Janek Sarnowski 6 #23876 Napisano 30 Czerwca 2011 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 23 #23877 Napisano 30 Czerwca 2011 Piękna fotka "dzieła" Daj "buzię" jeszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #23878 Napisano 30 Czerwca 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #23879 Napisano 30 Czerwca 2011 Piękna fotka "dzieła" Daj "buzię" jeszcze 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #23880 Napisano 30 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23881 Napisano 30 Czerwca 2011 Zetore, super ten Citizen. Widziałem do tej pory tylko coś podobnego u Seiko. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #23882 Napisano 30 Czerwca 2011 Ciekawy dzień tygodnia, czwartek, zgadłem? 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #23883 Napisano 30 Czerwca 2011 Zetore, piękny byk... Jest w bullheadach jakaś magia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #23884 Napisano 30 Czerwca 2011 dziękidzień tygodnia raczej po arabsku:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5092 #23885 Napisano 30 Czerwca 2011 (edytowane) raczej ciężko będzie, bo nie pamiętam abym kiedykolwiek tak cieszył się zegarkiem bana kolega powinien dostać bo po takim zakupie w dziale "seiko" i "recenzje" pusto - zdrada powiadam Wam to odnośnie marinemastera Edytowane 30 Czerwca 2011 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5092 #23886 Napisano 30 Czerwca 2011 strona 1195 wymiata !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #23887 Napisano 1 Lipca 2011 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #23888 Napisano 1 Lipca 2011 Dziś .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23889 Napisano 1 Lipca 2011 bana kolega powinien dostać...po takim zakupie w dziale "seiko" i "recenzje" pusto Nad recenzją powalczę , ale trochę czasu muszę go ponosić, więc serdecznie proszę o łaskę z banami w moim kierunku :) Chciałbym zamiast samych ochów i achów choć próbować wyszukać też te mniej silne strony tego zegarka, a do tego potrzebuję dystansu nabrać- na razie jestem zbyt nim zachwycony, a nie chciałbym aby ta recenzja była bardzo nieobiektywna, choć pewnie i tak odrobinę będzie, bo tego nigdy nie da się uniknąć A jaki zegarek dziś na ręce...hmmm... wczoraj wieczorem w końcu uznałem, że czas na zmianę, bo zaczyna mnie to denerwować i nie będę w kółko nosił jednego łocza Po kilkunastu przymiarkach i podmiankach na ręce ostatecznie został:Może przy następnym podejściu będę miał trochę więcej siły i uda mi się go zdjąć, ale to jeszcze nie ten czas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23890 Napisano 1 Lipca 2011 na następnym podstoliku porównamy go z moją PO - bardzo jestem ciekaw co z tego wyjdzie 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #23891 Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) A jak oceniasz jego wielkość w stosunku do Sumo? Edytowane 1 Lipca 2011 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #23892 Napisano 1 Lipca 2011 Rysiek jeszcze Ci nie gratulowałem Marinki , wielkie gratki ! Jak pojawię się we Wrocku to koniecznie muszę przymierzyć ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23893 Napisano 1 Lipca 2011 Rysiek jeszcze Ci nie gratulowałem Marinki , wielkie gratki ! dzięki Jak pojawię się we Wrocku to koniecznie muszę przymierzyć !ok na następnym podstoliku porównamy go z moją PO - bardzo jestem ciekaw co z tego wyjdzieno problemo, dla mnie duża PO odpadła z wyjątkowo prozaicznego powodu- najzwyczajniej w świecie źle leżała mi na nadgarstku, a mała PO wyglądała znów u mnie na zbyt mały zegarek, a jak położyłem ją jeszcze przy dużej, to jakoś tak słabo się prezentowała- czasem jednak wielkość ma znaczenie A jak oceniasz jego wielkość w stosunku do Sumo?to zależy- jak się patrzy centralnie z góry, to widać różnicę w wielkości spowodowaną średnicą- w końcu to jakieś 3 mm różnicy, ale jak się patrzy na te zegarki pod różnymi kątami, to już aż tak tego nie widać- a wręcz czasem MM wygląda na większy, a na pewno masywniejszy(zresztą po odczuciu na nadgarstku wydaje mi się, że MM jest cięższym zegarkiem- naprawdę czuć go na branzie )- jak dla mnie nie ma największych wad, które widziałem w Sumo- ma mniejszą tarczę i jest wyższy i to sporo- IMO wygląda na bardziej wyważonyproporcjami zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 981 #23894 Napisano 1 Lipca 2011 Ricardo, świetny ten Seiko- gratuluję! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23895 Napisano 1 Lipca 2011 thanks 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23896 Napisano 1 Lipca 2011 dobra, tak mnie prowokujecie to macie jeszcze za karę- oczywiście standardowo telefonem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #23897 Napisano 1 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 733 #23898 Napisano 1 Lipca 2011 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #23899 Napisano 1 Lipca 2011 dobra, tak mnie prowokujecie Rysiek, nie to żebym prowokował , ale przydałaby się jeszcze jakaś fota centralnie z przodu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23900 Napisano 1 Lipca 2011 A proszę Cię bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach