Mikołaj N 388 #28676 Napisano 15 Stycznia 2012 Zarąbisty sekundnik! Szkoda, że 100m, ale w sumie do wanny nie potrzeba więcej Bardzo podoba mi się ten zegarek! Gratulacje dla nabywcy, wreszcie coś niebanalnego. A dziękuję to może jeszcze dupeczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 271 #28677 Napisano 15 Stycznia 2012 Mój kolega nosi go na czarnym gumiaku - wygląda b.fajnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #28678 Napisano 15 Stycznia 2012 wiem, że fajny, ale żeby od razu lizać ekran? Ja tam liżę sergseg - pozamiatałeś tym Seiko 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28679 Napisano 16 Stycznia 2012 u mnie podobnie jek wczoraj, tylko w innym kolorze Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #28680 Napisano 16 Stycznia 2012 Spasowały Ci bliźnięta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28681 Napisano 16 Stycznia 2012 no w końcu sam bliźniak jestem haha 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1191 #28682 Napisano 16 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 342 #28683 Napisano 16 Stycznia 2012 Fajny klimat 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #28684 Napisano 16 Stycznia 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #28685 Napisano 16 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #28686 Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) kkwpk ...nie lubię Rolka ale ten rimejk vintage jest wspaniały ...szkoda że nie robią troszkę tańszej alternatywy. ten M.IIK jednak nie na moją kieszeń Jacenty - prawie milgauss Ci wyszedł Edytowane 16 Stycznia 2012 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1191 #28687 Napisano 16 Stycznia 2012 kkwpk ...nie lubię Rolka ale ten rimejk vintage jest wspaniały ...szkoda że nie robią troszkę tańszej alternatywy. ten M.IIK jednak nie na moją kieszeń Jacenty - prawie milgauss Ci wyszedł Kingston na rynku pierwotnym wcale nie był kosmicznie drogi. To że teraz kosztuje ile kosztuje to zupełnie inna bajka. Kilka alternatyw jest np. Kemmner. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28688 Napisano 16 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28689 Napisano 16 Stycznia 2012 Obiecuję, że przestanę Was katować pomarańczką. Kiedyś.... pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28690 Napisano 16 Stycznia 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #28691 Napisano 16 Stycznia 2012 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #28692 Napisano 16 Stycznia 2012 Od tygodnia non-stop Made in PolandWiecej w galerii. 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #28693 Napisano 16 Stycznia 2012 Od tygodnia non-stop Made in Poland Wiecej w galerii. Jeden z tych zegarków, który na zdjęciach wygląda fajnie, a na żywo już niestety nie. Mimo to gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #28694 Napisano 16 Stycznia 2012 Kurcze,mnie zauroczyl strasznie,szczegolnie wykonaniem.Co Ci nie pasowalo?Zakladam,ze uszy moga nie kazdemu przypasc do gustu 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #28695 Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Kurcze,mnie zauroczyl strasznie,szczegolnie wykonaniem.Co Ci nie pasowalo?Zakladam,ze uszy moga nie kazdemu przypasc do gustu Właśnie Janku wykonanie mi nie przypasowało. Uszy są akurat super, ale jakość wykonania, luzy na bezelu.Zakręcana koronka też nie "chodziła" moim zdaniem fajnie. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #28696 Napisano 16 Stycznia 2012 Totalnie do mnie nie przemawia Mocowanie paska to już w ogóle tragedia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #28697 Napisano 16 Stycznia 2012 Nie mniej zdjęcie przekozackie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #28698 Napisano 16 Stycznia 2012 Prawdziwe made in Poland dopiero powstaje i to nie tylko w Łodzi u Pawła. Mam nadzieję że niedługo tu na forum ujawni się tajemniczy producent. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #28699 Napisano 16 Stycznia 2012 X na nowym paseczku - zaczynam go lubić 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #28700 Napisano 16 Stycznia 2012 Właśnie Janku wykonanie mi nie przypasowało. Uszy są akurat super, ale jakość wykonania, luzy na bezelu.Zakręcana koronka też nie "chodziła" moim zdaniem fajnie.Koronka chodzi idealnie!Musialo Ci sie zdawac (mowie serio - nie ma zadnego luzu ani problemu z zakrecaniem).Co do luzow bezela zgodze sie - ale na to jest akurat wytlumaczenie.Kazdy zegarek z bezelem 60 klikowym ktory mam posiada mniejszy lub wiekszy luz - tak juz jest.Chlopaki z Gerlacha zdradzili na drugim forum,ze wlasnie dlatego ich nastepne projekty beda mialy bezele 120 klikowe, zeby wyeliminowac ten problem.Co do innych rzeczy - naprawde nie ma sie do czego przyczepic. 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach