Gość tessio #851 Napisano 19 Kwietnia 2006 Utylizuj ! Widzę się w roli ambasadora 8) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #852 Napisano 19 Kwietnia 2006 tessio, to załatwisz mi jakieś zniżki jako ambasador! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #853 Napisano 19 Kwietnia 2006 Zniżki ? Zwariowałeś... :shock: ...dostaniesz gratis model, który Ci będzie pasował :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #854 Napisano 19 Kwietnia 2006 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #855 Napisano 19 Kwietnia 2006 Gdzie tam gangster - skup, sprzedaż , drobne kradzieże :wink:Hehe, przypomina mi się przypowieść doktora na ćwiczeniach z prawa karnego. Z nieskrywaną radością opowiadał o przypadku zatrzymania kieszonkowca na dworcu kolejowym przez patrol policji. Kiedy funkcjonariusz zaczynał swój wywód "Za przestępstwo z art. 278 KK...", zatrzymany z oburzeniem replikował "Ja nie jestem żaden przestępca; ja jestem Złodziej!" A żeby nie było OT - tessio wybacz mi uszczypliwość tetryka, ale uważam, że w zestawieniu ze strojem na Twym ostatnim zdjęciu, Pontos prezentował się co najmniej niestosownie. :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #856 Napisano 20 Kwietnia 2006 Wybaczam, ale to był i tak bardzo elegancki strój jeśli chodzi o mnie... W forumowe kanony mody się chyba nie wpisuje... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #857 Napisano 20 Kwietnia 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #858 Napisano 20 Kwietnia 2006 ... tak cieplo ... wiec pograc tez mozna, dzis ze stara rekawica..... 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #859 Napisano 20 Kwietnia 2006 Fajnie, ciepło się zrobiło, można śmigać do roboty rowerkiem 8) Ładne zdjęcie... Ale żeby na rowerze w zegarku jeździć - profanacja (roweru). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1282 #860 Napisano 20 Kwietnia 2006 Na tego citizena to powinni pozwelenie jaK na broń dawać. Jak bransolete założysz na palce to ten sprzet może działać jak kastet. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #861 Napisano 22 Kwietnia 2006 Dzisiaj z racji ładnej pogody zegarek i reszta stroju w żywych kolorach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #862 Napisano 22 Kwietnia 2006 @Yargoth:Fajny, wiosenny i wesoły "zestaw"! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #863 Napisano 22 Kwietnia 2006 Dzieki! Patrząc na ten zegarek nawet w zimie człowiekowi przychodza na mysl ciepłe klimaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #864 Napisano 22 Kwietnia 2006 jakoś przeoczyłem że go masz ! gratulacje ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #865 Napisano 22 Kwietnia 2006 Dzieki! Patrząc na ten zegarek nawet w zimie człowiekowi przychodza na mysl ciepłe klimaty Taak, to mój ulubiony zegarek weekendowo - spacerowo - grillowy A zimą przypomina o wiośnie i lecie Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #866 Napisano 22 Kwietnia 2006 jakoś przeoczyłem że go masz ! gratulacje !Takie tam stare dzieje A tutaj kolejni dwaj ulubieńcy z mojej rodzinki Seiko:Bullhead zakupiony w Klubie (rewelacyjna jest ta brązowa tarcza)A ten wyhaczony na allego za bardzo przyzwoite pieniądze (zapewne niektórzy pamiętają ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #867 Napisano 22 Kwietnia 2006 Omega, Władca Morza oczywiscie Profeszynel Nie mam aparatu teraz wiec fotek nie bedzie, zreszta i tak wszyscy wiedza jak wyglada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #868 Napisano 22 Kwietnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #869 Napisano 22 Kwietnia 2006 < 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #870 Napisano 22 Kwietnia 2006 Bullhead zakupiony w Klubie :shock: Piękny :!: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #871 Napisano 22 Kwietnia 2006 A tutaj kolejni dwaj ulubieńcy z mojej rodzinki Seiko: :shock: Szukam takich i nie mogę znaleźć. A wiecie, że od pół roku nie mogę zalogować się na ebayu? - wypełniam wszystko i informuje mnie, że rejestracja nieudana. Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #872 Napisano 22 Kwietnia 2006 Z tymi Seiko wciaz mam zamiar wybrac sie do zegarmistrza ale zawsze wypadają inne wydatki a nie chce dac pierwszemu lepszemu a poza tym obydwa jak widać muszą mieć dodane brakujace wskazówki (boję się zwlaszcza o dostępnosć glównej w bullheadzie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #873 Napisano 22 Kwietnia 2006 A ja dziś posmigałem sobie po lesie na rowerku. Na przejażdżkę zabrałem starego sportowca 8) na rowerku jak to na rowerku - czasem trzeba uzupełnić płyny... i czasem pointegrować się z przyrodą 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #874 Napisano 22 Kwietnia 2006 Frogman? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #875 Napisano 22 Kwietnia 2006 hehehe... Frogman classic 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach