Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, TRobert napisał(-a):

Ależ ja lubię ten zegarek 😉

Zegarek elegancki ... IMO zdecydowanie lepiej wyglądałby na brązowym, skórzanym pasku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Jacek K. napisał(-a):

Zegarek elegancki ... IMO zdecydowanie lepiej wyglądałby na brązowym, skórzanym pasku.

Ja ogólnie nie przepadam za skórzanymi paskami, szczególnie latem. Ale mam w głowie pewien pomysł na na skórzany pasek do niego, i pewnie kiedyś zgłoszę się do jednego z tych co robią paski na forum, a z tego co przeglądałem potrafią zrobić cuda 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, AKPS napisał(-a):

To był bardzo fajny dzień 😄

Bardzo uniwersalny ten Tudor. Czy ręka Twoja, czy @SPS wygląda świetnie. Chyba jedyny w tej kolorystyce na forum. Super!

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, facecik napisał(-a):

IMG_20220705_1537345.thumb.jpg.99b6f51bf3755228cfcc4d3a29727f2c.jpg

Bardzo fajny Cartier Hubertcie i super Ci leży.Wygodny czy tak sobie ?.Bransoleta jest gumowa ? dobrze widzę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Genovese_ napisał(-a):

Bardzo fajny Cartier Hubertcie i super Ci leży.Wygodny czy tak sobie ?.Bransoleta jest gumowa ? dobrze widzę ?

Rafale, dzisiejszy nabytek. Bransoleta jest metalowa jak w białym, tylko zdjąłem ją od razu żeby przetestować zestawową gumę. Nie byłem przekonany do końca, ale jest mega wygodnie i lekko!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, facecik napisał(-a):

Rafale, dzisiejszy nabytek. Bransoleta jest metalowa jak w białym, tylko zdjąłem ją od razu żeby przetestować zestawową gumę. Nie byłem przekonany do końca, ale jest mega wygodnie i lekko!

No to gratuluję.btw.U Ciebie teraz bardzo poważna kolekcja się zrobiła. 2 cartiery i kilka Roleksów.Super!🤩

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Genovese_ napisał(-a):

No to gratuluję.btw.U Ciebie teraz bardzo poważna kolekcja się zrobiła. 2 cartiery i kilka Roleksów.Super!🤩

Bez przesady, R to same suby - że je mam to czysty przypadek, wolałbym coś innego z tej stajni, ale jest jak jest. Za to Cartiery są świetne! Oba cieszą mnie bardzo! Ja już nie chcę żadnego zegarka w tym roku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, facecik napisał(-a):

Bez przesady, R to same suby - że je mam to czysty przypadek, wolałbym coś innego z tej stajni

Co byś wolał ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi