pawelb29 802 #33176 Napisano 30 Czerwca 2012 Paweł, tu nie chodzi o budżet, tu chodzi o coś innego... Nawet jeżeli byłoby mnie stać na tylko jeden zegarek w granicach 2 tys zł, to i tak bym nie kupił niczego rolkopodobnego, bo bym się najnormalniej w świecie wstydził w nim chodzić. Po co kupować coś, co udaje inny zegarek, skoro na rynku jest kupa bardzo ładnych budżetowych zegarków z własnym designem. Nigdy tego nie pojmę. Masz oczywiście rację, że lepiej kupić taki zegarek, niż podróbe. Co do tego, to nie ma najmniejszych wątpliwości A Twój Stenek bardzo ładny, podoba mi się. Mimo to zgodzisz się ze mną że łatwiej akceptować lub nie pewne rozwiązania i wybory jak się ma na to odpowiedni budżet Faktem jest również że za 2 k pln można wybrac już bardzo fajny zegarek z własnym designem. Tylko co zrobić jak komus się bardzo podoba stylistyka Rolexa a podróba dla niego to profanacja. Co do Pilota Steinharta - poszedł na prezent dla Kolegi . Jego żona poprosiła mnie o pomoc w wyborze Pilota w cenie do 1500 pln i doradziłem i kupiłem Stenka . Kolega pewnie wolałby IWC ale ten budżet. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asterix 0 #33177 Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Edytowane 30 Czerwca 2012 przez asterix 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #33178 Napisano 30 Czerwca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #33179 Napisano 30 Czerwca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #33180 Napisano 30 Czerwca 2012 dzieki , wg mnie nie ma drugiego takiego zegarka ktory tak bardzo inaczej wyglada w zaleznosci czy jest z biala lub czarna tarcza , niesamowite . Jak dla mnie ta czarna matowa tarcza bardzo ladnie stonowywuje ( jest takie slowo ?) pomaranczowa wskazowke gmt . W bialej wersji ten pomarancz dominuje nad cala tarcza , w tym wypadku tak mocno tego nie widac Zawsze miałem takie samo odczucie. Z czarną tarczą ten zegarek jest genialny natomiast z białą jest już dosyć zwykły. Czarny jest idealnie wyważony zwłaszcza przy stalowym bezelu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #33181 Napisano 30 Czerwca 2012 W końcu udało mi się uchwycić niebieski kolor... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 737 #33182 Napisano 30 Czerwca 2012 Ładny ten JLC,ale dla mnie zbyt mały.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #33183 Napisano 30 Czerwca 2012 Ladny to fakt , 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #33184 Napisano 30 Czerwca 2012 Ładny, nie przeczę 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #33185 Napisano 30 Czerwca 2012 W końcu udało mi się uchwycić niebieski kolor... Przepiękny Jaeger - klasa. Przydała by się ładna galeria 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 436 #33186 Napisano 30 Czerwca 2012 Steinhart Ocean 2 o którym ktoś wspomniał to wypisz,wymaluj BREMONT supermarine(przynajmniej dla mnie).Jednak z całej kolekcji podoba mi się najbardziej . A czy mógłbyś wymienić jakieś podobieństwa, które tam widzisz? 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #33187 Napisano 30 Czerwca 2012 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33188 Napisano 30 Czerwca 2012 Gdyby ten Jeager był ciut większy, miał choćby te 40mm. to byłby obiektem moich westchnień 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #33189 Napisano 30 Czerwca 2012 Jak dla mnie rozmiar jest super. Mam 41mm Breitling i jest ciut za duży:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #33190 Napisano 30 Czerwca 2012 Piękne dzięki za komentarze:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #33191 Napisano 30 Czerwca 2012 Gdyby ten Jeager był ciut większy, miał choćby te 40mm. to byłby obiektem moich westchnień To może proponuję pójść śladem sióstr Kopciuszka i zmniejszyć sobie obwód - ręki 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #33192 Napisano 30 Czerwca 2012 W końcu udało mi się uchwycić niebieski kolor...jabol - wyśmienity 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33193 Napisano 30 Czerwca 2012 A ja dzisiaj tak : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #33194 Napisano 30 Czerwca 2012 A ja dzisiaj tak : Nie wchodzę tu ostatnio często, ale chyba nie widziałem jeszcze u Ciebie Seiko BTWdobry wybór A dziś u mnie słoneczny zegarek 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33195 Napisano 30 Czerwca 2012 Nie wchodzę tu ostatnio często, ale chyba nie widziałem jeszcze u Ciebie Seiko :Mam go już z przeszło rok, tylko w ogóle w zasadzie go nie nosiłem. Grzecznie sobie leżał i czekał na swoją kolej 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #33196 Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Nie no Michał, wciąż zaskakujesz. Tez nie widziałem u Ciebie tego Seikacza.Widziałem /mierzyłem na live i jest super.Nie dokręciłeś koronki,czy tak już jest? wraQ super to u Ciebie wygląda,zwłaszcza błękit Edytowane 30 Czerwca 2012 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33197 Napisano 30 Czerwca 2012 Frankenmonster jest naprawde super zegareczkiem, osobiście szczerze polecam. Co ciekawe, żaden inny mój zegarek tak mocno nie świeci ! Koronka jest dokręcona, tak poprostu wyszło na zdjęciu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #33198 Napisano 30 Czerwca 2012 Waldii genialne zdjęcie ci wyszło. No i zegarek super. Ile on waży ?? Michał ja z kolei myślałem że masz pomarańczowego monstera sam nie wiem czemu No i zdjęcie pierwsza klasa jak zwykle zresztą. U mnie wczoraj, dzisiaj i pewnie przez bardzo długo bo wydaje mi się znalazłem zegarek idealny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
be-ja 0 #33199 Napisano 30 Czerwca 2012 Mam Frania jest fajny i Darkowi się podobał, zresztą kupiony od Kol z forum, świeci jak latarka. Pzd be-ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #33200 Napisano 30 Czerwca 2012 Mam Frania jest fajny i Darkowi się podobał, zresztą kupiony od Kol z forum, świeci jak latarka. Pzd be-jaA ja mam słonia skremowanego Bez zdjęć się nie wymigasz Zapraszam na taras z aparatem 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach