RadG 2 #1026 Napisano 12 Maja 2006 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1027 Napisano 12 Maja 2006 Radek to prawda, przyczepil sie do mnie i nie chce puscic. Pewnie do czasu jak przyjdzie pasek do Monstera. Błonie eleganckie! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1028 Napisano 12 Maja 2006 Uważaj, bo jak go odłożysz do szuflady to może mu się nie spodobać A ja bym z Zillą nie zadzierał.... 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #1029 Napisano 12 Maja 2006 Może Monster go obroni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shgoun #1030 Napisano 13 Maja 2006 LukasS wrzuc kilka fotek Twojego Seiko 007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #1031 Napisano 13 Maja 2006 LukasS wrzuc kilka fotek Twojego Seiko 007 Jak dostanę nowy pasek, to na pewno porobię zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #1032 Napisano 13 Maja 2006 A ja dzisiaj dostałem taki: Jest świetny, nie miałem elektronika już chyba z 18 lat . A już myśłałem, ze tylko mechaniki są na Twoim nadgarstku.Czasami nie ma to jak dobry G-Shock. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1033 Napisano 13 Maja 2006 jazzband czyzbys odzyskal neta? Witam z powrotem! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Władysław #1034 Napisano 15 Maja 2006 A może taki: TISSOT - PRS 516 AUTOMATIC CHRONOGRAPH VALJOUXJest: Automatyczny, wodoszczelny 100 metrów z dokręcaną koronką, ze stali szlachetnej 316L, szkiełko szfirowe. Świat zegarków to nie tylko zegarki na rękę. pozdrawienia dla Wszystkich - cześć Władysław 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1035 Napisano 15 Maja 2006 Władysław :shock: :shock: :shock: BAJER !!!pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24516 #1036 Napisano 15 Maja 2006 Mocny Zawodnik... @Władysław - to zdjęcie to skan? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Władysław #1037 Napisano 15 Maja 2006 @eye_lipPoprostu zdjęcie, które pokazałem bo nie każdy widział taki zegarek.Ja nie napisałem że ja mam go na ręku, bo nie mam. Skoro na tym forum pokazuje się zegarki na ręku to on jest na ręku i warto go pokazać.Natomiast widziałem i miałem w ręku ten zegarek. Zmniejszałem klientowi bransoletkę. Świat zegarków to nie tylko zegarki na rękę. pozdrawienia dla Wszystkich - cześć Władysław 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24516 #1038 Napisano 15 Maja 2006 Acha, to wszystko jasne, myślałem, że to Twój zegarek (tytuł tematu: Jaki zegarek masz dziś na ręku?) - ale w zasadzie podpina się pod to bo miałeś go w ręku :wink: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1039 Napisano 15 Maja 2006 Ten Tissot ma bardzo fajny oldschoolowy klimat. Podoba mi się 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1040 Napisano 15 Maja 2006 Lubię Tissoty (jakiś z dzieciństwa sentyment), a ten uważam za bardzo wyrazisty, ładny, jak to wspomniał feleksc - bajer 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1041 Napisano 15 Maja 2006 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shgoun #1042 Napisano 15 Maja 2006 "Piekny przedmiot" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1043 Napisano 15 Maja 2006 Przedmiot :?: :?: :?: :shock: :evil: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1044 Napisano 15 Maja 2006 Jak rozumiem, kolega założył Minervę, otworzył piwko i zasiadł przed komputerkiem na wieczorną sesję ? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1045 Napisano 15 Maja 2006 nie piwko ale kieliszeczek rubinowego płynu 8) . reszta się zgadza ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1046 Napisano 16 Maja 2006 Patrząc na ten zegarek staje się jasne, że słowo pożądanie nie musi odnosić sie jedynie do kobiety Piotrek, ciężkim grzechem byłoby jakbyś go nie kupił :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Władysław #1047 Napisano 17 Maja 2006 Witam wszystkichMam prośbę do fanów Minerwy. Mam to co widać. Chciałbym ten stoper naprawić ale jak widać brakuje mi części. Kopertę mam.Jeśli ktoś ma na zbyciu i za przystępne pieniądze, części to bardzo proszę. Świat zegarków to nie tylko zegarki na rękę. pozdrawienia dla Wszystkich - cześć Władysław 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1048 Napisano 17 Maja 2006 Do boju Polsko ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #1049 Napisano 17 Maja 2006 Do boju Polsko ! Nie jestem zatwardziałym fanem polskiego futbolu ale boję się, że bez Franka może to być 'bój nasz ostatni" Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #1050 Napisano 17 Maja 2006 Do boju Polsko ! Nie jestem zatwardziałym fanem polskiego futbolu ale boję się' date=' że bez Franka może to być 'bój nasz ostatni" Mirek[/quote']Jest bez formy nie gra nie jedzie wszystko...Zresztą nasza kadra to temat rzeka.Rozmyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach