisano 8 Lutego 2006 ups ! nie wytrzymalem i sie musiałem pochwalić ( wstyd ,ale przyjemny) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #307 Napisano 8 Lutego 2006 :shock: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #308 Napisano 8 Lutego 2006 No nie , to chyba zdjęcie i zegarek godne osobnego postu. Lubię zdjęcia takich zagarków w realu, na nadgarstku, jakoś bardziej do mnie przemawiają. Piękny, gratulacje ! 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #309 Napisano 8 Lutego 2006 wooow !!!! noooo gratulacje!!! wspaniały ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #310 Napisano 8 Lutego 2006 Mocny i do tego regulator .Darek, a jaka średnica? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #311 Napisano 8 Lutego 2006 :shock: :shock: :shock: Cudo :shock: :shock: :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #312 Napisano 8 Lutego 2006 38,5 mm - a więc całkiem całkiem duży (inne modele Malte np 37 mm ) więc ten jest naprawdę swietny gdyż za duży w zlocie wygladałby nieelegancko ( pomimo że lubię duże zegarki) jeszcze jedno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #313 Napisano 8 Lutego 2006 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Piękny okaz Darku, naprawdę fantastyczny :!: :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #314 Napisano 8 Lutego 2006 Głupio to zabrzmi przy wspaniałości tego zegarka ale nie mogę się powstrzymać: fantastycznie rozwiązany dekiel :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #315 Napisano 8 Lutego 2006 Grzesiek chyba nie powiesz, że nie widziałes nigdy takiego rozwiązania??? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #316 Napisano 8 Lutego 2006 taaak . dekiel cudowny ! proponowałem takie rozwiązanie dla trzeciego klubowego zegarka na watchbizzforum , ale się głupie sz... nie zgodziły.schauer (wykonawca wszystkich projektów) był za. piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #317 Napisano 8 Lutego 2006 Powiem, że w naręcznym nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 317 #318 Napisano 8 Lutego 2006 Super! Jeden z najładniejszych zegarków VC... gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #319 Napisano 8 Lutego 2006 Po takim zegarku powinienem chyba odczekać z tydzień aby emocje opadły, ale co tam... 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #320 Napisano 8 Lutego 2006 Powiem, że w naręcznym nie. offtopic ale... piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #321 Napisano 8 Lutego 2006 a mozna prosic zdjęcia przodu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #322 Napisano 8 Lutego 2006 do usług tu więcej o złotym tu więcej o srebrnym a tu trochę innych danych 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #323 Napisano 8 Lutego 2006 To pociągnę dalej offtopic Lubiana przez wielu firma JLC tez ma takie dekielki, np tutaj: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #324 Napisano 9 Lutego 2006 Witam wszystkich.Ja dzisja mam a wczoraj mialem poczciwego poljotazarówno wostok troyka jak i poljot to automaty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #325 Napisano 9 Lutego 2006 Świetna ta Trojka !! mogę prosic więcej zdjęć ( ze wszystkich stron) i opis (srednica, mechanizm itd) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach