Kortyzol 3 #16926 Napisano 15 Września 2010 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16927 Napisano 15 Września 2010 sergserg swietny cachalot z pozoru prosty model ale tez z funkcjami Prosty (klasyczny) model i z funkcji nic (nie licząc tych związanych z samym czasem i jego poprawną interpretacją), od strony użytkowej to to samo, co model OCW-T100TD. No, jest World Time, ale "bez pamięci" - bardziej to służy zmianie strefy czasowej niż trzymaniu dwóch czasów (jak w zegarkach GMT). 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #16928 Napisano 16 Września 2010 Dzisiaj zapomniałem założyć zegarka 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Owczar 307 #16929 Napisano 16 Września 2010 za takie coś powinna być zerowana ilość postów na forum i degradacja do zwykłego user'a 0 Wszystko z czasem się zmieniaTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #16930 Napisano 16 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16931 Napisano 16 Września 2010 Dzisiaj zapomniałem założyć zegarka He, he, postaw palec będziesz miał słoneczny 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #16932 Napisano 16 Września 2010 zetore pozamiatał !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1283 #16933 Napisano 16 Września 2010 Zetore, zanabyłeś jedno z moich marzeń zegarkowych. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #16934 Napisano 16 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16935 Napisano 16 Września 2010 u mnie juz zewnetrznie gotowy 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16936 Napisano 16 Września 2010 Attesa (chyba zaczynamy się lubić, choć początki były trudne i leżała w pudełku) 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grasshopper 0 #16937 Napisano 16 Września 2010 zetore, przeładna sztuka U mnie niemiecka inżynieria... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #16938 Napisano 16 Września 2010 Dzisiaj zapomniałem założyć zegarka Hańba ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #16939 Napisano 16 Września 2010 Dzisiaj zapomniałem założyć zegarka Jeśli marynarka to Harris Tweed, to jednorazowe zapomnienie zegarka mogę wybaczyć 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #16940 Napisano 16 Września 2010 Hańba ... Ban na miesiąc !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapande 0 #16941 Napisano 16 Września 2010 zetore, przeładna sztuka U mnie niemiecka inżynieria...Wybrakowany cuś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #16942 Napisano 16 Września 2010 Klaudiusz trzeba było mówić Chętnie ponosiłbym za Ciebie jakiś Twój zegarek - chociaż jeden dzień Następnym razem daj znać 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke102 581 #16943 Napisano 17 Września 2010 Wybrakowany cuś ... to się nazywa oszczędność materiału :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #16944 Napisano 17 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #16945 Napisano 17 Września 2010 Sergserg - ten oceanus z poprzedniej strony - wreszcie masz ładny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #16946 Napisano 17 Września 2010 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #16947 Napisano 17 Września 2010 (edytowane) Edytowane 17 Września 2010 przez Santino 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #16948 Napisano 17 Września 2010 Santino zmniejsz prosze fotkę bo wytnę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #16949 Napisano 17 Września 2010 Przepraszam, ale nie mam teraz jak (piszę z telefonu) - będę mógł to zrobić dopiero wieczorem. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #16950 Napisano 17 Września 2010 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach