Greenwatch 3 #36076 Napisano 2 Października 2012 Na jutro coś ze środka, najprawdopodobniej GMT M. Nie trzymasz ich w rotomacie?A co do samych zegarkow...na miejscu tych firm z miejsca bym zwolnil marketingowcow, bo patrzac na zdjecia tych zegarkow na stronach producentow kupilbym moze 4/10. Dzieki Twoim fotkom jest 9/10. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36077 Napisano 2 Października 2012 W rotomacie się kręciły akurat Certiny, Glyciny i inne Seika Trzymam, trzymam. Cieszę się, że się spodobały moje zdjęcia 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulababu 1 #36078 Napisano 2 Października 2012 Pierwszy dzień z nowym kolegą ;] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #36079 Napisano 2 Października 2012 W rotomacie się kręciły akurat Certiny, Glyciny i inne Seika Trzymam, trzymam. Cieszę się, że się spodobały moje zdjęcia To ile Ty masz tych zegarków? Jeśli można spytać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36080 Napisano 2 Października 2012 (edytowane) O połowe za dużo. Kilkanaście. Edytowane 2 Października 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #36081 Napisano 2 Października 2012 Kilkanaście to już konkretna kolekcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24527 #36082 Napisano 2 Października 2012 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #36083 Napisano 2 Października 2012 (edytowane) W rotomacie się kręciły akurat Certiny, Glyciny i inne Seika Trzymam, trzymam. Cieszę się, że się spodobały moje zdjęcia Na to wyglada ze bardziej dbasz o jakas tam Certine jak o Roleksa - oj nie ladnie Michale, oj nie ladnie.... Edytowane 2 Października 2012 przez parigot 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36084 Napisano 2 Października 2012 Czy to Rolex, Certina, czy Casio, to o każdy zegarek dbam tak samo Wszystkie są w stanie idealnym. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #36085 Napisano 2 Października 2012 Filip, co tam w środku tyka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #36086 Napisano 2 Października 2012 Czy to Rolex, Certina, czy Casio, to o każdy zegarek dbam tak samo Wszystkie są w stanie idealnym. ...ale Casio nie trzymasz chyba w rotomacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36087 Napisano 2 Października 2012 ...ale Casio nie trzymasz chyba w rotomacie? A no nie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #36088 Napisano 2 Października 2012 ... Cieszę się, że się spodobały moje zdjęcia ja mniej sie ciesze bo jest przez to coraz wiecej zegarkow ktore chcialbym miec A to ze zaczyna podobac mi sie rolek - swiat stanal na glowie . Modle sie tylko zebys daytony nie dorwal do obfocenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36089 Napisano 2 Października 2012 ja mniej sie ciesze bo jest przez to coraz wiecej zegarkow ktore chcialbym miec A to ze zaczyna podobac mi sie rolek - swiat stanal na glowie . Modle sie tylko zebys daytony nie dorwal do obfocenia Daytona mimo że to fajny, kultowy zegar, to raczej mi nie grozi, możesz być spokojny 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #36090 Napisano 2 Października 2012 Jak dla mnie numerem jeden z kolekcji Michała jest Zenek Oczywiście reszta robaczków też jest super 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36091 Napisano 2 Października 2012 A ja chyba najbardziej lubię niebieskiego didżeja 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #36092 Napisano 2 Października 2012 Michał wiesz gwiazdka już tuż tuż, mogę Ci przesłać mój adres 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #36093 Napisano 3 Października 2012 Taki pilot pojedzie do pracy. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #36094 Napisano 3 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek29 0 #36095 Napisano 3 Października 2012 Nie za gruby pod mankiet koszuli? 0 pozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 607 #36096 Napisano 3 Października 2012 Może to koszula z krótkim rękawem 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #36097 Napisano 3 Października 2012 Koszula jest z długim rękawem, a zegar założę jak Gianni Agnelli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #36098 Napisano 3 Października 2012 Da Vinvci robi też koszule na miarę, więc jeden mankiet można poszerzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #36099 Napisano 3 Października 2012 u mnie dziś bez zbędnych ceregieli i rozterek 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #36100 Napisano 3 Października 2012 u mnie dziś bez zbędnych ceregieli i rozterek Śliczna i to bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach