Gość 0.1 #28551 Napisano 10 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #28552 Napisano 10 Stycznia 2012 Zdjęcie z soboty, ale zegarek dziś na nadgarstku 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28553 Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) wraQ, zachęciłeś mnie swoim Brightz'em, to jeszcze dwie foty mojego: Edytowane 10 Stycznia 2012 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #28554 Napisano 10 Stycznia 2012 Made in Poland 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #28555 Napisano 10 Stycznia 2012 Wasyl ładny ten JLC gratuluję nabytku ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dico 13 #28556 Napisano 10 Stycznia 2012 Monster, można się zakochać mój praktycznie nie schodzi z ręki od zakupu, oby się nosił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #28557 Napisano 10 Stycznia 2012 Ja mam tak samo, od 3 tygodni monster, nawet jak kładę się spać to muszę popatrzeć na niego chwilkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #28558 Napisano 10 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #28559 Napisano 10 Stycznia 2012 Fajna Ruhla mało nas pokazuje takie cudeńka!A co tam z Angola przerabiasz? 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #28560 Napisano 10 Stycznia 2012 Dzieki. Nie z angola ... instr. nowej wersji Tivoli - w tym roku update na v6.3, wiec trzeba sie podszkolic Fajna Ruhla mało nas pokazuje takie cudeńka!A co tam z Angola przerabiasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28561 Napisano 11 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4387 #28562 Napisano 11 Stycznia 2012 Dotarł i do mnie. Polski zegarek Gerlach - "ORP Dzik".Pierwsze wrażenie na mega plus !! 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28563 Napisano 11 Stycznia 2012 fajny ORP Jaki masz numer? Jak leży na ręce? i jak wykonanie zegarka? 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4387 #28564 Napisano 11 Stycznia 2012 fajny ORP Jaki masz numer? Jak leży na ręce? i jak wykonanie zegarka? Ano fajny : )Numer 44 mnie się trafił.Leży świetnie...obawiałem się zbyt odstających mocowań uszu ale jestem pozytywnie zaskoczony a do tego mam mały nadgarstek (17,5cm).Wykonanie jak na tą kasę na medal.Jeśli chodzi o detale to nie ma się do czego przyczepić. No i luma która nawala aż miło. Wczoraj o 4 rano jak wstałem to świeciła jasno - obok leżało Seiko MM300 które oczywiście jest nie do pokonania ale Dzik jakoś bardzo w tyle nie był! 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28565 Napisano 11 Stycznia 2012 Ależ ciężko oddać wszystkie smaczki tego zegarka. Cały czas bym się gapił... A pracować trzeba Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28566 Napisano 11 Stycznia 2012 Ano fajny : )Numer 44 mnie się trafił.Leży świetnie...obawiałem się zbyt odstających mocowań uszu ale jestem pozytywnie zaskoczony a do tego mam mały nadgarstek (17,5cm).Wykonanie jak na tą kasę na medal.Jeśli chodzi o detale to nie ma się do czego przyczepić. No i luma która nawala aż miło. Wczoraj o 4 rano jak wstałem to świeciła jasno - obok leżało Seiko MM300 które oczywiście jest nie do pokonania ale Dzik jakoś bardzo w tyle nie był!noo ciekaw jestem bardzo i mam nadzieje za kilka dni zobaczyć na żywo oba podwodniaki gratuluję zatem i "niech sie nosi" Wasyl piekne JLC, zrób proszę zdjęcia całego zegarka razem z bransoletą, bo jakoś nie ogarniam jak to wszystko razem wygląda Osobiście szybko pchałbym go na pasek 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28567 Napisano 11 Stycznia 2012 Karol - parka jest już za rogiem więc spokojna głowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28568 Napisano 11 Stycznia 2012 Wasyl piekne JLC, zrób proszę zdjęcia całego zegarka razem z bransoletą, bo jakoś nie ogarniam jak to wszystko razem wygląda Osobiście szybko pchałbym go na pasekPasek już nadciąga. Zdjęcie z bransoletą znajduje się tutaj:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/68904-skracanie-bransolety/przyzwoita sesję wykonam na dniach. Niech dojdzie pasek. No i jeszcze muszę od kogoś pożyczyć Fiata Mirafiori, żeby móc zgodnie z duchem epoki zaprezentować "zimny łokieć" Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #28569 Napisano 11 Stycznia 2012 Dziś nie mogłem się zdecydować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #28570 Napisano 11 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #28571 Napisano 11 Stycznia 2012 dzisiaj ten (powrot do korzeni-2) Pozdrowionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28572 Napisano 11 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #28573 Napisano 11 Stycznia 2012 Już się bałem, że zerojedynkowy kolejny raz wrzucił białego 5600 i po tych jego zdjęciach znów przez kilka dni będzie za mną znów ten zegarek chodził A u mnie dziś powtórka z wczoraj czyli żółwik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #28574 Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us I takie tam Uploaded with ImageShack.us Edytowane 11 Stycznia 2012 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #28575 Napisano 11 Stycznia 2012 a ja cos takiego przyjechal wczoraj Uploaded with ImageShack.us aha to nie ten z forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach