Darek-zegarek 2 #25626 Napisano 15 Września 2011 Klod100 ,Irek gratulację. Doxy mnie powalają,może kiedyś?Wczoraj rozpocząłem sezon grzybowy.Efekty marne. I taki leśny akcent Pogadaliśmy z chłopakami z lasu o zegarkach 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #25627 Napisano 15 Września 2011 Moze I grzybow nie bylo ale zegarki zaczely juz wyrastac 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #25628 Napisano 15 Września 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #25629 Napisano 15 Września 2011 Dziś było... lotniczo. Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #25630 Napisano 15 Września 2011 (edytowane) W ostatnich dniach - ZAKOPOWER Edytowane 15 Września 2011 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4524 #25631 Napisano 15 Września 2011 szczerzepodziwiam i wzdychamale w góry jednak jakiś traper z bezelem 4 stron Świata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4524 #25632 Napisano 15 Września 2011 tak przynudzasz tym zegarkiem, że mógłbyś mi go oddaćtak mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #25633 Napisano 15 Września 2011 tak przynudzasz tym zegarkiem, że mógłbyś mi go oddaćtak mi się podoba To nie pomogę, bo pechowo mam tylko jedną sztukę Ale zerknij na bazarek, jest tam aktualnie ciekawy Promaster. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4524 #25634 Napisano 15 Września 2011 wypchaj się nim żartuję - jest świetnyale sam wiesz, a jak nie wiesz to czujesz to, że ten Citizen mimo, ze to tylko i aż Citizen ma w sobie to coś czego nie mają innepo co to piszę - inaczej też byłby na bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #25635 Napisano 15 Września 2011 Ma niezły bezel Niestety, obydwie wersje: japońska (Mission Antarctica) i pozajapońska (4x4) były limitowane, a to nie pomaga w decyzji o rozstaniu się z zegarkiem. Trzeba pilnować zagranicznych for, kojarzę parę osób, które na WUSie chwaliły się posiadaniem niebieskiego i ciemnego "Antarctica". 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4524 #25636 Napisano 15 Września 2011 (edytowane) ma bezel jak koło od jeep'a gdyby tylko Japończycy chcieli wesprzeć taką wersję polskiego zegarka w wersji Space, czy nawet Antarctica, Egypt - mamy tam ogromny wkład pracy... szukam nietuzinkowej drogi dla Polaków i ludzi tu zrzeszonych...http://zegarkiclub.p...imitowana-2012/ Edytowane 15 Września 2011 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #25637 Napisano 15 Września 2011 Grunt to cierpliwie czekać i monitorować. Jak do tej pory nie znalazłem sobie unikalnego zegarka, którego w końcu nie "wyczekałem" 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25638 Napisano 16 Września 2011 DOXA z rana jak .... Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #25639 Napisano 16 Września 2011 DOXA z rana jak .... Narobiłeś apetytu choć plany były zupełnie inne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #25640 Napisano 16 Września 2011 Wczoraj wieczorkiem najczęstszy widok na przegubie ale dziś rano aby nie być monotematycznym klasyczny czarny Samurai, na klasycznym grubym pachu, z klasyczną grubą klamrą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciejc2005 #25641 Napisano 16 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #25642 Napisano 16 Września 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #25643 Napisano 16 Września 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #25644 Napisano 16 Września 2011 Od 3 dni ten: Przepraszam za słabą jakość zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #25645 Napisano 16 Września 2011 no w koncu dorwales go! gratuluje! 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4611 #25646 Napisano 16 Września 2011 Od 3 dni ten: Przepraszam za słabą jakość zdjęcia ...trzeba było dziecka nie bujać...popłakało by tylko troszkę dłużej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #25647 Napisano 16 Września 2011 (edytowane) Dzięki, ale ten jest już ze mną od jakiegoś czasu. Nówki, która zostanie ze mną na zawsze jeszcze nie kupiłem Plan jest żeby ją kupić do końca roku. Paweł, to raczej wina kiepskiego aparatu w telefonie Córka akurat spała Edytowane 16 Września 2011 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3963 #25648 Napisano 16 Września 2011 maciej - no no gratulacje Czoparda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Worps 2 #25649 Napisano 16 Września 2011 A dziś rajdowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #25650 Napisano 16 Września 2011 Fajne to Twoje maleństwo, ale kup mu wreszcie jakiś rally-pasek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach