TeJot 113 #28776 Napisano 19 Stycznia 2012 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #28777 Napisano 19 Stycznia 2012 TeJot uwielbiam ten zegarek, dzięki za fotkę U mnie do pracy poszedł dzisiaj DDRowiec A po pracy zamienił się miejscami z japońcem 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #28778 Napisano 19 Stycznia 2012 TeJot uwielbiam ten zegarek, dzięki za fotkę U mnie do pracy poszedł dzisiaj DDRowiec Bartheck, Proszę bardzo! Nie schodzi z ręki od kiedy kupiłem Twój DDRowiec od razu nasunął mi skojarzenie z wcieleniami Montany z melodyjkami 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #28779 Napisano 19 Stycznia 2012 Montana powiadasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #28780 Napisano 19 Stycznia 2012 Ech Montana... 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #28781 Napisano 19 Stycznia 2012 aż łza się w oku kręci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #28782 Napisano 19 Stycznia 2012 to nie komunijny egzemplarz (wtedy dostalem Mazo i nie wiem gdzie on sie podzial, choc uwazam ze byl lepszy), ale mam ja od hmm 6 lat (stan praktycznie nos), bateria starcza na okolo pol roku i zakladam ja tylko w piatki i gra mi melodyjke w piatek o 18,00 jak zaczynam weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4448 #28783 Napisano 20 Stycznia 2012 tak też myślałem - trochę nieładnie!!!poza tym to nie forum o Mustangach, pościelach z chińskich owiec i samogotujących garnkach w sprzedaży bezpośredniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #28784 Napisano 20 Stycznia 2012 Tak za mną ostatnio chodziła, że dziś na ręku nie mogło być nic innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28785 Napisano 20 Stycznia 2012 Piątek! Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 50 #28786 Napisano 20 Stycznia 2012 Certina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #28787 Napisano 20 Stycznia 2012 Najnowszy nabytek wczoraj był na bransolecie dziś na pasku i dużo lepiej jest dużo lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28788 Napisano 20 Stycznia 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28789 Napisano 20 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28790 Napisano 20 Stycznia 2012 fajny pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28791 Napisano 20 Stycznia 2012 Certina bardzo ladny klasyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28792 Napisano 20 Stycznia 2012 Omega niczego sobie (a bylaby wmso jeszcze fajniejsza gdyby tarcza byla w niej gladka a nie taka jak jest...) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28793 Napisano 20 Stycznia 2012 Czarno widzę... Pozdrawiam, bardzo ladna Omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs 0 #28794 Napisano 20 Stycznia 2012 Serg - MIAZGA!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28795 Napisano 20 Stycznia 2012 He, he, u mnie taka sama data (chociaż zdjęcie też niedzisiejsze).Ale spinki i koszula dzisiaj takie jak na zdjęciu Michał, ładny pasek masz do tego Pama. To od Kaina? Uaktualniam Zdjęcie już dzisiejsze, na nowym pasku od Kaina : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Obu kolegom gratuluje swietnych czasomierzy.Carlito, nie myslales przypadkiem o wrzuceniu go na "szmaciaka" typu ZULU/NATO w kolorach np. wloskiej flagi (piszac "szmaciak" mam na mysli nie tradycyjnego stosunkowo cienkiego szmaciaka ale masywnego z 'ballistic' nylonu)? Wygladal by przednio (widzialem juz u kogos 'na zywo' takiego PAM-a na takim masywnym "szmaciaku" w kolorach wloskiej flagi, prezentowal sie wysmienicie) Pozdrowionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28796 Napisano 20 Stycznia 2012 Szczerze mówiąc, to nie myślałem nigdy o kupnie takiego parciaka do tego zegarka, ale oczywiście wezmę Twoją sugestie pod rozwagę, czemu nie. Inna sprawa, że NATO jakoś bardziej mi pasuje do Rolexów niż do Paneraiów. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #28797 Napisano 20 Stycznia 2012 Szczerze mówiąc, to nie myślałem nigdy o kupnie takiego parciaka do tego zegarka, ale oczywiście wezmę Twoją sugestie pod rozwagę, czemu nie. Inna sprawa, że NATO jakoś bardziej mi pasuje do Rolexów niż do Paneraiów. Nie gadaj tyle, tylko dawaj zdjęcia njukomera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28798 Napisano 20 Stycznia 2012 Nie gadaj tyle, tylko dawaj zdjęcia njukomera.Zaraz, narazie nacieszyć się nie mogę 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #28799 Napisano 20 Stycznia 2012 Wygladal by przednio (widzialem juz u kogos 'na zywo' takiego PAM-a na takim masywnym "szmaciaku" w kolorach wloskiej flagi, prezentowal sie wysmienicie)To jeszcze zależy która wersja "italian", bo na tym pierwszym to sobie jeszcze wyobrażam. Ale zobaczyć PAM-a na tej drugiej wersji, to moja wyobraźnia tego nie ogarnia 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #28800 Napisano 20 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us Jaka to jest długość 120 czy 130? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach