sharg 0 #33151 Napisano 29 Czerwca 2012 Takie coś: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawwd 470 #33152 Napisano 29 Czerwca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24607 #33153 Napisano 29 Czerwca 2012 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #33154 Napisano 29 Czerwca 2012 Dawali ten zegarek gratis do musztardy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #33155 Napisano 30 Czerwca 2012 Irek - gratulacje bo to jeden z najładniejszych o ile nie najładniejszy Rolex. dzieki , wg mnie nie ma drugiego takiego zegarka ktory tak bardzo inaczej wyglada w zaleznosci czy jest z biala lub czarna tarcza , niesamowite . Jak dla mnie ta czarna matowa tarcza bardzo ladnie stonowywuje ( jest takie slowo ?) pomaranczowa wskazowke gmt . W bialej wersji ten pomarancz dominuje nad cala tarcza , w tym wypadku tak mocno tego nie widac 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3905 #33156 Napisano 30 Czerwca 2012 Dawali ten zegarek gratis do musztardy? lol 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 694 #33157 Napisano 30 Czerwca 2012 To b. fajny i czytelny rolex,troszkę wkurza fakt,że taki Steinhart bezczelnie zmałpował ten projekt..Myślałem kiedyś o nim intensywnie,ale stwierdziłem,że nie potrzebuję GMT..Jeszcze raz gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24607 #33158 Napisano 30 Czerwca 2012 Steinhart bezczelnie zmałpował ten projekt..Na tym opiera się spora część ich kolekcji.. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #33159 Napisano 30 Czerwca 2012 Dzieki wam przegladnalem sobie oferte Steinharta i , nie mialem pojecia ze robia "podroby " wiekszosc ich zegarkow to nie sa wlasne pomysly . No coz cale zycie sie czlowiek uczy , niemiecka robota i solidnosc 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 694 #33160 Napisano 30 Czerwca 2012 Raczej brak inwencji ..Solidności nie można im odmówić i b.dobrej relacji jakosć-cena. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #33161 Napisano 30 Czerwca 2012 Raczej popyt na taką stylistykę, jakby nikt nie chciał kupować ich to by przecież się skupili na swoich pomysłach, a te mają, np bardzo fajny Ocean 2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33162 Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Z solidnością, to różnie u nich bywa Natomiast faktem jest, że nie można Steinhartowi odmówić bardzo dobrej relacji cena-jakość. Mają naprawde fajne piloty, które są warte swoich pieniędzy. Co do Rolkowatych Stenków, to moim zdaniem straszna wiocha. Za darmo bym nie chciał takiego zegarka, wstydziłbym się w czymś takim chodzić Edytowane 30 Czerwca 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4777 #33163 Napisano 30 Czerwca 2012 No tak, tylko, że nie ma co akurat czepiać się Steinharta, bo takich "rolkowatych" firm, jak dobrze wiecie jest oprócz Stenka, za przeproszeniem, od pyty.Ostatnio u jednego swojego znajomego zobaczyłem np. taką Invictę bicolor, a' la Sub. W pierwszej chwili pomyślałem, wow, no niezły zegar kolo zakupił, parę sekund później, hmmm.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gyn62 2 #33164 Napisano 30 Czerwca 2012 Zdjęcie niedzisiejsze ale na łapie w dalszym ciągu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #33165 Napisano 30 Czerwca 2012 Darku, brawo! Witaj w klubie Rolexa Jak wrażenia? Gratuluję.Znaczy się, witaj w klubie wieśniaków, dresiarzy i bezguścia Jeszcze nie w klubie,bo ten ciutkę za mały jest.Wrażenia jak "na złość" bardzo pozytywne I czym więcej osób wypisuje dziwne rzeczy na Rolexa ,tym bardziej się go chce mieć I tak na serio to się już nie mogę doczekać być super-wieśniakiem Darek fajne klimatyczne foto Ci wyszlo.... i like b&wDzięki Marcinie Pierwszy raz na łapie..Nie potrafię wyłuskać piękna tego zegarka ,muszę kupić szkiełko macro..askim gratulacje,niech się nosi.Tarcza jest biała czy wpadająca w ecru ? Irek gratki,niech się nosi.Co najmniej dwa miesiące 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #33166 Napisano 30 Czerwca 2012 Wracając do Steinharta to sam mam... Co prawda model,który nie przypomina Rolexa, ale pewnie inną markę i owszem.Moim zdaniem macie panowie racje,chociaż z drugiej strony, jak ktoś jest początkujący, chce mieć inny zegarek niż "większość" społeczeństwa i w miare tani no to kusi się na Steinharta. Powiem Wam,że ja w relacji cena/jakość jestem bardzo zadowolony. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #33167 Napisano 30 Czerwca 2012 Irek gratki,niech się nosi.Co najmniej dwa miesiące 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #33168 Napisano 30 Czerwca 2012 I w temacie Steinhart. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 694 #33169 Napisano 30 Czerwca 2012 askim gratulacje,niech się nosi.Tarcza jest biała czy wpadająca w ecru ? Tarcza w IWC jest bialuśka,nareszcie portofino wygląda konkretnie przy rozmiarze 42mm.Stanowi alternatywę dla Portugalczyka,który jest o 8 tys droższy i wg. mnie wcale nie jest ładniejszy(pominę brak daty).W sumie oba zegary bazują na tym samym werku i o dziwo portofino jest większy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 694 #33170 Napisano 30 Czerwca 2012 Pam w swojej ofercie ma kilka ciekawych propozycji,myślałem o 320,ale stwierdziłem,że inge spełnia podobne wymogi jak Pam-jest konkretny,solidny - idealny na codzien. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #33171 Napisano 30 Czerwca 2012 Tarcza w IWC jest bialuśka, Pam w swojej ofercie ma kilka ciekawych propozycji,myślałem o 320,ale stwierdziłem,że inge spełnia podobne wymogi jak Pam-jest konkretny,solidny - idealny na codzien. Dzięki ,fajny jest .Na co dzień co kto lubi Dla mnie Pam już jakiś za wielki jest Ale i tak ma dożywocie pawelb29 Stenek podoba się 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #33172 Napisano 30 Czerwca 2012 Z solidnością, to różnie u nich bywa Natomiast faktem jest, że nie można Steinhartowi odmówić bardzo dobrej relacji cena-jakość. Mają naprawde fajne piloty, które są warte swoich pieniędzy. Co do Rolkowatych Stenków, to moim zdaniem straszna wiocha. Za darmo bym nie chciał takiego zegarka, wstydziłbym się w czymś takim chodzić Łatwo byc ortodoxem jak się ma porządny ( wysoki ) budżet Mimo wszystko lepiej jak ktoś ma Stenka w stylu Rolexa niż podróbę Rolexa. Co do Pilotów Stenka ( poszedł jako prezent do Kolegi - użytkowany na co dzień , dziś pewnie też ) : 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33173 Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Paweł, tu nie chodzi o budżet, tu chodzi o coś innego... Nawet jeżeli byłoby mnie stać na tylko jeden zegarek w granicach 2 tys zł, to i tak bym nie kupił niczego rolkopodobnego, bo bym się najnormalniej w świecie wstydził w nim chodzić. Po co kupować coś, co udaje inny zegarek, skoro na rynku jest kupa bardzo ładnych budżetowych zegarków z własnym designem. Nigdy tego nie pojmę. Masz oczywiście rację, że lepiej kupić taki zegarek, niż podróbe. Co do tego, to nie ma najmniejszych wątpliwości A Twój Stenek bardzo ładny, podoba mi się. Edytowane 30 Czerwca 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #33174 Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) EDIT: Steinhart Ocean 2 o którym ktoś wspomniał to wypisz,wymaluj BREMONT supermarine(przynajmniej dla mnie).Jednak z całej kolekcji podoba mi się najbardziej . Edytowane 30 Czerwca 2012 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 694 #33175 Napisano 30 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o stenka to nawet nie kwapią się,żeby zmienić kilka szczegółów by nadać swój charakter pseudorolkowi..To takie zegarkowe plagiaciarstwo.Lubię Steinharta za ich piloty i z 2 swoje projekty,ale tutaj przeginają.Wytykamy palcem chińskiego Parnisa,który masowo klepie np Portugalczyki a pod nosem mamy jakby nie było szanowanego producenta,którego działalnośc daleko od chińczyków nie odbiega(poza jakością) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach