Gość AdamB #30901 Napisano 2 Kwietnia 2012 wraQ daj zdjęcie lumy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #30902 Napisano 2 Kwietnia 2012 ot dzisiaj Nomos 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 313 #30903 Napisano 2 Kwietnia 2012 Fotka starsza,ale dziś zenek.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30904 Napisano 2 Kwietnia 2012 Chronomaster 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #30905 Napisano 3 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dżeff 0 #30906 Napisano 3 Kwietnia 2012 Sergserg - citizenik fajny, lubie te marke. U mnie stoi wyzej niz seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30907 Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Sergserg - citizenik fajny, lubie te marke. U mnie stoi wyzej niz seiko. Fajny i super dokładny, robi wg specyfikacji max 5 sekund odchyłki na rok Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek_krp 0 #30908 Napisano 3 Kwietnia 2012 Piękny ten Twój Nomos jacus. To jakiś wcześniejszy model Tangente? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #30909 Napisano 3 Kwietnia 2012 dobry wybór Rychoo dzisiaj też na chwile wskoczyła taka oto cytryna 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #30910 Napisano 3 Kwietnia 2012 Kolego przesadzasz z tymi Doxami. Poza tym super ta cytrynka, nie wiem czy nie ładniejsza od pomarańczki. Bardziej oryginalna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #30911 Napisano 3 Kwietnia 2012 Chronomaster Ładny Citizen jaki ma nr ref. i cenę jeśli wolno spytać? 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert G. 8 #30912 Napisano 3 Kwietnia 2012 Na dziś portofino 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #30913 Napisano 3 Kwietnia 2012 Piękny ten Twój Nomos jacus. To jakiś wcześniejszy model Tangente?Dzięki może i najświeższy nie jest ale cały czas dostępny na stronie Nomosa Tangente Gangreserve anthrazit 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #30914 Napisano 3 Kwietnia 2012 dobry wybór Rychoo wiesz jak jest- dobra Dosia nie jest zła dzisiaj też na chwile wskoczyła taka oto cytrynataka widzę wścieklizna- dla mnie jednak to już za dużo koloru gdyby miała czarną lub pomarańczową tarczę byłaby fajna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek_krp 0 #30915 Napisano 3 Kwietnia 2012 Dzięki może i najświeższy nie jest ale cały czas dostępny na stronie Nomosa Tangente Gangreserve anthrazit Faktycznie, musiałem go jakoś przeoczyć na stronie, zwracam honor.Tak czy siak, nie było to bynajmniej zarzutem, żeby nie było że było Piękna bestia i tyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3871 #30916 Napisano 3 Kwietnia 2012 sergserg daj znać jak będziesz sprzedawał tego Citka chronomastera....jest genialny...to jakiś starszy model? Bo wiem że nowy wypust wygląda nieco inaczej. High-end od Citizena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #30917 Napisano 3 Kwietnia 2012 ot dzisiaj NomosPiękny Nomos, a zdjęcie cudne 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30918 Napisano 3 Kwietnia 2012 Norbert, zrób no więcej zdjęć tego Portofino i wrzuć do galerii 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #30919 Napisano 3 Kwietnia 2012 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30920 Napisano 3 Kwietnia 2012 Ładny Citizen jaki ma nr ref. i cenę jeśli wolno spytać? sergserg daj znać jak będziesz sprzedawał tego Citka chronomastera....jest genialny...to jakiś starszy model? Bo wiem że nowy wypust wygląda nieco inaczej. High-end od Citizena "The Citizen" CTZ57-0523, z 1996r. Roczny wolumen 1000 sztuk, każda indywidualnie oznaczana.Kaliber 0350, poprzedzający A660. W 0350 brak Perpetuala.Cena nie jest takim problemem (można wyrwać poniżej $1000) jak dostępność. Jako ciekawostkę napiszę, że Citizen w instrukcji zobowiązuje się do pogwarancyjnego serwisowania tak długo, jak zegarek będzie używany. W ramach gwarancji (10-letniej) są 3 darmowe, umawiane indywidualnie przeglądy (Citizen wysyła imienne zaproszenie pocztą), w ramach których mechanizm jest kontrolowany i zmieniana bateria (trzyma 5 lat). Niestety - to tylko w Japonii 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert G. 8 #30921 Napisano 3 Kwietnia 2012 Carlito zrobi się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #30922 Napisano 3 Kwietnia 2012 Dalej Leuba... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #30923 Napisano 3 Kwietnia 2012 taka widzę wścieklizna- dla mnie jednak to już za dużo koloru gdyby miała czarną lub pomarańczową tarczę byłaby fajna Bo to właśnie o to chodzi , że trzeba zebrać je wszystkie Ta choroba nie dzieli na kolory i rozmiary - niestety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #30924 Napisano 3 Kwietnia 2012 Karol proszę Cię ! Ta żółta Dosia jest idealna też taką chcę ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #30925 Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Karol proszę Cię ! Ta żółta Dosia jest idealna też taką chcę !Żółtą dopiero oderałem i jest fantastyczna ma tylko jedną wadę kupiłem ją dla równie szalonego na punkcie SUBów kolegi z Klubu i jutro się z nią żegnam :) porównałem ją jednak z moją żółtą 750 GMT i żółć w 1000-czku jest delikatnie bardziej "agresywna" Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach