Krystian 2290 #33601 Napisano 14 Lipca 2012 Płaciłeś przez PayPal? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #33602 Napisano 14 Lipca 2012 Tak płaciłem paypal'em i na stronie aukcji jest zaznaczone, że zwroty są przyjmowane. P.S. Bardzo mi szkoda bo zegar z wyglądu robi kapitalne wrażenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #33603 Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) Jeżeli będziesz odsyłał, to koniecznie paczką monitorowaną do samego końca! W innym przypadku, gdyby sprzedawca chciał Ciebie pstryknąć na kasę nie masz żadnego dowodu ponieważ PayPal wymaga paczki monitorowanej do samego doręczenia. Poczta i wiele firm odpadaja, ponieważ monitorowanie jest tylko w granicach kraju i PayPal nie uzna tego jako dowodu zwrotu!Niestety o kwotę wysyłki będziesz stratny ponieważ PayPal zwraca tylko kwotę przelaną za ich pośrednictwem. Edytowane 14 Lipca 2012 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #33604 Napisano 14 Lipca 2012 krystek wielkie dzięki za informacje. Przesylka byla zakupiona w niemczech czy DHL spelni wymagania PayPal'a odnosnie monitorowania przesylki?Jesli nie DHL to czy mozesz polecic kuriera, ktory spelnia wymagania PayPal'a? Zbyszek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #33605 Napisano 14 Lipca 2012 Ostatnie dwa dni było tak: Dziś na weekend: 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #33606 Napisano 14 Lipca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #33607 Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) krystek wielkie dzięki za informacje. Przesylka byla zakupiona w niemczech czy DHL spelni wymagania PayPal'a odnosnie monitorowania przesylki?Jesli nie DHL to czy mozesz polecic kuriera, ktory spelnia wymagania PayPal'a? ZbyszekMuszę poszukać i przypomnieć sobie jakim kurierem ja odsyłałem. Radę odnośnie kuriera w dobrej cenie i spełniającego warunki PayPal uzyskałem tu na forum (w moim przypadku koszt był około 120 zł z tego co pamiętam) jak masz chwilę to poszukaj na forum, bo temat na pewno gdzieś wisi. Ja w ten weekend do południa jestem tylko z doskoku na necie, a popołudnia zajęte. Próbowałem na szybko go poszukać, ale nic nie znalazłem.Ps. Korespondencję prowadź tylko przez e-bay i PayPal jakbyś musiał zgłosić spór i roszczenie. Ps. 2 Jakbyś nie znalazł to w poniedziałek poszukamPs. 3 Pamiętaj żeby pilnować terminu w PayPal'u bo na zgłoszenie sporu masz określoną liczbe dni od zawarcia transakcji (z tego co pamiętam 40, ale sprawdź) po tym terminie PayPal już nie pomoże. Żeby nie było samego OT to zrobiłem fotkę Edytowane 14 Lipca 2012 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #33608 Napisano 14 Lipca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #33609 Napisano 14 Lipca 2012 Fajny ten Twój Frydek, teraz jeszcze Omesia 300 m i jesteś gotowy na każdą okazję Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #33610 Napisano 14 Lipca 2012 Dzisiaj tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #33611 Napisano 14 Lipca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #33612 Napisano 14 Lipca 2012 Bardzo fajny ten zegar....kto nie mial w lapkach ten nie wie Niech sie nosi 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michszy 6255 #33613 Napisano 14 Lipca 2012 Bardzo fajny i w dobrej cenie, kolejny z lepszych wyborów w kategorii cena/ jakość. Gdyby miał tylko odrobinę mniejszą kopertę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #33614 Napisano 14 Lipca 2012 BFS fajnie wygląda ale powłokę chyba robiłeś we własnym zakresie, PVD czy coś innego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #33615 Napisano 14 Lipca 2012 po sobotnim rajdzie.Było mokro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #33616 Napisano 14 Lipca 2012 Na początku myślałem że jest za duży, ale szybko się przyzwyczaiłem. (nadgarstek 16,5 cm). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #33617 Napisano 14 Lipca 2012 Jeszcze nie zdecydowałem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #33618 Napisano 14 Lipca 2012 PustyRZe bardzo fajny zegarek, czy był gdzieś odnawiany,jeśli tak to gdzie? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuz 350 #33619 Napisano 14 Lipca 2012 jabol, wybór jest oczywisty JLC only 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darmar41 15 #33620 Napisano 14 Lipca 2012 fajnie wygląda ale powłokę chyba robiłeś we własnym zakresie, PVD czy coś innego?Dzięki :-) Dokładnie tak. najpierw koperta była piaskowana, a potem wysłana do pana Kozłowskiego na DLC.Teraz założyłem mu jeszcze czarną gumę Bonetto - zupełnie zmieniło to charakter zegarka. Prawie jak nie BFS :-) Pzdr Darek Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #33621 Napisano 15 Lipca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3935 #33622 Napisano 15 Lipca 2012 Wczoraj, Dziś i na razie nie zejdzie raczej z nadgarstka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 709 #33623 Napisano 15 Lipca 2012 Dziś kwarcowo.. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33624 Napisano 15 Lipca 2012 A jednak Akis go nie sprzedałeś - słusznie, bo jest naprawde fajny. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 709 #33625 Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Wystawiłem go na alledrogo za zaporową cenę ,nie zalezy mi jednak na pozbyciu się go.Kupiłem nawet pasek ..Zostawię breitka i IW-cki.Trzy zegarki spełnią moje potrzeby..przynajmniej przez jakiś czas.. Edytowane 15 Lipca 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach