nash13 16 #38201 Napisano 27 Listopada 2012 Mirosuaw wiem że trochę przynudzam ale ciężko mi na reku wykonać jakieś inne zdjęcie. Kajdan ten sam od niemal zawsze, zegarki staram sie zmieniać częściej.W ogóle to zegarki noszę na prawym ręku tylko do zdjęć zakladam na prawą bo inaczej zdobienie zdjęcia byłoby niewykonalne. Przynajmniej dla mnie. Kajdan super. Jak uciekinier z galery hiszpanskiej:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 257 #38202 Napisano 27 Listopada 2012 nowy nabytek :-) trza było coś zapodać od Chronoswissa z konkretniejszą cebulą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koroshi 1 #38203 Napisano 27 Listopada 2012 W zasadzie głównie czytam to forum zamiast pisać. Ale dzisiaj dostałem, prosto z Mińska dwa manometry za śmieszną cenę więc się chwalę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #38204 Napisano 27 Listopada 2012 W zasadzie głównie czytam to forum zamiast pisać. Ale dzisiaj dostałem, prosto z Mińska dwa manometry za śmieszną cenę więc się chwalę Jak ty odczytujesz w nim godzinę ? Zegarek jest niczego sobie, ale brakuje trochę tej drugiej wskazówki 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #38205 Napisano 27 Listopada 2012 Fajny jednowskazówkowiec. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuz 345 #38206 Napisano 27 Listopada 2012 te łucze manometry są świetne proste i klimatycznep.s. 7:25 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koroshi 1 #38207 Napisano 27 Listopada 2012 Wiecie, hmmm... jak by to określić... Od dziecka słyszę, ze mnie to się nigdzie nie spieszy Drugi mam dla brata na urodziny, pewnie on dostanie ten ze wskazówką minutową Polecam wszystkim. W "Biełarusi" kosztuje nieco ponad 85zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #38208 Napisano 27 Listopada 2012 Dzis dotarl i powedrowal na pasek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Andrzej100 #38209 Napisano 27 Listopada 2012 tak było wczoraj ale zegar ten sam Uploaded with ImageShack.us dobrze że tarcza czarna nie złota i nie ma daty bo by zaraz powiedzieli że podróba Czy podróba czy nie to trudno powiedzieć, bo zdjęcie liche. Ale z tak dużym zegarkiem na tak cienkiej ręce wyglądasz niczym dziecko po pierwszej komunii, w latach siedemdziesiątych ubiegłego wieku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Andrzej100 #38210 Napisano 27 Listopada 2012 te łucze manometry są świetne proste i klimatycznep.s. 7:25 Tylko skala jakby nieco za mała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #38211 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Andrzej, co Ty taki uszczypliwy jesteś? Przecież wszyscy tu zagladamy dla przyjemności obcowania z Naszą zegarkowa pasją a nie by sprawiać sobie przykrości....."Weź no się chłopie ogarnij trochę." Edytowane 27 Listopada 2012 przez quub 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #38212 Napisano 27 Listopada 2012 Andrzejku na miejscu moda dałbym Ci odpocząć od forum bo pieprzysz 3 po 3 i irytujesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #38213 Napisano 27 Listopada 2012 Andrzej chce mieć mocne wejście na forum. Poza tym piękny kompresor, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #38214 Napisano 27 Listopada 2012 Drogi Andrzeju, zwykle w nicku podajemy swoj wiek, albo rok urodzenia. Jestes pierwszy ktory przedstawia sie imieniem i ilorazem inteligencji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Andrzej100 #38215 Napisano 27 Listopada 2012 Drogi Andrzeju, zwykle w nicku podajemy swoj wiek, albo rok urodzenia. Jestes pierwszy ktory przedstawia sie imieniem i ilorazem inteligencji.Drogi Jędrku, to nie Ty przypadkiem w swoim wcześniejszym poście chciałeś być "dowcipny"?Teraz jeszcze dodatkowo popisujesz się prostactwem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #38216 Napisano 27 Listopada 2012 Czy podróba czy nie to trudno powiedzieć, bo zdjęcie liche. Ale z tak dużym zegarkiem na tak cienkiej ręce wyglądasz niczym dziecko po pierwszej komunii, w latach siedemdziesiątych ubiegłego wieku Krytyk z zawodu ? 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #38217 Napisano 27 Listopada 2012 W zasadzie głównie czytam to forum zamiast pisać. Ale dzisiaj dostałem, prosto z Mińska dwa manometry za śmieszną cenę więc się chwalę Bardzo fajny ... o jakies namiary na sklep\sprzedawce gdzie go kupiles mozna sie spytac? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1264 #38218 Napisano 27 Listopada 2012 Iloraz 100 to całkiem niezły wynik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #38219 Napisano 27 Listopada 2012 Drogi Jędrku, to nie Ty przypadkiem w swoim wcześniejszym poście chciałeś być "dowcipny"?Teraz jeszcze dodatkowo popisujesz się prostactwem!Komentarz miłośnika ? Czego ja się pytam ? Andrzeju ! Po co to wszystko? Miałeś wytłumaczyć ! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #38220 Napisano 27 Listopada 2012 Rozumiem ze na tym Forum umowilismy sie ze bedziemy trzymac pewien poziom, ale to nie znaczy ze mamy tolerowac ewidentnego trola. Facet wnosi tylko zamieszanie, co pewnie sprawia mu frajde. Frustratom na Forum mowimy stanowcze nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #38221 Napisano 27 Listopada 2012 Jedrek_38, prosba, zebys pokazał tu swojego Pama 001 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #38222 Napisano 27 Listopada 2012 Szczerze to mnie wali co ten Pan Andrzej tu powie, tylko zastanawia mnie jedna sprawa co ten Pan tutaj robi w tym temacie chodzi o to by pokazac co ma sie na ręku dziś wczoraj co masz zamiar założyć jutro. Może sie mylę ale nie widziałem jego zdjęć, poprawie mnie jak sie mylę.Jak by sie znał na zegarkach to,wiedział by ze zegar który pokazałem nie jest w całe duży Ale myśle ze koledzy sie przyłącza do mojej prośby do moda by zrobił z tym kims porzadek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1264 #38223 Napisano 27 Listopada 2012 Kolega Andrzej ma ogromne szanse odpocząć kilka dni od forum jeśli nie zmieni sposobu wypowiedzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #38224 Napisano 27 Listopada 2012 Jedrek_38, prosba, zebys pokazał tu swojego Pama 001 Jutro wstawie zdjecie, teraz z lampa nic nie wyjdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #38225 Napisano 27 Listopada 2012 Lampa ci nie pomoże, podróbka i już 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach