TAG 1 #19951 Napisano 24 Stycznia 2011 Monaco Powaznie mowiac - oba sa swietne, ubieram zaleznie od ubrania. Jakbym jednak dzisiaj nie mial na jedzenie - sprzedalbym dom, samochod, laptopy i komorki, a potem PO 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19952 Napisano 24 Stycznia 2011 I to sie nazywa prawdziwa miłość 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANUSZ003 0 #19953 Napisano 24 Stycznia 2011 Miłość do grobowej deski :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19954 Napisano 24 Stycznia 2011 U mnie OP Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANUSZ003 0 #19955 Napisano 24 Stycznia 2011 Michał musisz zawsze pozamiatać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19956 Napisano 24 Stycznia 2011 Do zamiatania moimi zegarkami jeszcze daleka droga ale dziękuje Uwielbiam ten zegarek. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #19957 Napisano 24 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #19958 Napisano 24 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #19959 Napisano 24 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19960 Napisano 24 Stycznia 2011 Kupiłeś od Cytochroma? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #19961 Napisano 24 Stycznia 2011 Ładny ten eposik, ale byłby fajniejszy(wg mnie) gdyby nie miał tej białej podziałki i oznaczeń na niej, ogólnie gdyby tarcza była cala czarna tak jak jest w większej części, byłby wtedy taki klasyczny jak lubię, choć wolę również jak nie ma w ogóle sekundnika. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #19962 Napisano 24 Stycznia 2011 Ładny ten eposik, ale byłby fajniejszy(wg mnie) gdyby nie miał tej białej podziałki i oznaczeń na niej, ogólnie gdyby tarcza była cala czarna tak jak jest w większej części, byłby wtedy taki klasyczny jak lubię, choć wolę również jak nie ma w ogóle sekundnika. Gdyby nie miał białego kołnierza i małej centralnej sekundy to chyba bym go nie kupił... Ja go właśnie uwielbiam za te detale:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #19963 Napisano 24 Stycznia 2011 [ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #19964 Napisano 24 Stycznia 2011 Gdyby nie miał białego kołnierza i małej centralnej sekundy to chyba bym go nie kupił... Ja go właśnie uwielbiam za te detale:) Dokładnie, właśnie te detale tworzą charakter tego modelu. Bardzo ciekawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #19965 Napisano 24 Stycznia 2011 Dokładnie, właśnie te detale tworzą charakter tego modelu. Bardzo ciekawy. Owszem i za to go lubię Nawet zastanawiałem się czy nie nabyć drugiego z odwróconymi kolorami - biała tarcza/czarny kołnierz:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #19966 Napisano 24 Stycznia 2011 Kupiłeś od Cytochroma? To jest ten od Rafała, ale kupiłem od kolegi ph7 u nas na bazarku Nie mogę się na niego napatrzeć. Świetny jest W tym tygodniu jeszcze przyjdzie Omesia i będzie miał konkurencję, ale w tej chwili wydaje mi się, że jako drugi zegarek z mojej kolekcji uzyska status "Not for sale" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #19967 Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Edytowane 25 Stycznia 2011 przez igory76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #19968 Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Piękne igory - cudny ! Niech się dobrze nosi P.S Widzę , że pasek zmieniłeś. Edytowane 24 Stycznia 2011 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #19969 Napisano 24 Stycznia 2011 Tak tak jest super Nosi się rewelacyjnie Pasek zmieniłem na taki dziurkowany wydawało mi się że pasuje stylem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #19970 Napisano 24 Stycznia 2011 dziś ten pomaranczowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19971 Napisano 24 Stycznia 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajacpoziomka 0 #19972 Napisano 24 Stycznia 2011 Nowy nabytek, dzisiaj przyjechał (Filip jeszcze raz dziękuje!) Moim zdaniem do tego typu zegarka nie pasuje bransoleta i odrazu go przebrałem na pasior od di-modell Uploaded with ImageShack.us Co to za pasek?? Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #19973 Napisano 24 Stycznia 2011 y60 mogę uzyskać coś bliżej na temat tego Balla? (cena etc) 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #19974 Napisano 24 Stycznia 2011 y60 mogę uzyskać coś bliżej na temat tego Balla? (cena etc)On już nie jest produkowany.To Fireman I , produkowany obecnie Fireman II jest niestety brzydszy.O ceny pytaj: swiss.direct - reklama u góry forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #19975 Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) "y60 mogę uzyskać coś bliżej na temat tego Balla? (cena etc) " proszsz... Ball Fireman I ,(już nie produkowany,na jego miejsce wszedł Fireman II) średnica 40 mm ,szafir z antyreflexem,WR 100M,zakręcana koronka,wewnątrz Eta 2824-2, na tarczy indeksy z rurek z trytem(MB Microtec)wskazówki również z trytem. świetnie wykonana koperta i bransoleta. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/51753-ball-fireman-i/ Cena ? kupowałem używany ,znajdziesz pewnie cenę nowego Firemana... Edytowane 24 Stycznia 2011 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach