Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

No Carlito! Pojechales po bandzie !!! Szczere gratulacje z Krakowa :)

Niech cyka i zachwyca .;)

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

Gratuluje Ci Carlito nowego nabytku, ktory ewidentnie zrobil Cie happy like there's no tomorrow :D , good for you.

Mnie co prawda ten czasomierz zupelnie nie kreci (jest moim zdaniem brzydki - no, moze nie jest taki brzydki jak Omega Constellation, ale close :D ), ale wazne ze Tobie sie toto podoba i ze jestes zadowolony z jego posiadania. Niech Ci sie dobrze (wygodnie) nosi i niech Ci dobrze sluzy (niech wskazuje czas w sposob w jaki oczekujesz ze bedzie wskazywal :) )

Dzięki wszystkim, miałem pomóc młodej lepić pierogi, ale nie jestem w stanie :lol:

Chrono-craze, byłem ciekaw co napiszesz, bo wiem, że Ci sie ten zegarek nie podoba :) Mnie absolutnie pozamiatał, jestem oczarowany, zachwycony, zauroczony :wub:

Jeden drobny minusik, to rzeczywiście mógłby mieć mechanizm troszkę większy, ale pozatym jest przepiękny !

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Chrono-craze, byłem ciekaw co napiszesz, bo wiem, że Ci sie ten zegarek nie podoba :)

Jesli juz wychylam sie z moimi komentarzami, to zawsze pisze to, co w nawiazaniu do moich odczuc w danej kwestii mysle, nic innego (czesto rowniez ubolewam nieco, ze moze to co pisze byc nie po kogos mysli, ale taki juz jestem, pisze to co mysle bez wzgledu na tego ewentualne "konsekwencje" :) ), mam nadzieje ze nie wezmiesz mi tego za zle.

Mnie absolutnie pozamiatał, jestem oczarowany, zachwycony, zauroczony :wub:

Jeszcze raz gratuluje (i sa to naprawde szczere gratulacje) Ci nabytku potrafiacego wprawic Cie w zachwyt :D

Dzięki chłopaki, strasznie cieszy ! :)

Bartek, to prawda co chłopaki mówili, że bransoleta w AP, to absolutne mistrzostwo świata, i ja również się z tym zgadzam :) Choć ta z Rolka jest również na bardzo wysokim poziomie.

Tutaj filmek, warto zobaczyć :

http://m.youtube.com/#/watch?v=Bh1Xww576Yc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DBh1Xww576Yc&gl=PL

Nigdy mi się AP nie podobał, ale przyznaję, nie widziałem go na żywo.

Obejrzałem filmik i... Coś w nim i bransolecie jest...

W każdym razie gratuluję z całego serca!

...mam nadzieje ze nie wezmiesz mi tego za zle.

A skąd, ja mam podobnie, też wale prosto z mostu :)

Zanim św. mikołaj przywiózł mi nowy nabytek, to było tak :

IMG_7471-2_zps76f09875.jpg

IMG_7523-2_zpsa8bd86b3.jpg

IMG_7407-2_zpse036c6bf.jpg

Więcej nowych fotek w galerii, zapraszam.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Panie i Panowie, koleżanki i koledzy, mam zaszczyt przedstawić mój nowy nabytek :) Przeszło dwa tygodnie czekania i wreszcie jest !!! Zegarek kupiłem w zasadzie w ciemno, nie przymierzając go wcześniej, trochę się obawiałem rozmiaru, czy nie będzie za duży - absolutnie nie, jest idealny na moją łape :) Bardzo się też ciesze, że zdecydowałem się na jasny kolor tarczy, jest obłędny :wub:

IMG_7615-2_zps408d0be9.jpg

IMG_7598-2_zpsfec799ee.jpg

IMG_7558-2_zpsea5329f0.jpg

Ale mi się łapy trzęsą :lol:

By człowiek wiedział klika lat temu, że taką modę zapoczątkuje, to by się zastanowił... :rolleyes:

Chociaż o ile mnie pamięć nie myli, Klaudio był pierwszy- nie ważne, gratulacje Michał, niech cieszy jak najdłużej!!! :)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

By człowiek wiedział klika lat temu, że taką modę zapoczątkuje, to by się zastanowił... :rolleyes:

Chociaż o ile mnie pamięć nie myli, Klaudio był pierwszy- nie ważne, gratulacje Michał, niech cieszy jak najdłużej!!! :)

Marcin

:)

Michał. Najserdeczniejsze gratulacje od niebieskiego.

Szczerze mówiąc zagladalem tutaj z nadzieją ze zobaczę w końcu twojego nowego AP. Chciaż już zaczynałem myśleć że się rozmyśliłeś ;)

Edited by Klod100

_________
Klaudiusz

Marcin, ta wersja kolorystyczna, to dzięki Tobie i Mariuszowi :) Super kolor, choć czort jeden wie, jak się on nazywa :D Raz jest biały, a raz srebrny, pięknie ta tarcza się mieni w słońcu. Jestem zachwycony ! :)

Szczerze mówiąc zagladalem tutaj z nadzieją ze zobaczę w końcu twojego nowego AP. Chciaż już zaczynałem myśleć że się rozmyśliłeś ;)

No co Ty Klaudiusz, tylko też podobnie jak Ty troszkę się na niego naczekałem. Świetny jest :) I rzeczywiście miałeś racje pisząc, że rozmiar mi idealnie podpasuje :)

Edited by carlito1

dsc256501filtered.jpg

trochę się wyłamię z ogólnoforumowego zachwytu nad AP (który oczywiście podzielam i gratuluję!), ale ten Zenith jest przecudowny!

Michał gratuluję !!! pięknie wygląda ta tarcza.

Fajne uzupełnienie do ROO :D

U mnie też dzisiaj nowy przybysz pierwszy dzień na ręku i chyba przez jakiś czas nie zejdzie z ręki :)

Przepraszam za zdjęcie ale na szybko robione - jutro postaram się zrobić przy świetle dziennym do zegarek dużo zyskuje

8294014065_4151fec6fd_b.jpg

Kontiki 3 by kr1sp1, on Flickr

8294010581_7640683bd6_b.jpg

Kontiki by kr1sp1, on Flickr

Michał, gratuluję AP. Chyba najładniejsza wersja kolorystyczna.

Zenith kubamy też świetny.

Ze swojej strony w tym momencie nic nie pokażę, nie mam startu do poprzedników :mellow:

Mirek, nie świruj tylko wrzucaj foty :)

Super Kontiki, gratki Krzysiek !

Przepraszam za fotkę - robiona telefonem.

Nowy nabytek.

post-13089-0-11431100-1356120784_thumb.jpg

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Michał gratuluję !!! pięknie wygląda ta tarcza.

Fajne uzupełnienie do ROO :D

U mnie też dzisiaj nowy przybysz pierwszy dzień na ręku i chyba przez jakiś czas nie zejdzie z ręki :)

Przepraszam za zdjęcie ale na szybko robione - jutro postaram się zrobić przy świetle dziennym do zegarek dużo zyskuje

8294014065_4151fec6fd_b.jpg

Kontiki 3 by kr1sp1, on Flickr

8294010581_7640683bd6_b.jpg

Kontiki by kr1sp1, on Flickr

Najładniejsza wersja tego modelu..Gratulacje!