pablo122 1316 #41526 Napisano 30 Stycznia 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #41527 Napisano 30 Stycznia 2013 Maru123, jak już mówiłem - świetny jest! Moje oko cieszy nudne Seiko. ) Super ten Seikacz . Niezbyt jaram się GS ale ten jest śliczny . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 399 #41528 Napisano 30 Stycznia 2013 Fajny zenith,Twoje zegarki trafiają idealnie w mój gust:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel4g 0 #41529 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) GS po prostu kapitalny! Edytowane 30 Stycznia 2013 przez daniel4g 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 399 #41530 Napisano 30 Stycznia 2013 Super ten Seikacz . Niezbyt jaram się GS ale ten jest śliczny . GS-a trzeba odpakować ,rozchylić pergamin wyjąć pudło ,wyjąć z zamszowej otuliny i podziwiać jego smaczki..To są naprawdę świetne ,wzbudzające zaufanie czasomierze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #41531 Napisano 30 Stycznia 2013 "Nie pytajcie,co wasz kraj może zrobić dla was,tylko co wy możecie zrobić dla waszego kraju" Fajne Seiko! Ta moneta to półdolarówka z Kennedym? Mam chyba taką samą monetę 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #41532 Napisano 30 Stycznia 2013 Fajne Seiko! Ta moneta to półdolarówka z Kennedym? Mam chyba taką samą monetę Dzięki,to tylko Seiko Coś tam przysyłają co miesiąc. I do pudła ,do piwnicy,dla potomnych,niech leży sto lat 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makabra 0 #41533 Napisano 30 Stycznia 2013 witam wszystkich, na ręku na co dzień fortis 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41534 Napisano 30 Stycznia 2013 twego orienta nawet przez sekunde nie podejrzewalem, ale dzieki za rzeczowe wyjasnienieWiem, Burns i pisze to zeby zapewnic Cie ze nie bylo moim zamiarem posadzanie Cie o takie podejrzenia w stosunku do mojego Orienta, jak i zeby walnac skruche za to ze wyrazilem sie w swojej wypowiedzi na tyle nieprecyzyjnie zebys mogl pomyslec ze Cie posoadzam o tego typu podejrzenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #41535 Napisano 30 Stycznia 2013 Fotka niedzisiejsza - zagarek jak najbardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7547 #41536 Napisano 30 Stycznia 2013 "Nie pytajcie,co wasz kraj może zrobić dla was,tylko co wy możecie zrobić dla waszego kraju" Chyba odrobinę przepłaciłeś... http://cointrackers.com/coins/77/1966-kennedy-half-dollar/#details 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #41537 Napisano 30 Stycznia 2013 Ty serio Mikołaj piszesz? Absolutnie się nie zgadzam, rozmiar ma idealny w stosunku do mojeo nadgarstka, a już napewno nie jest za mały Jakoś taki się wydaje na tym zdjęciu - paseczek ma jak dratwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #41538 Napisano 30 Stycznia 2013 U mnie dzisiaj takie coś się pojawiło, darowane to zachowam, ale powiem szczerze, że gdyby logo było inne, np jakiegoś szwajcara, to jakość nie była by powodem do wstydu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neolith 523 #41539 Napisano 30 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #41540 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Chyba odrobinę przepłaciłeś... http://cointrackers....dollar/#detailsŻywe kwiaty kupuję co miesiąc za 300-350zł.Jak jest rocznica to i wyżej.Przepłacam? Niech gniją Czaisz różnicę? Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7547 #41541 Napisano 30 Stycznia 2013 Darek-zegarek, jeśli dobrze Cię zrozumiałem, to kupiłeś tę monetę, żeby po iluś tam latach była warta sporo więcej niż sama wartość srebra w tej monecie, tak? Obecnie właśnie praktycznie tyle jest warta, ile warte jest zawarte srebro. IMHO kupowanie takich monet w celach inwestycji/oszczędności nie ma absolutnie żadnego sensu. Śmiem wręcz powiedzieć, że nigdy ta moneta nie będzie więcej warta niż pi razy oko srebro. Rozsądniej jest kupić uncjową monetę bulionową w tej cenie. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #41542 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Darek-zegarek, jeśli dobrze Cię zrozumiałem, to kupiłeś tę monetę, żeby po iluś tam latach była warta sporo więcej niż sama wartość srebra w tej monecie, tak? Obecnie właśnie praktycznie tyle jest warta, ile warte jest zawarte srebro. IMHO kupowanie takich monet w celach inwestycji/oszczędności nie ma absolutnie żadnego sensu. Śmiem wręcz powiedzieć, że nigdy ta moneta nie będzie więcej warta niż pi razy oko srebro. Rozsądniej jest kupić uncjową monetę bulionową w tej cenie. Kolego.Nie kupuję monet ,ani znaczków,w celach osiągnięcia korzyści majątkowych,na chwilę obecną..Choć mam fajna kolekcję znaczków i monet po dziadku.Kupuję to,jakby tu napisać "tak sobie",niech leżą.Wierz mi ,że w celach korzyści skupuję też sobie obecnie " świnki"po cenie złomu i też ładuję je w lochach Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #41543 Napisano 31 Stycznia 2013 W nowym ubranku , swietnie go wybralem z pomoca oczywiscie 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #41544 Napisano 31 Stycznia 2013 Czas przewietrzyć Delbany 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27167 #41545 Napisano 31 Stycznia 2013 Machlo, przepiękny GS.U mnie cały tydzień: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot Pirx 3 #41546 Napisano 31 Stycznia 2013 W nowym ubranku , swietnie go wybralem z pomoca oczywiscie Czaderski pasek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #41547 Napisano 31 Stycznia 2013 Może kwarc to nie zegarek ale bez jednego elektronika czegoś mi w kolekcji brakuje - dziś Misja na Marsa X33 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7547 #41548 Napisano 31 Stycznia 2013 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #41549 Napisano 31 Stycznia 2013 Sumo 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #41550 Napisano 31 Stycznia 2013 po raz pierwszy na ręce, trzeba jeszcze przestawić date, to mój jedyny NOS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach