Kierownik 117 #45551 Napisano 19 Kwietnia 2013 Dawno nic nie wrzucałem. Prepare yourself, summer is coming: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #45552 Napisano 19 Kwietnia 2013 tego bydlaka Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #45553 Napisano 19 Kwietnia 2013 Ran, mniodzio 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zooropa156 415 #45554 Napisano 19 Kwietnia 2013 Nowy wół roboczy, Omega odpoczywa w rotomacie.Fajnie mu na tym pasku Możesz zdradzić jakiej firmy i gdzie kupiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad white 0 #45555 Napisano 19 Kwietnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star 4 #45556 Napisano 19 Kwietnia 2013 Fajny..Ja jednak sprzedałbym poprzednika i kupił jakiegoś radiomirka,żeby coś dla odmiany było..Fajny pasek w tym nowym.. Myślę o Pam505 - jest naprawdę super, jednak 111 zostanieArtur 0 Artur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arre 176 #45557 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Fajnie mu na tym pasku Możesz zdradzić jakiej firmy i gdzie kupiłeś? To pasek Seiko, dostarczony wraz z zegarkiem.Model zegarka to SMY107P1. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez arre 0 Grumpy old man... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #45558 Napisano 19 Kwietnia 2013 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #45559 Napisano 19 Kwietnia 2013 Zgadzam się w 100%. Gdybym mial go kupic po cenie polkowej to bym go na bank odpuscil. Udalo sie jednak zalatwic w rozsadnych pieniazkach wiec jest. Genialny zakup, ten model jest znacznie ciekawszy od tych w Arkadii, ale to oczywiscie rzecz gustu. Polecam wszystkim, bo mnie ten zegarek na zywo rozwala.Zgadzam się. Byłem w Arkadii, przymierzałem parę GS-ów i żaden nie zrobił na mnie wrażenia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #45560 Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja miałem na mysli raczej ceny Zegarki to mi się podobają i to nawet bardzo. Zgadzam się jednak, że oglądanie ich przy świetle w tym sklepie, to zbrodnia Tam nawet Patek wygladalby jak 1000zl 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #45561 Napisano 19 Kwietnia 2013 Tylko przez chwilę, ale zawsze to coś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #45562 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Wczoraj i dzisiaj rano, taki dziwak: A po południu: Coś fajnego mają w sobie białe zegarki Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #45563 Napisano 19 Kwietnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #45564 Napisano 19 Kwietnia 2013 Musze w koncu kupic nowa karuzele bo mi sie zegarki zastana ) Czas odkurzyc co nieco: 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #45565 Napisano 19 Kwietnia 2013 Wracamy do LLD 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 47828 #45566 Napisano 19 Kwietnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 65 #45567 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Tylko przez chwilę, ale zawsze to coś Wiem, że taki brajtek kosztuje swoje, ale wyglada jakoś tak odpustowo, jest "przebajerowany" wg mnie. Cos w stylu: mam wielki, błyszczacy zegarek z mnóstwem funkcji i dałem za niego kupę kasy... Brak mu subtelności (nawet odrobiny) i harmonii. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez qniczynka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #45568 Napisano 19 Kwietnia 2013 Cos w stylu: mam wielki, błyszczacy zegarek z mnóstwem funkcji i dałem za niego kupę kasy... Brak mu subtelności (nawet odrobiny) i harmonii. Bo taki właśnie jest Breitling. Patrzcie ludzie, mam Breitlinga! Tak mi się kojarzy egzemplarz pokazany na zdjęciu. Może dlatego, że kolega ma za wąski nadgarstek do takiego zegarka, sam nie wiem, ale nie wygląda to fajnie. Moim zdaniem oczywiście. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #45569 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Zgadzam się z Carlito i wszystkimi którzy pisali o jego wielkości.Ja sam nie czuję się w nim komfortowo, a to już waży na decyzji, prawda? (chociaż wizualnie mi się podoba) Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez drm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #45570 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Brzydki nie jest, choć mi osobiście bardziej się podoba wersja bez chrono. Przekozak : Ale tylko dla dużych chłopców, o niedźwiedzich łapach Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #45571 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Oj mierzyłem i tego. Mają 2 z różnymi tarczami w "moim" Aparcie. W tym na taki z szarą tarczą też można dostać spory rabat.Ale i ten model jest duuuży. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez drm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #45572 Napisano 19 Kwietnia 2013 Duuży, ale całkiem ładny. Jak ze wszystkim, należy dobrać odpowiedni, a zegarek dobieramy również do grubości nadgarstka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #45573 Napisano 19 Kwietnia 2013 U mnie tak Sent from my Z10 using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #45574 Napisano 19 Kwietnia 2013 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #45575 Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Bo taki właśnie jest Breitling. Patrzcie ludzie, mam Breitlinga! Tak mi się kojarzy egzemplarz pokazany na zdjęciu. Może dlatego, że kolega ma za wąski nadgarstek do takiego zegarka, sam nie wiem, ale nie wygląda to fajnie. Moim zdaniem oczywiście. a co zrobić, jeśli ma się szczupłą rękę a lubi duże zegarki ? Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez goral_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach