Ulababu 1 #38526 Napisano 4 Grudnia 2012 Od kilku dni Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7594 #38527 Napisano 4 Grudnia 2012 QuadrifoglioVerde, widzę, że wraz z rozpoczęciem dystrybucji Squale zostałeś jednocześnie wielkim fanem tej marki. :> 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #38528 Napisano 4 Grudnia 2012 Miejmy nadzieję, że najpierw był fanem, w wyniku czego został dystrybutorem. To jedna z najlepszych rzeczy jaka może człowieka spotkać w życiu. Robić to co się najbardziej lubi, i jeszcze zarabiać na tym pieniądze 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7594 #38529 Napisano 4 Grudnia 2012 Nie wykluczony jest też scensriusz, że został fanem, bo zaczął je sprzedawać. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanaki 1 #38530 Napisano 4 Grudnia 2012 a po południu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #38531 Napisano 4 Grudnia 2012 Miejmy nadzieję, że najpierw był fanem, w wyniku czego został dystrybutorem. To jedna z najlepszych rzeczy jaka może człowieka spotkać w życiu. Robić to co się najbardziej lubi, i jeszcze zarabiać na tym pieniądze Każdy by tak chciał 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #38532 Napisano 4 Grudnia 2012 a po południu:Miazga . Mimo, że Da Vinci się nie podobają sporej liczbie osób, to dla mnie są super . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #38533 Napisano 4 Grudnia 2012 Nie wykluczony jest też scensriusz, że został fanem, bo zaczął je sprzedawać. Tylko czekałem aż ktoś to napisze hehe ...Niestety albo stety..ale Squale samo mi zaproponowało dystrybucję po tym jak podjęłem się pomocy w stworzeniu zegarka klubowego. Natomiast dystrybucja Obrisa i Kentexa to już moja incjatywa ....Gdybym chciał zarabiać wielkie pieniądze to bym sprzedawał Certinę i Tissota....ale specjalnie idę pod prąd...oferując marki niezbyt popularne ale przez to oryginalne. Mam nadzieję że wkrótce uda się pozyskać jeszcze innych ciekawych partnerów.A zegarki kocham i zawsze chciałem robić to co robię....nadarzyła się okazja...bo akurat stałem się ofiarą zwolnień w mojej poprzedniej firmie i coś trzeba było robić.Zobaczymy.....czy na tym co się kocha i lubi można też zarobić...ponoć nie zawsze to idzie niestety w parze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #38534 Napisano 4 Grudnia 2012 Tylko czekałem aż ktoś to napisze hehe ...Niestety albo stety..ale Squale samo mi zaproponowało dystrybucję po tym jak podjęłem się pomocy w stworzeniu zegarka klubowego. Natomiast dystrybucja Obrisa i Kentexa to już moja incjatywa ....Gdybym chciał zarabiać wielkie pieniądze to bym sprzedawał Certinę i Tissota....ale specjalnie idę pod prąd...oferując marki niezbyt popularne ale przez to oryginalne. Mam nadzieję że wkrótce uda się pozyskać jeszcze innych ciekawych partnerów.A zegarki kocham i zawsze chciałem robić to co robię....nadarzyła się okazja...bo akurat stałem się ofiarą zwolnień w mojej poprzedniej firmie i coś trzeba było robić.Zobaczymy.....czy na tym co się kocha i lubi można też zarobić...ponoć nie zawsze to idzie niestety w parze.Krótko - Życzę powodzenia . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #38535 Napisano 4 Grudnia 2012 bardzo ladny Hamilton, gratuluje pieknego czasomierza dziękuje!Ciężko dobrać jakiś pasek do niego ze względu na 21mm w uszach, ale w końcu znalazłem pasujący i teraz nie schodzi z łapki:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cat.came.back 13 #38536 Napisano 4 Grudnia 2012 dziękuje!Ciężko dobrać jakiś pasek do niego ze względu na 21mm w uszach, ale w końcu znalazłem pasujący i teraz nie schodzi z łapki:) A mógłbyś zdradzić jaki to pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #38537 Napisano 4 Grudnia 2012 Tylko czekałem aż ktoś to napisze hehe ...Niestety albo stety..ale Squale samo mi zaproponowało dystrybucję po tym jak podjęłem się pomocy w stworzeniu zegarka klubowego. Natomiast dystrybucja Obrisa i Kentexa to już moja incjatywa ....Gdybym chciał zarabiać wielkie pieniądze to bym sprzedawał Certinę i Tissota....ale specjalnie idę pod prąd...oferując marki niezbyt popularne ale przez to oryginalne. Mam nadzieję że wkrótce uda się pozyskać jeszcze innych ciekawych partnerów.A zegarki kocham i zawsze chciałem robić to co robię....nadarzyła się okazja...bo akurat stałem się ofiarą zwolnień w mojej poprzedniej firmie i coś trzeba było robić.Zobaczymy.....czy na tym co się kocha i lubi można też zarobić...ponoć nie zawsze to idzie niestety w parze. Dawaj teraz trochę fotek bez wody, żeby lepiej zegarki było widać. Przyznaję, że super fotki, ale chcę dokładniej zegarki obejrzeć 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7594 #38538 Napisano 4 Grudnia 2012 QuadrifoglioVerde, również życzę szczerze powodzenia i sukcesów w sprzedaży oraz marketingu. Jednocześnie dodam, że mam uczulenie na takie powiedzmy "tanie" zagrania. Bez obrazy. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27356 #38539 Napisano 4 Grudnia 2012 a po południu:Krzywdę robisz temu zegarku takim zdjęciem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24324 #38540 Napisano 4 Grudnia 2012 Gdybym chciał zarabiać wielkie pieniądze to bym sprzedawał Certinę i TissotaProblem polega na tym, że to SGP wybiera partnerów i byle kto (nie piszę personalnie) nie może sprzedawać ich marek, także poszedłeś na skróty z niszowymi markami, trzeba było zacząć od salonu stacjonarnego w centrum dużego miasta 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #38541 Napisano 4 Grudnia 2012 A mógłbyś zdradzić jaki to pasek? kupiłem go z the watch boys no i fajnie bo mają rozmiary xl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4467 #38542 Napisano 4 Grudnia 2012 Tylko czekałem aż ktoś to napisze hehe ...Niestety albo stety..ale Squale samo mi zaproponowało dystrybucję po tym jak podjęłem się pomocy w stworzeniu zegarka klubowego. Natomiast dystrybucja Obrisa i Kentexa to już moja incjatywa ....Gdybym chciał zarabiać wielkie pieniądze to bym sprzedawał Certinę i Tissota....ale specjalnie idę pod prąd...oferując marki niezbyt popularne ale przez to oryginalne. Mam nadzieję że wkrótce uda się pozyskać jeszcze innych ciekawych partnerów.A zegarki kocham i zawsze chciałem robić to co robię....nadarzyła się okazja...bo akurat stałem się ofiarą zwolnień w mojej poprzedniej firmie i coś trzeba było robić.Zobaczymy.....czy na tym co się kocha i lubi można też zarobić...ponoć nie zawsze to idzie niestety w parze.zegarek forumowy number 0, który wyszedł kątemteraz kolejny raz minąłeś się z prawdą - jeśli wolisz, nie dopowiedziałeś jejzgłębiłem temat na sąsiednim forum, na którym nie jestem zarejestrowanyjednym słowem cieszę się, że nie kupiłem tego zegarka i nie wdepnąłem w kolejne bagno jakim jest zegarek limitowanywidać ta cała niby szczytna otoczka służy do czego innegochciałbym zrozumieć obecne czasy, że nie ma nic za darmo - niestety takiego sposobu nigdy nie zrozumiem...i coraz bardziej szanuję Seiko, że nie poddaje się żadnym limitacją i nie musi się rozpychać łokciami (ale to jest w tym wszystkim najmniej ważne) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #38543 Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) zegarek forumowy number 0, który wyszedł kątemteraz kolejny raz minąłeś się z prawdą - jeśli wolisz, nie dopowiedziałeś jejzgłębiłem temat na sąsiednim forum, na którym nie jestem zarejestrowanyjednym słowem cieszę się, że nie kupiłem tego zegarka i nie wdepnąłem w kolejne bagno jakim jest zegarek limitowanywidać ta cała niby szczytna otoczka służy do czego innegochciałbym zrozumieć obecne czasy, że nie ma nic za darmo - niestety takiego sposobu nigdy nie zrozumiem...i coraz bardziej szanuję Seiko, że nie poddaje się żadnym limitacją i nie musi się rozpychać łokciami (ale to jest w tym wszystkim najmniej ważne) Kolego jak masz cos mi do powiedzenia to napisz do mnie PW albo zadzwoń a nie pisz wydumanych bzdurek.A o zegarku numer 0 nie masz pojęcia o co w tym chodzi. Chciałem przekazać na aukcję charytatywną...tak kolego.....zapytaj Dariusza Ch. albo Squale....wiele miesięcy temu taki był zamiar....i maile potwierdzające to są......z reszta komu ja się tłumaczę zawsze znajda się zawistnicy.... Edytowane 4 Grudnia 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #38544 Napisano 4 Grudnia 2012 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4467 #38545 Napisano 4 Grudnia 2012 ja nie jestem zawistnyniech Ci się wiedzienic nie będę kasowała - napisz sobie do Moda - skoro masz takie znajomości to na pewno to uczynifakt jest jeden - takie rzeczy mówi się i informuje przed a nie po fakciewięc się nie dziw, że teraz są domysły nawet jeżeli prawda leży gdzieś po środku Wracamy do tematu tego wątku, a swoją działalność reklamuj gdzieś indziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #38546 Napisano 4 Grudnia 2012 ja nie jestem zawistnyniech Ci się wiedzienic nie będę kasowała - napisz sobie do Moda - skoro masz takie znajomości to na pewno to uczynifakt jest jeden - takie rzeczy mówi się i informuje przed a nie po fakciewięc się nie dziw, że teraz są domysły nawet jeżeli prawda leży gdzieś po środku Wracamy do tematu tego wątku, a swoją działalność reklamuj gdzieś indziej Ale człowieku....przecież ja ze 2 razy napisałem w temacie limitacji ( mam Ci wkleić linki?? zrobi Ci się głupio), że będzie zegarek poza limitacją z numerem 0 . Wszyscy to mieli okazję przeczytać....i nikt z tego powodu nie wypłakiwał się w rękaw.....miała być to początkowo tajemnica...fakt bo chciałem wystawiając ten zegarek na licytację zrobić niespodziankę....i sprawić abyz egarek ten uzyskał z tego powodu dużą wartość ...ale dzięki takim jak Ty przekonałeś mnie że nie warto chcieć robić coś dobrego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #38547 Napisano 4 Grudnia 2012 a po południu:Dobrze ze tego zdjęcia Andrzej nie widzi , a może .... 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #38548 Napisano 4 Grudnia 2012 ..z reszta komu ja się tłumaczę zawsze znajda się zawistnicy....Mówią że rewolucja zjada własne dzieci. Teraz to Ty będziesz tym paskudnym, podejrzanym biznesmenem, kręcącym lody na wszystkim, i na wszystkich.To tylko taka mała uszczypliwość z mojej strony, nie przejmuj się 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4467 #38549 Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) ... Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7594 #38550 Napisano 4 Grudnia 2012 Piątka bez "5" 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach