waldii 44 #29201 Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Karol raz jeszcze gratuluję ramblera Zdecydowanie warto mieć Edit:Jednak model 750 wymiata Edytowane 30 Stycznia 2012 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #29202 Napisano 30 Stycznia 2012 Chiński Migas to porządna maszyna xD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prop 1 #29203 Napisano 30 Stycznia 2012 Ale rakieta!! Dla mnie bomba. Jeśli można, to poprosze nr modelu na PW. nawet nie wiedziałem, że taka firma istnieje 0 Kupię garniturowca z jasną tarczą, 38mm-41mm, do 5k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #29204 Napisano 30 Stycznia 2012 Jednak model 750 wymiata No i tu się zgadzamy generalnie to wszystkie SUBy wymiatają, ale 750tki to zdecydowane Królowe gatunku pozostaje polować na karaiba, która niestety cenowo łamie wszelkie zasady haha 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #29205 Napisano 30 Stycznia 2012 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #29206 Napisano 30 Stycznia 2012 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 572 #29207 Napisano 30 Stycznia 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4049 #29208 Napisano 30 Stycznia 2012 Dzisiaj przyszedł, przymiarka na jutro nie wiem czy nie przełożę na bransoletę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29209 Napisano 30 Stycznia 2012 Na wieczór zmiana nurka na pilota 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #29210 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) krollu, machlo - ten Stenek od dawna chodzi mi po głowie, świetny jest - jak z rozmiarem? Czy to jest taka większa 42mm czy na łapce wygląda niepozornie? Edytowane 31 Stycznia 2012 przez stfraw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #29211 Napisano 31 Stycznia 2012 A ja widziałem go na chrono i też myślałem o kupnie - jak wrażenia z noszenia, że tak zapytam 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 572 #29212 Napisano 31 Stycznia 2012 krollu, machlo - ten Stenek od dawna chodzi mi po głowie, świetny jest - jak z rozmiarem? Czy to jest taka większa 42mm czy na łapce wygląda niepozornie? jak dla mnie to z tych wiekszych 42mm, nie ginie na reku 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #29213 Napisano 31 Stycznia 2012 na mrozy najlepszy rambler Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #29214 Napisano 31 Stycznia 2012 bardzo fajne tylko seoiko - chciałem takiego kupic mojemu siostrzeńcowi - tylko z niebieską tarczą. Jak wrażenia na żywo?pozdrawiam, Dziękuje Zegarek jak za te pieniądze naprawdę świetnie wykonany!bardzo ładnie i mocno świeci,mechanizm 7s26b robi mi obecnie +9 sekund na dobę,może kiedyś go trochę podreguluje fajny jest przeszklony dekiel,bo może mechanizm nie grzeszy jakąś szczególną uroda,ale fajnie sobie czasem na niego popatrzeć.Na minus polerowany pierścień bo bardzo łatwo się rysuje.Koronka mogłaby być trochę większa chociaż i tak służy tylko do nastawiania,niema możliwości ręcznego dokręcenia.Obecnie to mój zegarek codzienny,dokupiłem do niego skórzany czarny pasek z czerwonym przeszyciem na którym wygląda chyba jeszcze lepiej niż na seryjnej bransolecie to chyba tyle,w razie czego pisz,pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #29215 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Zielone spodnie, zielona bluza, do tego zielony nylon do zegarka- typowy strój leśnika Edytowane 31 Stycznia 2012 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29216 Napisano 31 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #29217 Napisano 31 Stycznia 2012 To dziś zrobiłeś podmiankę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #29218 Napisano 31 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us Widze, że dałeś szansę "starszym" zegarkom. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #29219 Napisano 31 Stycznia 2012 Sorry ale temat brzmi "jaki zegarek masz dziś na nadgarstku" a nie "jaki zegarek miałeś na nadgarstku 20 października 2011 roku" Jeśli faktycznie nosisz ten zegarek dzisiaj, to zrób fotkę dziś lub wstaw wczorajszą, tudzież z przed 2 dni, a nie wstawiasz fotkę, którą zrobiłeś ponad 3 miesiące temu. A może już w ogóle nie masz tego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29220 Napisano 31 Stycznia 2012 Odlot 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6327 #29221 Napisano 31 Stycznia 2012 Dzień jak codzień: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #29222 Napisano 31 Stycznia 2012 Odlot odlot 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29223 Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Tak, muszę też dać szanse innym zegarkom Sorry ale temat brzmi "jaki zegarek masz dziś na nadgarstku" a nie "jaki zegarek miałeś na nadgarstku 20 października 2011 roku" Jeśli faktycznie nosisz ten zegarek dzisiaj, to zrób fotkę dziś lub wstaw wczorajszą, tudzież z przed 2 dni, a nie wstawiasz fotkę, którą zrobiłeś ponad 3 miesiące temu. A może już w ogóle nie masz tego zegarka Kolega wybaczy, poprostu nie chciało mi się aparatu wyciągać - zaraz cykne. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #29224 Napisano 31 Stycznia 2012 U mnie taki Żak Leman gości dzisiaj na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29225 Napisano 31 Stycznia 2012 Specjalnie dla Darkamp3 Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach