Piotr Samulik 1 #2776 Napisano 29 Grudnia 2006 minęła godzina ... 12sta FiftyFifty to w sumie prosty zegarek, trzeba się tylko przestawić i po kilku minutach nie ma problemu.staram się częściej bywać na forum ale przez pracę mi nie wychodziło przez ostatni rok. trochę mi nawet głupio bo mam zaledwie 100 postów, a jestem jednym z pierwszych klubowiczów. ale może wartość merytoryczna nadrobi nieobecności od nowego roku kolejna zmiana pracy i mam nadzieję, że delegacjom przyjdzie kres, a tym samym wieczory będę spędzał we własnym mieszkaniu... rozkręcając zegarki oczywiście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #2777 Napisano 29 Grudnia 2006 No to pokaz tego Kirowskiego:pczekam na fotke i porownamy:)pozdrawiam P.S ten POLJOT jest na sprzedaz dla klubowiczow znizka:) volia: podobny? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #2778 Napisano 30 Grudnia 2006 minęła godzina ... 12sta FiftyFifty to w sumie prosty zegarek, trzeba się tylko przestawić i po kilku minutach nie ma problemu.staram się częściej bywać na forum ale przez pracę mi nie wychodziło przez ostatni rok. trochę mi nawet głupio bo mam zaledwie 100 postów, a jestem jednym z pierwszych klubowiczów. ale może wartość merytoryczna nadrobi nieobecności od nowego roku kolejna zmiana pracy i mam nadzieję, że delegacjom przyjdzie kres, a tym samym wieczory będę spędzał we własnym mieszkaniu... rozkręcając zegarki oczywiście. Małe, a cieszy 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #2779 Napisano 30 Grudnia 2006 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2780 Napisano 30 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 352 #2781 Napisano 30 Grudnia 2006 BOCTOK jest świetny! 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #2782 Napisano 31 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 352 #2783 Napisano 31 Grudnia 2006 Takie zegarki powoli stają się klasykami.Zainwestuj w niego, wypoleruj mu kopretę i wklej zdjęcia. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2784 Napisano 31 Grudnia 2006 KURNAJANEKzajefajny wkleje swojego ,,predatora'' -model na dwie baterie i zasilanie słoneczne(co dziwne odbiera/działa tylko kiedy zobaczy słoneczko:( ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #2785 Napisano 31 Grudnia 2006 KURNAJANEKzajefajny wkleje swojego ,,predatora'' -model na dwie baterie i zasilanie słoneczne(co dziwne odbiera/działa tylko kiedy zobaczy słoneczko:( ) Fajne ze sie wam podoba mnie rowniez, ale nie mogę włączyć mu trybu 24 H meXy co do polerowania, to niestety jest chromowany, a szkło mineralne ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2786 Napisano 31 Grudnia 2006 moze nie mieć tego trybu-to stary model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #2787 Napisano 31 Grudnia 2006 Od kilku dni nieprzerwanie Tavannes (cyka jak budzik ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 352 #2788 Napisano 31 Grudnia 2006 Te typy tak mają... :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 317 #2789 Napisano 31 Grudnia 2006 Bardzo urokliwy Tavannes....Klasyka, która się nie starzeje, robi to tylko właściciel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #2790 Napisano 31 Grudnia 2006 moze nie mieć tego trybu-to stary model tez tak myslalem, ale po tym jak kolega mi doradzil bym w niego zainwestowal, to go rozebrałem :twisted: no i wtedy zobaczyłem na wyświetlaczu zaraz kolo P nie podświetlone "belki i" w kształcie 2 czyli może ma tryb 24 h 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2791 Napisano 31 Grudnia 2006 jesli sie nie da przewinąć-( pierwsze 24 godziny w formie 12a / 12p i następne 24g. powinienny wskoczyć na tryb 24 -12,13 itd)w trybie ustawiania czasu/,,migania'' godz. spróbuj poprzyciskać po kolei kazdy przycisk a nawet dłużej każdy przytrzymać-może zaskoczy 8) ps.jeśli oryginalne szkiełko to powinno być opisane 12/24 koło przycisku zmiany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #2792 Napisano 31 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon #2793 Napisano 1 Stycznia 2007 Gratuluję, piękny zegarek Niech się dobrze nosi.Pozdrawiam.Szymon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #2794 Napisano 1 Stycznia 2007 Gratuluję, piękny zegarek Niech się dobrze nosi.Pozdrawiam.Szymon Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2795 Napisano 1 Stycznia 2007 No to pokaz tego Kirowskiego:pczekam na fotke i porownamy:)pozdrawiam P.S ten POLJOT jest na sprzedaz dla klubowiczow znizka:) volia: podobny? :wink: Podobny to malo powiedziane... mozna powiedziec ze gdyby nie firma,napis na tarczy to zegrek bylby taki sam ! Super stan gratuluje... 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2796 Napisano 2 Stycznia 2007 jak zwykle :wink: => Wilhelm Rieber Tourbillon Maybach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #2797 Napisano 2 Stycznia 2007 Bardzo fajny, widziałem go u Irka na żywo i robi wrażenie!Gratulacje 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2798 Napisano 2 Stycznia 2007 Irku zegarek jest boski - na żywo wygląda o niebo lepiej , natomiast Maybach aż dech zapiera gdy jest się w środku 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #2799 Napisano 2 Stycznia 2007 To zegarek dla szoferow? Bo wlasciciel Maybacha oczywiscie zasiada na tylnej kanapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2800 Napisano 2 Stycznia 2007 Nikt nie twierdzi że szofer nie może mieć ciekawego zegarka, ani tego że ktoś jest szoferem 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach