zetore 15 #23826 Napisano 28 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4042 #23827 Napisano 28 Czerwca 2011 MM - jak dla mnie rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #23828 Napisano 28 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #23829 Napisano 28 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #23830 Napisano 28 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #23831 Napisano 28 Czerwca 2011 Krystek, jeden i drugi piękny... Zenith to nowy nabytek? Taka ładna pogoda u Ciebie? U mnie cały dzień pada... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemys 0 #23832 Napisano 28 Czerwca 2011 Kwarce użytkownika ~sergserg - klasa sama w sobie moim zdaniem A MarineMaster, to nawet nie będę pisał, bo nie znajduję słów odpowiednich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #23833 Napisano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Tomek, Zenka kupiłem już jakiś czas temu, ale dzisiaj pierwszy raz wskoczył na łapkę (podziękowania dla Kaido2 )Na razie jeszcze nie jest jak ma być, ale cały czas szukam wałka żeby wymienić bo ten się ułamał i Marcin dosztukował mi chwilowo koronkę z dłuższą szyjką U mnie cały dzień upał Edytowane 28 Czerwca 2011 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #23834 Napisano 28 Czerwca 2011 Bardzo fajny jest ten Zenith. U mnie też gorąco i bezdeszczowo, a niby niedaleko Lublina 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kaido2 #23835 Napisano 28 Czerwca 2011 Tego Zenka miałem w rękach i muszę przyznać iż to kawał solidnej i porządnej maszyny.śzkoda że jakiś mistrzunio w nim wcześniej nawywijał jakimś klejem lub innym syntetykiem stąd też nie dorobilem do niego nowego klucza, ponieważ starego nie dało się wyjąć.óczywiście można kombinować lecz sztukowanie czy kombinatorstwo w tego typu zegarku? Nie no jak dla mnie nie tędy droga.Oby zegarek dobrze sie nosił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #23836 Napisano 28 Czerwca 2011 a po 17 już tak:Krystian gratuluje. Ten Zenek jest na prawdę świetny. Bardzo mi się podoba 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #23837 Napisano 28 Czerwca 2011 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23838 Napisano 28 Czerwca 2011 Na górze Spirit, na dole Brightz, u mnie Prospex 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #23839 Napisano 28 Czerwca 2011 sergserg, dla mnie bomba, jaki to ref. z takim bezelem? 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23840 Napisano 28 Czerwca 2011 sergserg, dla mnie bomba, jaki to ref. z takim bezelem? Są dwa modele, SBDM007 w takiej kolorystyce jak wyżej i SBDM009 - cały w czerni (łącznie z bransoletą), zamiast żółtych elementów są czerwone (sekunda, indeksy itp.) 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arhol 0 #23841 Napisano 29 Czerwca 2011 Widzę że "radiowce" zdominowały stronę wszystkie 3 fajne i coraz bardziej mi się podobają ale póki co bardziej "przemawiają" do mnie takie gdzie na tarczach dużo się dzieje . Swojego Q&Q nie pokażę bo niema czego zresztą i tak go nie noszę od prawie 2 miesięcy . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #23842 Napisano 29 Czerwca 2011 Dzisiaj ten ...(przepraszam za jakość ale primo: komórką, secundo: światło ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANUSZ003 0 #23843 Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Widzę że "radiowce" zdominowały stronę wszystkie 3 fajne i coraz bardziej mi się podobają ale póki co bardziej "przemawiają" do mnie takie gdzie na tarczach dużo się dzieje . Swojego Q&Q nie pokażę bo niema czego zresztą i tak go nie noszę od prawie 2 miesięcy . Sergserg świetny Seiko.Mój radiowec CASIO GS-1150-1AER na razie pobiera na parapecie kąpiel słoneczną ale popołudniu zagości na łapce bo idę do pracy . Edytowane 29 Czerwca 2011 przez JANUSZ003 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #23844 Napisano 29 Czerwca 2011 Zetore i Sirluke - pięęękne lotniki, sergserg - nie denerwuj ludzi kurka... To ja klasyczniej, Hamilton X-wind na VJ7750: 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23845 Napisano 29 Czerwca 2011 sergserg - nie denerwuj ludzi kurka... Przecież moim celem jest tylko poszerzanie kultury zegarkowej Ostatnie 3 foty i chowam zegara do pudełka 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23846 Napisano 29 Czerwca 2011 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23847 Napisano 29 Czerwca 2011 Karol, piękny iwucek. Nie chcesz może sprzedać? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23848 Napisano 29 Czerwca 2011 kurcze Michał, Ty doskonale wiesz jak jest ja z tych co tylko kupują nie sprzedają 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23849 Napisano 29 Czerwca 2011 Mam tak samo 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #23850 Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Przecież moim celem jest tylko poszerzanie kultury zegarkowej Ostatnie 3 foty i chowam zegara do pudełka Czy w tych high-endowych kwarcach sekunda płynie jak w mechanikach? Ten dekielek to jest ceramiczny? Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Ambasador 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach