Mirosuaw 27535 #39276 Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Doxa kopiuje Parnisa? Koniec świata. Majowie mieli rację U mnie: Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #39277 Napisano 20 Grudnia 2012 Doxa kopiuje Parnisa? Koniec świata. Majowie mieli rację To jest ostateczny dowód na to ze koniec swiata nastąpi 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39278 Napisano 20 Grudnia 2012 Postaraj się Irku o jakąś galerie tego cudeńka. Gratuluję, świetny jest. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #39279 Napisano 20 Grudnia 2012 pumpkin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #39280 Napisano 20 Grudnia 2012 Waldii, rewelacja. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #39281 Napisano 20 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #39282 Napisano 20 Grudnia 2012 Dziś w pożółkłych kolorach. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #39283 Napisano 20 Grudnia 2012 s 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #39284 Napisano 20 Grudnia 2012 pierwszy gshock ktory mi sie podoba. Jak sie nosi? Paruje? napisz cos, moze byc priv, dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39285 Napisano 20 Grudnia 2012 Strix, co to za zegarek? Mógłbyś o nim pare słów? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vostokh1 7 #39286 Napisano 20 Grudnia 2012 Mi to wygląda na paskudną podróbe tissota tyle że ze zmienioną nazwą. Taki wybieg legalizujący podrobę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #39287 Napisano 20 Grudnia 2012 Strix, co to za zegarek? Mógłbyś o nim pare słów?Taki chyba tańszy odpowiednik Tissota Visodate ładny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #39288 Napisano 20 Grudnia 2012 Mi to wygląda na paskudną podróbe tissota tyle że ze zmienioną nazwą. Taki wybieg legalizujący podrobę. Ot tworcza inspiracja dosc popularnej chinskiej marki podobnie jak u Steinharta kopiowanie wszystkich chyba modeli Rolexa czy podobne praktyki u producentow z grupy Swatch s 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #39289 Napisano 20 Grudnia 2012 U mnie ciąg dalszy odkurzania nienoszonych zegarków. Tym razem po tytanowym Samuraiu przyszedł czas na jego stalowego kolegę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 286 #39290 Napisano 20 Grudnia 2012 U mnie zawsze to samo. Lepszego EDC nie znajdę i jest co kiedyś przekazać. Jeszcze z czasem dołoże Pama na unitasie i nic więcej nie potrzebuję Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #39291 Napisano 20 Grudnia 2012 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #39292 Napisano 20 Grudnia 2012 Zdjęcie nie z dzisiaj ale zegarek na ręce ten. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #39293 Napisano 20 Grudnia 2012 Ile razy go założę, tyle razy mam banana na gębie Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOINIC 1 #39294 Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) speedmastery mają coś w sobie, ja tylko nie trawię tej wersji z perłowoą tarczą i czerwonymi cyframi Edytowane 20 Grudnia 2012 przez LOINIC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #39295 Napisano 20 Grudnia 2012 Dzisiaj dla odmiany: 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #39296 Napisano 20 Grudnia 2012 Mi to wygląda na paskudną podróbe tissota tyle że ze zmienioną nazwą. Taki wybieg legalizujący podrobę. Ahh, czyli jak ktoś wrzuci nadgarstkowe np. z Davosą Ternos, będzie to wyglądało na paskudną podróbę Rolexa i użycie wybiegu legalizującego podróbę 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #39297 Napisano 20 Grudnia 2012 Lukasz Lorus jak Lorus ale mam wrazenie ze zdjecie robiles na moim tarasie... Rozkochalem sie na nowo w tym zegarku 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #39298 Napisano 20 Grudnia 2012 U mnie zawsze to samo. Lepszego EDC nie znajdę i jest co kiedyś przekazać. Jeszcze z czasem dołoże Pama na unitasie i nic więcej nie potrzebuję Uploaded with ImageShack.usAaaamen Bracie, Aaaaaamen! Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #39299 Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Ahh, czyli jak ktoś wrzuci nadgarstkowe np. z Davosą Ternos, będzie to wyglądało na paskudną podróbę Rolexa i użycie wybiegu legalizującego podróbę Ha Ha Słusznie Takich przykładów można przytoczyć na dziesiątki dziesiątki (nawet w ogóle nie biorąc pod uwagę zegarków chińskich). Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Szajmon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #39300 Napisano 20 Grudnia 2012 Czyli na takim jak ten jest ok ? Jak juz pisalem, jesli rzymskie, to tylko ewentualnie na cyferblatach takich czasomierzy jak te pod ponizszymi linkami http://www.antiqueclockprices.com/wp-content/uploads/auto/2012/01/0125048uk.jpghttp://www.republicjewelry.com/seththomas/20s.jpgW zegarkach narecznych, rzymskie (lub kombinacja rzymskich z innymi markerami) mi nie podchodzi, sorry. Ale jest to moja subiektywna opinia powodowana personalnymi preferencjami, wiec sie nie przejmuj i enjoy your piece a pozniej W tym przypadku nie mam nic przeciwko takiemu settling for less, warto bowiem miec taki obiekt jak ten powyzej w kolekcji, szczegolnie gdy np. nie przeszkadza posiadajacemu go ksztalt tej wskazujacej w nim godziny wskazowki i gdy bardzo chce sie w posiadaniu takiego obiektu byc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach