dawid82 1718 #32026 Napisano 21 Maja 2012 a ja dzisiaj ten I to jest mój GRAL. (na dzień dzisiejszy) Jest super!!! 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32027 Napisano 21 Maja 2012 Dwa tyg. czekania i w końcu jest !!! Wrażenia? Zdecydowanie jest to mój najładniejszy zegarek - zakochałem się 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #32028 Napisano 21 Maja 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #32029 Napisano 21 Maja 2012 Dwa tyg. czekania i w końcu jest !!! Wrażenia? Zdecydowanie jest to mój najładniejszy zegarek - zakochałem się Gratuluje! Pasuje jak ulał 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #32030 Napisano 21 Maja 2012 Dwa tyg. czekania i w końcu jest !!! Wrażenia? Zdecydowanie jest to mój najładniejszy zegarek - zakochałem się Winszuję Michał! Na Galery z nim 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #32031 Napisano 21 Maja 2012 Michał graty! piękny, najpiękniejszy.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #32032 Napisano 21 Maja 2012 Gratulacje Rolexów. Michał,a który jest Rolex jest nr1 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32033 Napisano 21 Maja 2012 Dzięki chłopaki Dzisiaj pojawią się pierwsze zdjęcia w galerii.Michał,a który jest Rolex jest nr1To znaczy? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #32034 Napisano 21 Maja 2012 Z tego co pamiętam masz 2 modele. Zastanawiam się jakbyś je opisał,domyślam się,że jakość jest taka sama.Chodzi mi o Twoje odczucia... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12882 #32035 Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Łukasz, Michał - gratulacje Panowie! Wygląda na to, że będzie co oglądać w Galerii Edytowane 21 Maja 2012 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #32036 Napisano 21 Maja 2012 Gratuluję Łukasz. Niech się dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32037 Napisano 21 Maja 2012 Z tego co pamiętam masz 2 modele. Zastanawiam się jakbyś je opisał,domyślam się,że jakość jest taka sama.Chodzi mi o Twoje odczucia...Nie umiem Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie - to zupełnie inne zegarki. Choć mimo wszystko uważam, że DJ jest na dzień dzisiejszy najładniejszym moim zegarkiem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #32038 Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) A ja dziś pożegnałem się z pokazowym Signs Of Zodiac i czekam na swojego Galaxy: Edytowane 21 Maja 2012 przez TIK TAK 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #32039 Napisano 21 Maja 2012 A ja dziś pożegnałem się z pokazowym Signs Of Zodiac i czekam na swojego Galaxy: Paweł, będziesz miał do piątkowego spotkania? 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #32040 Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Niestety nie . Zawaliłem, bo mogłem, ale w krótce bedę miał bez tych białych kresek zwanych znakami zodiaku... na dłużej Edytowane 21 Maja 2012 przez TIK TAK 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #32041 Napisano 21 Maja 2012 Galaxy chętnie oblukam 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32042 Napisano 21 Maja 2012 Wszystkie zdjecia były robione w samochodzie w drodze powrotnej, wiec nie są idealne 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #32043 Napisano 21 Maja 2012 Michał, czy Ty staciłes trochę masy? 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32044 Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Michał, czy Ty staciłes trochę masy? 20 kg Warze teraz równe 100. Dużo ćwicze ostatnio. Edytowane 21 Maja 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #32045 Napisano 21 Maja 2012 ha,ha... od razu wypatrzyłem po przegubie 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32046 Napisano 21 Maja 2012 I to jest mój GRAL. (na dzień dzisiejszy) Jest super!!!Dzieki, ciesze sie ze sie podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #32047 Napisano 21 Maja 2012 się te rolki rozpanoszyły bicolor i dj super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32048 Napisano 21 Maja 2012 ha,ha... od razu wypatrzyłem po przegubie Nie sądziłem, że ktoś to zobaczy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #32049 Napisano 21 Maja 2012 Michał - mogę szczerze..czy lepiej taktownie się powstrzymać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #32050 Napisano 21 Maja 2012 20 kg Warze teraz równe 100. Dużo ćwicze ostatnio. Czego to się nie robi żeby nosić Maluczkie Rolki 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach