SphinX 77 #14476 Napisano 24 Lutego 2010 Pani w szkole Ci nie mówiła, że nie wolno pokazywać pomarańczy i ananasów dzieciom, które jedzą co najwyżej jabłka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #14477 Napisano 24 Lutego 2010 jak się Hilux sprawuje?...daje radę w piachu..? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #14478 Napisano 24 Lutego 2010 Jestem teraz wielkim fanem Hiluxa, szkoda, że w moim opony drogowe - na diunę nie da rady się wdrapać, ale w piachu - nawet najgorszym daje radę. Nabrałem ogromnego szacunku do tej maszyny, bo daje radę w przejechać miejsca, gdzie ciężko nawet na piechotę przebrnąć. No i daliśmy radę wrócić z wyprawy, gdzie nawet nie byłoby jak nawet zawołać pomocy - a dróg i drogowskazów brak. Wspaniałe auto, w swoim naturalnym środowisku. Prowadzi się naprawdę fajnie i na asfalcie też jest bardzo znośne. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #14479 Napisano 24 Lutego 2010 (edytowane) "szkoda, że w moim opony drogowe - na diunę nie da rady się wdrapać" upuść powietrza do 0,5 atm..to się wdrapie.. dla porównania Hil islandzki..: zazdroszczę fajnej wyprawy..i pozdrawiam... Edytowane 24 Lutego 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #14480 Napisano 24 Lutego 2010 SBDA005 na R0121AR 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14481 Napisano 25 Lutego 2010 (edytowane) Edytowane 25 Lutego 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FATI 0 #14482 Napisano 25 Lutego 2010 (edytowane) [ Edytowane 25 Lutego 2010 przez FATI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #14483 Napisano 25 Lutego 2010 < 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14484 Napisano 25 Lutego 2010 (edytowane) Irku - chcialem isc do muzeum lotnictwa to mnie koledzy zabrali aby bylo milo , murzynka tez by sie znalazla bez malowania nikogo na czarno:)- ten to przypadek nawet pasek jest na noge a nie reke chociaz fajny jest to jednak nie moja bajka Hamiltona moge normalnie nosic - tego to chyba jak mnie obsadza w filmie o luftwaffe ale te 66mm z uszami wyklucza raczej uzytek codzienny:) aczkolwiek werk piekny:) i stan zegarka tez powala. Coz niestety pociesze sie nim z tydzien - chyba ze nie zejdzie i bede mogl wynegocjowac cene blizsza moim mozliwoscia. pozdrawiam serdecznie - mam nadzieje ze sie dobrze bawisz na olimpiadzie pozdrawiamRafal Edytowane 2 Marca 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #14485 Napisano 25 Lutego 2010 Irku - chcialem isc do muzeum lotnictwa to mnie koledzy zabrali aby bylo milo , murzynka tez by sie znalazla bez malowania nikogo na czarno:)- ten to przypadek nawet pasek jest na noge a nie reke chociaz fajny jest to jednak nie moja bajka Hamiltona moge normalnie nosic - tego to chyba jak mnie obsadza w filmie o luftwaffe ale te 66mm wyklucza raczej uzytek codzienny:) aczkolwiek werk piekny:) i stan zegarka tez powala. Coz niestety pociesze sie nim z tydzien - chyba ze nie zejdzie i bede mogl wynegocjowac cene blizsza moim mozliwoscia. pozdrawiam serdecznie - mam nadzieje ze sie dobrze bawisz na olimpiadzie pozdrawiamRafalBylismy ostatnio z zona i dziecmi w Centrum - super zabawa . Ja ostanio nabylem spowrotem JLC Master calendar . PS Gdybys wiedzial cos o Master 8 days daj znac please .Irek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14486 Napisano 25 Lutego 2010 (edytowane) Wybieram sie w przypuszczalnie w kwietniu na 2 trade show NAWC - pierwszy to smithsonian drugi mniej ciekawy ale jesli ktos przesadzil na pierwszym to czesto zwalnia na drugim bo sa blisko i zaraz po sobie:)jesli cos mi sie rzuci w oczy to sie odezwe - nie wiem czy sprawdzales bernard watches - czesto sa rozsadni cenowo - moze nie mega okazja ale pewni - szkoda ze nie wiedzialem wczesniej ale u mnie likwidowali stary sklep jubilerski z tradycjami i scigali zegarki z calego poludnia - concord delirium w zlocie szedl nowy z 16 tys na 4.5 tys wiec bylo duzo okazji, diamenty tez szly za bezcen - moja zona skorzystala:) Irku jak cos napisz mi pw a podesle kontakt Edytowane 25 Lutego 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #14487 Napisano 25 Lutego 2010 drugie podejście, rzec by można powrót syna marnotrawnego 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #14488 Napisano 25 Lutego 2010 difrat gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #14489 Napisano 25 Lutego 2010 RAfał - jak zwykle cudo.FATI - ZMNIEJSZ TE FOTKI!!! proszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14490 Napisano 25 Lutego 2010 Diftrat - gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adi dzieki - niestety nie moje:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #14491 Napisano 25 Lutego 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14492 Napisano 25 Lutego 2010 Wreszcie:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #14493 Napisano 25 Lutego 2010 wreszcie fotka, bo zegar nie pierwszy raz, jeśli o to chodziło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #14494 Napisano 25 Lutego 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14495 Napisano 25 Lutego 2010 wreszcie fotka, bo zegar nie pierwszy raz, jeśli o to chodziło Mam nadzieje 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FATI 0 #14496 Napisano 25 Lutego 2010 FATI - ZMNIEJSZ TE FOTKI!!! proszę. same się zmniejszają tylko trzeba chwilkę poczekać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #14497 Napisano 25 Lutego 2010 (edytowane) Rafale tak jak poprzednie ostatnie Twoje zakupy niezbyt do mnie trafiały tak ten jest poezja a przede wszystkim ze w takim stanie nie ruszany - REWELACJA !!!!I przy okazji - dziękuję za prezent !!! Fotka z komórki na szybko - ale prezentuje sie znakomicie !!! Edytowane 25 Lutego 2010 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14498 Napisano 25 Lutego 2010 Rafale tak jak poprzednie ostatnie Twoje zakupy niezbyt do mnie trafiały tak ten jest poezja a przede wszystkim ze w takim stanie nie ruszany - REWELACJA !!!!I przy okazji - dziękuję za prezent !!! Fotka z komórki na szybko - ale prezentuje sie znakomicie !!! Piotrze ciesze sie ze vulcain fajnie wyszedl niech dlugo i dobrze sluzy -nie widziales wszystkich moich ostatnich zakupow:) a powaznie to niestety tego nie zatrzymam - nie mialbym okazji zalozyc wiec nie kwalifikuje sie aczkolwiek troszke sie wahalem - szczegolnie wczoraj na swiezo - z drugiej strony cos nowego, cos ciekawego i powod do poczytania i nauczenia sie czegos przy okazji wiec i tak wiecej nie trzeba. pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #14499 Napisano 25 Lutego 2010 Dziś znów basenowo i elektrycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matyr 0 #14500 Napisano 25 Lutego 2010 flieger ogromny LACO z 1942r pasek tez oryginalnyCzłowieku odpadam... Mało się na tym wszystkim znam (żeby nie powiedzieć, że wcale ), ale nie sądziłem, że istnieją jeszcze takie cuda. Jestem tylko ciekaw HOW MUCH? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach