SphinX 77 #16626 Napisano 23 Sierpnia 2010 wersja monochromatyczna DUŻO ładniejsza... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4366 #16627 Napisano 23 Sierpnia 2010 Fajny ten Sea Gull, gdzie kupiłeś i za ile? Ano fajny...dlatego kupiłem : )Dostałem u dystrybutora bezpośrednio w Chinach.Wyszedł jakoś koło 600pln lub ciut taniej o ile dobrze pamiętam...zresztą nieważne ile wyszedł...kosztował $190 : ]Jeśli byś chciał kupić to w obecnej chwili brak. Jak co wiem kiedy i gdzie dostać w przyszłości i zapraszam na PW. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1277 #16628 Napisano 23 Sierpnia 2010 Ano fajny...dlatego kupiłem : )Dostałem u dystrybutora bezpośrednio w Chinach.Wyszedł jakoś koło 600pln lub ciut taniej o ile dobrze pamiętam...zresztą nieważne ile wyszedł...kosztował $190 : ]Jeśli byś chciał kupić to w obecnej chwili brak. Jak co wiem kiedy i gdzie dostać w przyszłości i zapraszam na PW.Swój nabyłem w pewnym sklepie netowym w Holandii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4366 #16629 Napisano 23 Sierpnia 2010 Swój nabyłem w pewnym sklepie netowym w Holandii. Tez tam miałem kupować ale nie mieli już...tylko w tym holenderskim to chyab ze 150pln drożej wychodziło z tego co pamiętam. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16630 Napisano 23 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #16631 Napisano 23 Sierpnia 2010 No i mamy Chińczyka z klasą Jak mnie coś natchnie, to może zamienię swoją Strele na Tego . 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #16632 Napisano 23 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1277 #16633 Napisano 23 Sierpnia 2010 Tez tam miałem kupować ale nie mieli już...tylko w tym holenderskim to chyab ze 150pln drożej wychodziło z tego co pamiętam.W Holandii był rzeczywiście droższy ale w czasie kiedy kupowałem to było jedyne źródło tego zegarka na świecie. Jaki masz dekiel? Lity czy przeszklony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16634 Napisano 23 Sierpnia 2010 Ta Precista jest rewelacyjna. Prawdziwa piękność w stylu militarnym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #16635 Napisano 23 Sierpnia 2010 Ta Precista jest rewelacyjna. Prawdziwa piękność w stylu militarnym pięknie dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4366 #16636 Napisano 23 Sierpnia 2010 W Holandii był rzeczywiście droższy ale w czasie kiedy kupowałem to było jedyne źródło tego zegarka na świecie. Jaki masz dekiel? Lity czy przeszklony? Lity...przeszklony też sobie kiedyś kupię bo piękny jest w nim mechanizm, że aż żal go ukrywać. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #16637 Napisano 23 Sierpnia 2010 Fajne chrono - trudno je jednak kupić - ciągle brakuje Jak cos to jest dostepne kilka wersji rozmiarowych: od 38mm (nawiazuje do pierwowzoru -imho najładniejsza i najbardziej proporcjonalna), 40 i chyba 42mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #16638 Napisano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Taki diver... Uploaded with ImageShack.us I taki diver... Uploaded with ImageShack.us Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez SecondTom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #16639 Napisano 23 Sierpnia 2010 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #16640 Napisano 23 Sierpnia 2010 Jak wczoraj wlazł, tak dziś zejść nie chce: Czyzby nowa milosc :D ? u mnie jak zawsze... nie chce zlesc skubany tak go uwielbiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #16641 Napisano 23 Sierpnia 2010 =/ 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16642 Napisano 23 Sierpnia 2010 Czyzby nowa milosc :D ? Ten Citek jest taki klasycznie doskonały, przy perfekcyjnym wykończeniu detali. Przy tych wszystkich bardziej nowoczesnych formach, komplikacjach, diverowych bezelach - po prostu rozgniata. W sumie to trochę nie moja stylistyka, ale jak na razie nie mogę się oprzeć 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #16643 Napisano 23 Sierpnia 2010 Ten Citek jest taki klasycznie doskonały, przy perfekcyjnym wykończeniu detali. Przy tych wszystkich bardziej nowoczesnych formachKlasyczne formy są nieśmiertelne. Możesz mieć go przez całe życie, i zawsze będzie Ci się podobał. Może nawet za 20 lat bardziej będzie Ci się podobał niż teraz. A z nowoczesnymi formami różnie bywa. Czasami początkowo atrakcyjne, poźniej się nudzą, albo "wychodzą z mody". 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16644 Napisano 24 Sierpnia 2010 A jakiż to zegarek mogę mieć dziś na ręku ... 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16645 Napisano 24 Sierpnia 2010 Przesiadka na Oceanusa 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #16646 Napisano 24 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 321 #16647 Napisano 24 Sierpnia 2010 Exceed świetny, to taki tańszy Explorer:) Ponadczasowa klasyka ale nie każdemu pasuje mała średnica zegarka, gdyby chociaż 41mm było:). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16648 Napisano 24 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #16649 Napisano 24 Sierpnia 2010 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #16650 Napisano 24 Sierpnia 2010 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach