Degustatorr Noir 12 #22001 Napisano 19 Kwietnia 2011 To ten pach, który popełniłeś ostatnio? Fajnie mu z Samurajem, czy raczej Samurajowi z nim... Rychu Gratuluję Cytryny, fajna. Szalejesz chłopaku ostatnio z tymi zegarami, szalejesz... Spinner Link świetny, chociaż KonTiki bym za niego nie puścił... No, ale to ja, poza tym do KonTiki mam mało obiektywny stosunek . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22002 Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Ten Helson jest naparawde fajny ! Lepiej mu ze srebrnym bezelkiem. Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 599 #22003 Napisano 19 Kwietnia 2011 Od dwoch tygodni tak samo 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8281 #22004 Napisano 19 Kwietnia 2011 Dziś G był w swoim żywiole, znów zarobił kilka otarć koperty i nowe rysy na szkle Teraz jest już po kąpieli, młot dobrze go ukołysał, nie będzie w nocy burd robił z innymi w pudełku Uploaded with ImageShack.us 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #22005 Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Od dziś, więcej zdjęć w galerii, zapraszam <div><br></div><div><div></div><div><br></div><div><br></div></div> Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #22006 Napisano 19 Kwietnia 2011 Yaro, graty!!! Co do Kontiki - już miałem, czas spróbować czegoś innego:-) 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #22007 Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) O Brajtku pisałem już w Galerii, faktycznie masz chyba masz dużą łapę bo wygląda na niespecjalnie wielki Chociaż absolutnie nie chcę przez to napisać że wygląda na damkę, po prostu dobrze dobrany rozmiarowo zegarek :} Odkąd pochłonął mnie projekt Chronos-Art, pilot nie schodzi z ręki: Uploaded with ImageShack.us Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez Sąsiad 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #22008 Napisano 19 Kwietnia 2011 Sympatyczny pilocik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #22009 Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) I raz jeszcze na dobranoc Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22010 Napisano 20 Kwietnia 2011 Ostatnio jakiś wysyp nowych zegarków u naszych klubowych kolegów 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #22011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Ostatnio jakiś wysyp nowych zegarków u naszych klubowych kolegów znaczy wiosna idzie u mnie wczoraj zagościł biało-czerwony epos i tak fajnie było, że dziś ma powrórkę Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22012 Napisano 20 Kwietnia 2011 Fajny jest, gratuluje. Ale już mnie nie denerwujcie swoimi nowymi pociechami bo będę zazdrosny Eh, może i mi wiosenka coś na dniach przyniesie... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 0 #22013 Napisano 20 Kwietnia 2011 Dziś u mnie staroć :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #22014 Napisano 20 Kwietnia 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3891 #22015 Napisano 20 Kwietnia 2011 link na pasku to novum tag heuer tego nie przewidział a może powinien 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #22016 Napisano 20 Kwietnia 2011 fajnie, jednak na bransolecie wiele lepiej 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #22017 Napisano 20 Kwietnia 2011 Piękna fota piękny LINK 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22018 Napisano 20 Kwietnia 2011 Jest kilka zegarków, które wyglądają TYLKO na bransolecie. Link jest jednym z nich więc Wojtuś nie świruj i przywdziej mu firmową bransoletę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #22019 Napisano 20 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #22020 Napisano 20 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #22021 Napisano 20 Kwietnia 2011 A ta Dośka to jeden z dwóch zegarków, na których widok mocno się ślinię i które też są w planach, ale niestety już dalszych...dużo dalszychAle już mnie nie denerwujcie swoimi nowymi pociechami bo będę zazdrosny więc Michał nie denerwuj się, bo całkiem niedawno to Ty nas bombardowałeś co kilka chwil nowymi nabytkami- wiesz teraz jak to serce boli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22022 Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Powiadasz, że jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie... No to teraz mam za swoje. Złośliwcze!! Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #22023 Napisano 20 Kwietnia 2011 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #22024 Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez wojtekimarco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #22025 Napisano 20 Kwietnia 2011 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach