Yaro 1 #24801 Napisano 7 Sierpnia 2011 Dzisiaj PO Only na pasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3916 #24802 Napisano 7 Sierpnia 2011 fajny prezent, wszystkiego najlepszego... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24655 #24803 Napisano 7 Sierpnia 2011 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinzento 1 #24804 Napisano 7 Sierpnia 2011 U mnie dzisiaj ponuro za oknem [img=zajebiaszczy ORIS]Zajebiaszczy ORIS, jakiz on numer swoj posiadowuje ? [img=fff]what a fff,superb fota !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #24805 Napisano 8 Sierpnia 2011 Taki tam: 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #24806 Napisano 8 Sierpnia 2011 Dzisiaj tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #24807 Napisano 8 Sierpnia 2011 A u mnie się usadowił Oceanus umie nawet kolor zmieniać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #24808 Napisano 8 Sierpnia 2011 Zajebiaszczy ORIS, jakiz on numer swoj posiadowuje ? To Oris Williams F1 Team Chronograph nr ref. 01 679 7614 4174-07 4 24 44Naprawde świetny zegarek. Chciałem kiedyś zrobić pare fotek do galerii ale moje zdolności fotograficzne nie oddałyby piękna tego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #24809 Napisano 8 Sierpnia 2011 Taki tam: Noooooooooooooo damasko klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #24810 Napisano 8 Sierpnia 2011 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 262 #24811 Napisano 8 Sierpnia 2011 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24812 Napisano 8 Sierpnia 2011 Na późny koniec dnia fotka całodniowego "naręcznego" 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #24813 Napisano 9 Sierpnia 2011 Dzisiaj po raz pierwszy od częściowego spa i odziania w pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #24814 Napisano 9 Sierpnia 2011 Mam identycznego Poljota, bardzo fajny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #24815 Napisano 9 Sierpnia 2011 Kemmner Tonneau 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 630 #24816 Napisano 9 Sierpnia 2011 Mistral, swietny Poljot, gratki 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #24817 Napisano 9 Sierpnia 2011 Popołudniowa zmiana 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #24818 Napisano 9 Sierpnia 2011 Spinner, gdzieś już widziałem niedawno fotki tej Attesy... zegarek jest świetny:) 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #24819 Napisano 9 Sierpnia 2011 Popołudniowa zmiana Rewelka. Jak z "trafianiem" w indeksy. Pytam, bo u kolegi z GMT forum nie trafia idealnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #24820 Napisano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Wiem, czytałem... Wypatruję głazy od dłuższej chwili i jest ok chyba, chociaz moze cwierć włosa jednak nie... A może jednak tak. Ale my jesteśmy po...ni jednak :) Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24821 Napisano 9 Sierpnia 2011 Rewelka. Jak z "trafianiem" w indeksy. Pytam, bo u kolegi z GMT forum nie trafia idealnie? U kolegi z forum GMT zegarek jest także za lekki Są na świecie tzw. "zadeklarowani sceptycy" Jash, nie siej defetyzmu, bo tak powstają legendy 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #24822 Napisano 9 Sierpnia 2011 Wiem, czytałem... Wypatruję głazy od dłuższej chwili i jest ok chyba, chociaz moze cwierć włosa jednak nie... A może jednak tak. Ale my jesteśmy po...ni jednak :) Ćwierć włosa............hm chyba niedopuszczalne jednak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #24823 Napisano 9 Sierpnia 2011 Ale cieńkiego włosa, takiego wiesz, puszku 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24824 Napisano 9 Sierpnia 2011 Foty tej czarnej Attesy wklejałem tutaj:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/38385-chwalimy-sie-swoimi-eco-driveam/page__view__findpost__p__681947 jest jedno zdjęcie "na wprost". Rzecz jasna dopuszczam możliwość, że mam "wzrok zezujący" 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #24825 Napisano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) U kolegi z forum GMT zegarek jest także za lekki Są na świecie tzw. "zadeklarowani sceptycy" Jash, nie siej defetyzmu, bo tak powstają legendy Nie sieję, ale przy takiej kwocie za zegarek kwarcowy i po Twoich opisach tychże mechanizmów wydawało mi się to niemożliwe. Sam choruję na coś z tej "półki", ale u mnie by to nie przeszło. Wiem jestem poryty pod tym względem, leczyć się nie zamierzam Ale cieńkiego włosa, takiego wiesz, puszku No dobra, niech będzie, że akceptowalne Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach