Gość Heinz_Dundersztyc #20051 Napisano 26 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20052 Napisano 26 Stycznia 2011 Co by tu... Wojtek, może Portugalczyka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20053 Napisano 26 Stycznia 2011 Wojtek, dobrze ze przykryłeś wskazówką ten napis w portugalczyku 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #20054 Napisano 26 Stycznia 2011 kaczor widzę , że Steinhart dojechał gratki! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #20055 Napisano 26 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #20056 Napisano 26 Stycznia 2011 Może nie dzisiaj, nawet nie wczoraj, bo foto mocno starawe, ale jak znalazł do tematu. Gość w dole kadru jest kwintesencją reakcji towarzystwa Więcej na http://agataolek.com/home.html 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20057 Napisano 26 Stycznia 2011 Modny ciuszek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20058 Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Krzyzol Co to za choroba? Krystek Gratuluję nabytku. U kogoś w Klubie już widziałem ten zegar... Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20059 Napisano 26 Stycznia 2011 U kogoś w Klubie już widziałem ten zegar... U Rafała (cytochrom) ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #20060 Napisano 26 Stycznia 2011 KrzyzolCo to za choroba? (...) Raczej dewiacja... 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20061 Napisano 26 Stycznia 2011 U Rafała (cytochrom) ? Chyba tak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puzel66 0 #20062 Napisano 26 Stycznia 2011 dzisiaj Certinka tylko zdjęcie parchate bo z komórki :/ Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #20063 Napisano 26 Stycznia 2011 Krystek Gratuluję nabytku. U kogoś w Klubie już widziałem ten zegar... U Rafała (cytochrom) ? Tak od Rafała, ale nie bezpośrednio bo kolega Ph7 kupił ten zegarek u niego, a ja kupiłem na bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #20064 Napisano 26 Stycznia 2011 Wojtek, dobrze ze przykryłeś wskazówką ten napis w portugalczyku To akurat przypadek, nie ma się tam czego wstydzic a zegarek jest IMHO bardzo udany.I tak niebawem powędruje na bazarek.Copernicus też, nabyłem własnie nowego manuala na Unitasie, tym razem 6498. Miał dojść dzisiaj ale firma kurierska dała ciała i dojdzie jutro.Trzeba więc zrobić mu miejsce i odzyskać choć trochę z wydanej gotówki. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #20065 Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Krzyzol a ty się przebrałeś za jesień ? Moja Córa ma niedługo bal w przedszkolu i chyba zaczerpniemy ten motyw od Ciebie :) :) Edytowane 26 Stycznia 2011 przez SIRLUKE1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4376 #20066 Napisano 26 Stycznia 2011 Krzyzol: gdzie takie ubranko można nabyć? Zajebiaszcze jest!! : ) 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #20067 Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Dzisiejsza wizyta w Poznaniu zaowocowała nowym nabytkiem Zegarek dla syna,do czasu powrotu Pama z lecznicy , będzie gościł na moim nadgarstku Zdjęcie jak i zegarek jeszcze cieplutkie. Brawo, szczere gratulacje, do tej chwili nie "wychylałem się" na naszym zacnym forum z faktem mojej sympatii do tej marki. Sympatia ma zrodziła się stosunkowo niedawno w chwili pojawienia się właśnie modelu Superocean Heritage 46.Wtedy to zwróciłem uwagę jak perfekcyjnie wykonane są czasomierze tej marki. Przed nowym rokiem w Aparcie oglądałem całą nową linię Superoceanów, znakomita jakość, fantastyczne indeksy , lekko wypukłe szkła z powłoką - cudo, fantastyczne wykonanie!Na zdjęciach nie wyglądają tak dobrze jak w rzeczywistości. Następnym moim zakupem miała być Omega PO, ale po wizycie w Aparcie mam mieszane uczucia i raczej skłaniam się do zakupu Superoceana, tylko nie wiem Heritage 46 czy "zwykły" Superocean bardziej sportowy .Malkontentom i przeciwnikom Breitlinga, a jest ich sporo na tym forum, radził bym pomacanie tych zacnych czasomierzy, a nie pisanie ma ich temat bzdur (wątek pt. "nasze zegarkowe ANTYPATIE". W tym przedziale cenowym na pierwszym miejscu stawiam wygląd, wykonanie, markę a nie to co siedzi w środku. Niebawem założę nowy wątek dot. Superoceanów. Przepraszam za OT Uploaded with ImageShack.usPozdrawiam Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #20068 Napisano 26 Stycznia 2011 a ja dzis taki oto lotnik od Casio: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #20069 Napisano 26 Stycznia 2011 Jestem w G-SHOCK'u 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #20070 Napisano 26 Stycznia 2011 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20071 Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) a ja dzis taki oto lotnik od Casio: [2x G-Shock] Taak, dynamika tego zegarka jest nieporównana. Muszę przyznać, że Casio wzornictwem wiele potrafi pokazać. Kolorystyka pomarańczowa idealna. Aż wyciągnąłem swojego zegara, bo to rzadkość widzieć analogowe G Edytowane 26 Stycznia 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #20072 Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) kazior gratuluje edit: musialem poprawic bo wlos jakis bylo widac na pasku ale juz sie rozpuscil (Spinner moj model: gs-1100-1) Edytowane 26 Stycznia 2011 przez 00110010000010011001 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20073 Napisano 26 Stycznia 2011 Chłopaki, co to za analogowe modele "G" pokazujecie? 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20074 Napisano 26 Stycznia 2011 Chłopaki, co to za analogowe modele "G" pokazujecie? Kazior pokazał watcha z takiej sub-linii Gravity Defier (Aviator), 0-1-kowy GIEZa, a ja mam G z linii MTG.Wszystko to analogi. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3914 #20075 Napisano 26 Stycznia 2011 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach