sergserg 14 #29976 Napisano 25 Lutego 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #29977 Napisano 25 Lutego 2012 A u mnie dzisiaj tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #29978 Napisano 25 Lutego 2012 Gratuluję AP!Graty!Gratuluje AP!Ps. dobry wybor koloru tarczyJasna tarcza jest optymalnym dla mnie rozwiązaniem.Ciemna ,by pomniejszyła wizualnie zegarek.Darku, czyli jednak szybciej poszło Trochę pod górkę ,ale poszło Moje gratulację Darku.Piękny jestGratuluję uporu no i oczywiście zegarka MirekDzięki Tobie MirkuNo Darek, pozamiatałeś Moje najserdeczniejsze gratulacje, no i z niecierpliwością czekam w galerii.Zdjęcia będą jak dojedzie ogniwo do bransolety.Mam 21 ogniw,nie licząc zapięcia,jest na styk,dlatego zamówiłem dodatkowe ogniwo.Gratulacje Darku, słuszny wybór Gratulacje Darku! MarcinPS. Dobrze rozumiem, że nie dałeś rady, wyrwałeś z bloków i pojechałeś po niego? Nie wytrzymałem ciśnienia i pojechałem osobiście Darku, Bardzo serdecznie gratulacje!Nie ma lepszego czasu na zakup AP niż rok jego 40stych urodzin. Czekamy na fotki i wrażenia. Dziękuje Wszystkim AP RO 15400 byłby idealny na 40-lecie.Ale jeszcze nie ma w sprzedaży,no i cena Wrażenia niesamowite.Napisze trochę więcej o moich subiektywnych wrażeniach ,jak dojedzie ogniwo.Na chwilę obecną mam zastrzeżenia do dwóch rzeczy.Koronka powinna mieć wypolerowane na wysoki połysk frezowanie.Tak jak to mam miejsce na kopercie i bransolecie.I indeksy minutowe między 11 a logo AP i 1 są trzy. Na niektórych zdjęciach i w katalogu są 4.Na zegarkach i zdjęciach u Mirka,Marcina i Mariusza też są 3. Ale żeby było zgodnie z tematem to dziś było różnie I miałem przyjemność obejrzeć szczegółowo takiego staruszka 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29979 Napisano 25 Lutego 2012 Toś mnie zdziwił z tymi indeksami 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #29980 Napisano 25 Lutego 2012 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 516 #29981 Napisano 25 Lutego 2012 Wieczór bardziej wesoło,miałem dylemacik czy zosatawić tego chronomata,czy taga aquagrafa..Wybrałem "wystawkę" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #29982 Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) "> Taka ciekawostka 38mm z recznie dzierganym oznaczniem importowym do USA na werku:)Zawsze ślina kapie mi na koszulę (z napisem King Bruce Lee, karate mistrz) jak widzę fotki Twoich zegarków Napis Antimagnetic zauważyłem, nie tylko tutaj jest czasami pisany jako jeden, a czasami z myślnikiem po Anti...? Edytowane 25 Lutego 2012 przez primabaleron 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4083 #29983 Napisano 26 Lutego 2012 tak dokladnie z tymi sekundami a tym czasem szybka zmiana i kolejne okrazenie - wczoraj klikniety - dostawa z Francji w 24h dhl-em Pulsary mnie rozwalaja jakoscia wykonania w stosunku do ceny... sŚwietny.Skąd z Francji? Można prosić o jakiś namiar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adambris 0 #29984 Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Zdjęcie nie dzisiejsze. A w niedziele Timex na ręce zagościł. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 26 Lutego 2012 przez adambris 0 Casio GD-400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #29985 Napisano 26 Lutego 2012 Tej nocy... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #29986 Napisano 26 Lutego 2012 A dziś tak,zegarek żony i mój. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29987 Napisano 26 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #29988 Napisano 26 Lutego 2012 data nie ustawiona ale był dzisiaj przez chwilę na ręce 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #29989 Napisano 26 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n1joker 0 #29990 Napisano 26 Lutego 2012 0 MarekDrugie hobby - oo SUZUKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clarence 5 #29991 Napisano 26 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #29992 Napisano 26 Lutego 2012 Zawsze ślina kapie mi na koszulę (z napisem King Bruce Lee, karate mistrz) jak widzę fotki Twoich zegarków Napis Antimagnetic zauważyłem, nie tylko tutaj jest czasami pisany jako jeden, a czasami z myślnikiem po Anti...? Dzieki ale mnie slina poplynie jak się tu pochwalisz swoim nowym nabytkiem:) Tarcza tej dosi i wskazówki są na 100 oryginalne - kupilem ją wstanie agonalnym i tydzien temu udalo sie ją wstępnie ukonczyć i uruchomic, Niby nic nadzwyczajnego ale jednak bardzo cieszy pozdrawiam Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #29993 Napisano 26 Lutego 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #29994 Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) bylo tak s Edytowane 26 Lutego 2012 przez strix 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #29995 Napisano 27 Lutego 2012 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #29996 Napisano 27 Lutego 2012 Irku, przepiękny zegar. Ale ta płaszczka to mu tak sobie pasuje. Szlachetnie by wyglądał na granatowym aligatorze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29997 Napisano 27 Lutego 2012 Też mi absolutnie nie pasuje ten pasek do tego zegarka. Tylko aligator, ewentualnie jeszcze jakiś dobrze wykonany struś by się nadał. ...w brązie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #29998 Napisano 27 Lutego 2012 s 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3093 #29999 Napisano 27 Lutego 2012 a mi ta płaszczka odpowiada, nice ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #30000 Napisano 27 Lutego 2012 Nazwa projektu: Afro SamuraiPremiera: wkrótce Zdjęcie z komórki na szybko 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach