nash13 16 #39226 Napisano 19 Grudnia 2012 Facet musi być zdecydowany w podejmowaniu ważnych decyzji, niekoniecznie takich małostkowych jak wybór koloru zegarka. dla fanow zegarmistrzostwa, ogladajacych kazdy detal pod lupa, wpatrujacych sie w te same zdjecia godzinami bynajmniej kolor zegarka nie jest malostkowa sprawa;) i dobrze o tym wiesz co nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #39227 Napisano 19 Grudnia 2012 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #39228 Napisano 19 Grudnia 2012 Facet musi być zdecydowany w podejmowaniu ważnych decyzji, niekoniecznie takich małostkowych jak wybór koloru zegarka. Problem był, 3 opcje, czarny, ten co mam, i biala tarcza z niebieska tarcza. Z racji tego ze nie jestem fanem czarnego koloru pierwsza opcja odpadła. Na zdjeciach navi blue wygladał mega, ale na zywo jak miałem dwa obok sie zdecydowałem sie na ta wersje i nie załuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #39229 Napisano 19 Grudnia 2012 Tak, machlo, jak się spotkamy w końcu to z seiko 2 x 2. Ten też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #39230 Napisano 19 Grudnia 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39231 Napisano 19 Grudnia 2012 dla fanow zegarmistrzostwa, ogladajacych kazdy detal pod lupa, wpatrujacych sie w te same zdjecia godzinami bynajmniej kolor zegarka nie jest malostkowa sprawa;) i dobrze o tym wiesz co nie Nie zaprzecze. My wszyscy na tym forum jesteśmy "zboczeńcami", jeżeli chodzi o zegarki Problem był, 3 opcje, czarny, ten co mam, i biala tarcza z niebieska tarcza. Z racji tego ze nie jestem fanem czarnego koloru pierwsza opcja odpadła. Na zdjeciach navi blue wygladał mega, ale na zywo jak miałem dwa obok sie zdecydowałem sie na ta wersje i nie załuje Ja się waham pomiędzy wersją taką jak Twoja, a wersją z czarną tarczą. Obydwie na żywo wyglądają świetnie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39232 Napisano 19 Grudnia 2012 od jutra rano taki Cholera- California Dial -miałem kiedyś zamówiony ale nie załapałem się do kolejki . Limitka rozeszła się na pniu. Mogę trochę pozazdrościć?? 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #39233 Napisano 19 Grudnia 2012 Od dłuższego czasu opanował nadgarstek Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #39234 Napisano 19 Grudnia 2012 haha no właśnie, śmiać mi się chciało jak niektórzy koledzy zarzekali sie, że ten parniak niczego nie kopiuje Tak jak doxa citizena - indeksami W sumie to jest jeden wzór, który ma kopertę, wskazówki, tarczę...reszta to inspiracje.Ale jak ktoś się uprze, to w każdym coś znajdzie znajomego 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #39235 Napisano 19 Grudnia 2012 Irek, a ten Pam California to w białym złocie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #39236 Napisano 19 Grudnia 2012 Xylog, nie ma sprawy. Po świętach chcę spotkać się z Kroll_czarli, żeby MM300 obmacać, więc może udałoby się jakoś zsynchronizować. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bejbik 3 #39237 Napisano 19 Grudnia 2012 U mnie niezmiennie, acz w tym temacie po raz pierwszy - Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #39238 Napisano 19 Grudnia 2012 od jutra rano taki Wbrew pozorom (i mniemaniu co niektorych) czarny kolor tarczy i brazowy pasek o takm odcieniu jak powyzej wyglada bardzo fajnie. Ale te markery w postaci tych kilku rzymskich pokrak........ nie podchodza mi one (nigdy nie lubilem rzymskich cyfr robiacych za markery w czssomierzach), psuja one (imo) wyglad tego zegarka. Szkoda ze wszystkie oznaczenia nie sa w nim w postaci arabskich cyfr (lub przynajmniejj jakichs prostych -podluznych/okraglych - markerow). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #39239 Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) del Edytowane 19 Grudnia 2012 przez nash13 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #39240 Napisano 19 Grudnia 2012 dzisiaj ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #39241 Napisano 19 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #39242 Napisano 19 Grudnia 2012 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39243 Napisano 19 Grudnia 2012 Dzieki wszystkim ,zegarek jest stalowy . Szukalem czegos troche bardziej nietypowego i wg mnie " california " spelnia te wymagania , faktem natomiast jest ze kupilem go bazujac na zdjeciach poniewaz nie moglem znalezc go w zadnym AD ( nowosc 2012 ) , zreszta z Panerajem tak dziwnie jest ze najczesciej jak ktos chce jakis nietypowy model to musi szukac go po ich butikach 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #39244 Napisano 19 Grudnia 2012 dzisiaj ten Dla mnie to jest kwintesencja Rolexa Połączenie żółtgo złota i stali plus ceramiczny bezel... Jest piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #39245 Napisano 19 Grudnia 2012 Dzieki Mikolaj, ciesze sie ze Ci sie podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #39246 Napisano 19 Grudnia 2012 Dla mnie to jest kwintesencja Rolexa Połączenie żółtgo złota i stali plus ceramiczny bezel... Jest piękny. Ja też kiedyś nie byłem miłośnikiem zegarków w bikolorze, ale widziałem kiedyś ROLEXA na żywo i ten zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #39247 Napisano 19 Grudnia 2012 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #39248 Napisano 19 Grudnia 2012 Wbrew pozorom (i mniemaniu co niektorych) czarny kolor tarczy i brazowy pasek o takm odcieniu jak powyzej wyglada bardzo fajnie. Ale te markery w postaci tych kilku rzymskich pokrak........ nie podchodza mi one (nigdy nie lubilem rzymskich cyfr robiacych za markery w czssomierzach), psuja one (imo) wyglad tego zegarka. Szkoda ze wszystkie oznaczenia nie sa w nim w postaci arabskich cyfr (lub przynajmniejj jakichs prostych -podluznych/okraglych - markerow). Bluźnisz Przecież to esencja Panerai (Rolexa?), prawdziwe DNA, tarcza california stworzona po to żeby nurek w mętnej wodzie wiedział gdzie jest góra, a gdzie dół 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26948 #39249 Napisano 19 Grudnia 2012 Nic (jeszcze) dzisiaj nie piłem, a podwójnie widzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #39250 Napisano 19 Grudnia 2012 nash13, to jest ten pasek gumowy nowego typu? Jakie wrażenia? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach