Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

Doxa kopiuje Parnisa? :o

Koniec świata. Majowie mieli rację ;)

U mnie:

yvypysy6.jpg

Edited by Mirosuaw

Doxa kopiuje Parnisa? :o

Koniec świata. Majowie mieli rację ;)

To jest ostateczny dowód na to ze koniec swiata nastąpi :)

Deus Dona Me Vi

Postaraj się Irku o jakąś galerie tego cudeńka. Gratuluję, świetny jest.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

gw-2000-001_zpsedbd40b5.jpg

pierwszy gshock ktory mi sie podoba. Jak sie nosi? Paruje? napisz cos, moze byc priv, dzieki

Strix, co to za zegarek? Mógłbyś o nim pare słów?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Guest Jash

Strix, co to za zegarek? Mógłbyś o nim pare słów?

Taki chyba tańszy odpowiednik Tissota Visodate ;) ładny.

Mi to wygląda na paskudną podróbe tissota tyle że ze zmienioną nazwą. Taki wybieg legalizujący podrobę.

Ot tworcza inspiracja dosc popularnej chinskiej marki podobnie jak u Steinharta kopiowanie wszystkich chyba modeli Rolexa czy podobne praktyki u producentow z grupy Swatch :)

s

U mnie ciąg dalszy odkurzania nienoszonych zegarków. Tym razem po tytanowym Samuraiu przyszedł czas na jego stalowego kolegę

20121219213353.jpg

20121220112952.jpg

U mnie zawsze to samo. Lepszego EDC nie znajdę i jest co kiedyś przekazać. Jeszcze z czasem dołoże Pama na unitasie i nic więcej nie potrzebuję :wub:

imag0207go.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2012_12_20_11_42_00_4_1_Custom.jpg

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Ile razy go założę, tyle razy mam banana na gębie

img2012122000497.jpg

Pozdrawiam

Wasyl
Mam różne zegarki

speedmastery mają coś w sobie, ja tylko nie trawię tej wersji z perłowoą tarczą i czerwonymi cyframi

Edited by LOINIC

Mi to wygląda na paskudną podróbe tissota tyle że ze zmienioną nazwą. Taki wybieg legalizujący podrobę.

Ahh, czyli jak ktoś wrzuci nadgarstkowe np. z Davosą Ternos, będzie to wyglądało na paskudną podróbę Rolexa i użycie wybiegu legalizującego podróbę :D

World Wide Watches

Lukasz Lorus jak Lorus ale mam wrazenie ze zdjecie robiles na moim tarasie... :ph34r:

Rozkochalem sie na nowo w tym zegarku :wub:

post-44118-0-86680200-1356005367_thumb.jpg

Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau!

U mnie zawsze to samo. Lepszego EDC nie znajdę i jest co kiedyś przekazać. Jeszcze z czasem dołoże Pama na unitasie i nic więcej nie potrzebuję :wub:

imag0207go.jpg

Aaaamen Bracie, Aaaaaamen! :):wub:

320134.jpg

Guest Szymon.

Ahh, czyli jak ktoś wrzuci nadgarstkowe np. z Davosą Ternos, będzie to wyglądało na paskudną podróbę Rolexa i użycie wybiegu legalizującego podróbę :D

Ha Ha ;) Słusznie :P Takich przykładów można przytoczyć na dziesiątki dziesiątki (nawet w ogóle nie biorąc pod uwagę zegarków chińskich).

Edited by Szajmon

Czyli na takim jak ten jest ok ? :D

Jak juz pisalem, jesli rzymskie, to tylko ewentualnie na cyferblatach takich czasomierzy jak te pod ponizszymi linkami :D

http://www.antiqueclockprices.com/wp-content/uploads/auto/2012/01/0125048uk.jpg

http://www.republicjewelry.com/seththomas/20s.jpg

W zegarkach narecznych, rzymskie (lub kombinacja rzymskich z innymi markerami) mi nie podchodzi, sorry. Ale jest to moja subiektywna opinia powodowana personalnymi preferencjami, wiec sie nie przejmuj i enjoy your piece :D

a pozniej

IMGP7648_zps1689a8cd.jpg

W tym przypadku nie mam nic przeciwko takiemu settling for less, warto bowiem miec taki obiekt jak ten powyzej w kolekcji, szczegolnie gdy np. nie przeszkadza posiadajacemu go ksztalt tej wskazujacej w nim godziny wskazowki i gdy bardzo chce sie w posiadaniu takiego obiektu byc :D