strix 1245 #29726 Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) s Edytowane 16 Lutego 2012 przez strix 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #29727 Napisano 16 Lutego 2012 ...Może nie widać tego dobrze, ale za wyjątkiem tej wkładki bezela praktycznie teraz wygląda jak nówka A nie chciałem jej zmieniać, bo teraz (oprócz oczka w bezelu w którym uzupełnili lumę) jest 100% oryginał, a coraz rzadziej to się niestety zdarza w zegarkach co najmniej pełnoletnich Zostaw ten bezel w takim stanie jak jest. Od razu widać, że zegarek ma historię i niesamowity klimat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6353 #29728 Napisano 16 Lutego 2012 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #29729 Napisano 16 Lutego 2012 Zostaw ten bezel w takim stanie jak jest. Od razu widać, że zegarek ma historię i niesamowity klimat.Na początku przeszło mi przez myśl aby go wymienić, ale na szczęście bardzo szybko otrzeźwiałem Oryginał zawsze pozostanie oryginałem, a ten bezel dodaje mu takiego fajnego "sznyta" :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29730 Napisano 16 Lutego 2012 Miazga 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #29731 Napisano 16 Lutego 2012 Dawno mnie tu nie było, ale zegarek ten sam od dawna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 276 #29732 Napisano 16 Lutego 2012 Dziś na nowym pachu Diloy od Król-net: jakość w tej cenie to totalny szok (pozytywny oczywiście)Długo się zastanawiałem czy brąz pasuje do tego zegarka ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #29733 Napisano 16 Lutego 2012 Po odbiorze po czyszczeniu, szorowaniu, pucowaniu u panów Dolińskich dziś pierwszy raz na ręce- podobają mi się bardzo efekty ich pracy Może nie widać tego dobrze, ale za wyjątkiem tej wkładki bezela praktycznie teraz wygląda jak nówka A nie chciałem jej zmieniać, bo teraz (oprócz oczka w bezelu w którym uzupełnili lumę) jest 100% oryginał, a coraz rzadziej to się niestety zdarza w zegarkach co najmniej pełnoletnich Szczerze gratuluje i zazdroszcze. Piekny egzemplarz 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 333 #29734 Napisano 16 Lutego 2012 A co radzisz? Bo ona ci bezuszasta jest... Nie wiem jak wyglądają jej plecki,ale myślę,że da sie coś z tym zrobić.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4450 #29735 Napisano 16 Lutego 2012 I jeszcze jedno zdjęcie na szybko "czwartka" przy tłustym czwartku ejjj, kolega zakosił zegarek z forumowego banera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4450 #29736 Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Po odbiorze po czyszczeniu, szorowaniu, pucowaniu u panów Dolińskich dziś pierwszy raz na ręce- podobają mi się bardzo efekty ich pracy Może nie widać tego dobrze, ale za wyjątkiem tej wkładki bezela praktycznie teraz wygląda jak nówka A nie chciałem jej zmieniać, bo teraz (oprócz oczka w bezelu w którym uzupełnili lumę) jest 100% oryginał, a coraz rzadziej to się niestety zdarza w zegarkach co najmniej pełnoletnich przez chwile myślałem, że to Marinemaster - i tak się zastanawiałem, po kiego grzyba odnawiać nowy zegarek, a tu wtopa zwłaszcza, że kilka fot wyżej jest Marina do porównaniagratuluje Edytowane 16 Lutego 2012 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #29737 Napisano 16 Lutego 2012 Miazga(...)fajny... fajny... 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29738 Napisano 16 Lutego 2012 w zimowej scenerii http://zegarkiclub.pl/forum/topic/63651-bialy-g-shock-g-5600a-7/page__view__findpost__p__769558 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #29739 Napisano 16 Lutego 2012 Dzięki Koledzy Sorki, żeby nie było wątpliwości to stary jak świat(no, może nie aż tak ) Seiko 6309-7040Za dużo pewnie nie będę go męczył, więc skoro za często nie będę go wrzucał do tematu, to jeszcze kilka szybkich telefonem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smc 1803 #29740 Napisano 16 Lutego 2012 Miazga Piekny.Oficjalnie zazdroszcze.Szkoda ze nie moja półka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #29741 Napisano 16 Lutego 2012 Serg co to za model Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29742 Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Serg co to za model Pozdrawiam HEQ chrono na werku 7J21 (20s/rok). Model SAGJ011 Edytowane 16 Lutego 2012 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29743 Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) piekne Seiko no i foty porzadnegratuluje sergserg Edytowane 16 Lutego 2012 przez 0.1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaq 12 #29744 Napisano 16 Lutego 2012 to Seiko wyjątkowo smakowite 0 Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29745 Napisano 16 Lutego 2012 Dzięki. Ten zegarek się łatwo foci, ciemna tarcza i wszystko wyraźne. Nie zawsze jest tak łatwo oddać to, co się widzi (i chce oddać). 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #29746 Napisano 16 Lutego 2012 Crocoice 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #29747 Napisano 16 Lutego 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #29748 Napisano 16 Lutego 2012 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #29749 Napisano 17 Lutego 2012 Dosia na niepogodę 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #29750 Napisano 17 Lutego 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach