Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Wigor też jest zainteresowany moim ML-em. Zastanawiam się nad zegarkiem dla Wigora. :wub:

post-57457-0-51694800-1357122456_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w nowym roku powrót do brzydala.

post-57210-0-32853200-1357125690_thumb.jpg

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego Najlepszego w 2013 roku, w tym udanych zegarkowych zakupów. Ja dziś nadal nosze zegarek żeglarski, tym razem weteran, który był oficjalnym czasomierzem America's Cupcitizenac2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za fatalną jakość zdjecia, ale jeszcze nie doszedłem do siebie po sylwestrach ;)

IMG_8396-3_zps44445925.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobas, czy mógłbyś coś więcej napisać na temat swojego ML. Właśnie nad nim sie ostatnio zastanawiam . Jaki masz nadgarstek? Czy czasem 41 nie będzie maława na nadgarstek 19 cm...

Wigor też jest zainteresowany moim ML-em. Zastanawiam się nad zegarkiem dla Wigora. :wub:

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za fatalną jakość zdjecia, ale jeszcze nie doszedłem do siebie po sylwestrach ;)

Masz siłę wymyślać słowa??:). Szczęśliwego Nowego Roku.

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz siłę wymyślać słowa??:). Szczęśliwego Nowego Roku.

Słabo :D

Wzajemnie Artur.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rano po sylwestrze potrafiłem sklecić tylko dwa słowa - yydhyyh i cegła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lestaf, czemu akurat cegła ? :blink:

Miałem wrażenie, ze o to samo pytają mnie muchy... Uwierz, że nie czułem się zbyt dobrze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o mojego ML-a to mój nadgarstek ma ok. 17,5. W moim przypadku jest ok. Ale mam też Omegę 34,4 i też uważam, że mi pasuje - rzecz gustu. Tego ML-a kupiłem w Krakowie - chyba za dobrą cenę. Mogę dać namiary na PW. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o mojego ML-a to mój nadgarstek ma ok. 17,5. W moim przypadku jest ok. Ale mam też Omegę 34,4 i też uważam, że mi pasuje - rzecz gustu. Tego ML-a kupiłem w Krakowie - chyba za dobrą cenę. Mogę dać namiary na PW. Pozdrawiam

Ok. ;)Dzięki, w razie czego zglosze sie na PW.

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po Sylwestrze znów zagościł.

p1020468o.jpg

Uploaded with ImageShack.us

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ricardo216, rewelacyjna ta certinka!

U Mnie po chwili odpoczynku powrócił:

020ov.jpg

Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi