carlito1 59 #37301 Napisano 3 Listopada 2012 Źle się wyraziłem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egonax 2 #37302 Napisano 3 Listopada 2012 ...jest tak inny od tradycyjnej klasyki, że jest kapitalny... fun-factor na poziomie jazdy kolejką górską. Zgadzam się, jest oryginalny. To z pewnością wyróżnik marki nie tylko w tym modelu.Podoba mi się to, że w tym zegarku "bardzo dużo się dzieje". To zegarek do oglądania Na zdjęciach nie powala, ciekaw jetem ja wygląda w realu. A jak 48 mm układa się na nadgarstku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #37303 Napisano 3 Listopada 2012 ...jest tak inny od tradycyjnej klasyki, że jest kapitalny... fun-factor na poziomie jazdy kolejką górską.Rewelacja.. Kiedy cos naskrobiesz o nim? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smc 1803 #37304 Napisano 3 Listopada 2012 czyzbym byl juz takim starym zgredem, ze ten hublot jest po prostu wg. mnie brzydki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4136 #37305 Napisano 3 Listopada 2012 a u mnie Rakieta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4136 #37306 Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) zapomniałem dodać, znakomita zależność ceny i jakości tzn. świetna jakość w znakomitej cenie Edytowane 3 Listopada 2012 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #37307 Napisano 3 Listopada 2012 czyzbym byl juz takim starym zgredem, ze ten hublot jest po prostu wg. mnie brzydki?taaa... I śrubki /zapinki ma krzywo. Nie to co w AP RO Ale świat idzie naprzód i co zauważam, Hubloty są dla wielu teraz wyznacznikiem rozwoju nowoczesnego designu zegarków. My się chyba już nie załapiemy... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #37308 Napisano 4 Listopada 2012 Piotr gratuluję Foczki ciekaw jestem jak na żywo się prezentuje. U mnie po staremu Twoja fotka jak zwykle wciska mnie w fotel... Dzięki Krzyś, foczka na żywo wygląda zniewalająco. Do tego stopnia, że nawet Maniek od rana się domagał fot nadgarstkowych. No to zrobiłem ale jak to bywa z półroczym berbeciem- kręcił się, druga sprawa, że fotki zrobione lokówką 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 603 #37309 Napisano 4 Listopada 2012 Ale świat idzie naprzód i co zauważam, Hubloty są dla wielu teraz wyznacznikiem rozwoju nowoczesnego designu zegarków. My się chyba już nie załapiemy... Rozmawiałem ostatnio z człowiekiem ,obytym z tematyką zegarkową,który powiedział mi,że np. w Niemczech marka ta jest obecna w prawie każdym salonie zegarkowym.Nie odniosła mimo to sukcesu na tym rynku,zegarki te tracą bardzo na wartości w drugim obiegu.Natomiast w Polsce hublot sprzedaje się dobrze mimo,że zegarki te wg mnie są mocno przeszacowane ,a ich stylistyka z pewnością nie jest ponadczasowa.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrewjohn 1 #37310 Napisano 4 Listopada 2012 czyzbym byl juz takim starym zgredem, ze ten hublot jest po prostu wg. mnie brzydki?Nie martw się, nie Ty jeden tak masz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość surovy77 #37311 Napisano 4 Listopada 2012 Hubloty są bardzo popularne ostatnio wśród sportowców np. zawodnicy mieszanych sztuk walki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4656 #37312 Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) Rozmawiałem ostatnio z człowiekiem ,obytym z tematyką zegarkową,który powiedział mi,że np. w Niemczech marka ta jest obecna w prawie każdym salonie zegarkowym.Nie odniosła mimo to sukcesu na tym rynku,zegarki te tracą bardzo na wartości w drugim obiegu.Natomiast w Polsce hublot sprzedaje się dobrze mimo,że zegarki te wg mnie są mocno przeszacowane ,a ich stylistyka z pewnością nie jest ponadczasowa.. Mnie to akurat nie dziwi, Niemcy są bardziej wyrobieni zegarkowo niż my, poza tym wybór marek mają też dużo większy. Dlatego nie kupują marketingowej ściemy Hublota, który, i tu też się zgadzam, jest przeszacowany.A u nas, wystarczy, że z Hublotem pokażą się pani Siwiec i ten z czerwonymi włosami (nie pamiętam teraz nazwiska), a wielu innym to już imponuje, i myślą że to nie wiadomo jaka super marka. Aczkolwiek Hublot mocno pozuje na taką "celebrycką" markę i chyba ta strategia się sprawdza. Edytowane 4 Listopada 2012 przez ASTRAL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4136 #37313 Napisano 4 Listopada 2012 od rana kolejna Rakieta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #37314 Napisano 4 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawwd 470 #37315 Napisano 4 Listopada 2012 Od kilku dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #37316 Napisano 4 Listopada 2012 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #37317 Napisano 4 Listopada 2012 Mnie to akurat nie dziwi, Niemcy są bardziej wyrobieni zegarkowo niż my, poza tym wybór marek mają też dużo większy. Dlatego nie kupują marketingowej ściemy Hublota, który, i tu też się zgadzam, jest przeszacowany.A u nas, wystarczy, że z Hublotem pokażą się pani Siwiec i ten z czerwonymi włosami (nie pamiętam teraz nazwiska), a wielu innym to już imponuje, i myślą że to nie wiadomo jaka super marka. Aczkolwiek Hublot mocno pozuje na taką "celebrycką" markę i chyba ta strategia się sprawdza. Panowie, jak wy bardzo nie macie pojęcia co piszecie, to jest aż zdumiewające. Z drugiej strony racja - świadomość zegarkowa w Niemczech a w Polsce jest kolosalnie różna - sami to niestety udowadniacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 601 #37318 Napisano 4 Listopada 2012 Jaka by nie była ta świadomość, to najważniejsze jest, aby zegarek się podobał właścicielowi. Ten powyższy Hublot mi się nie podoba kompletnie, ale istotne jest to, że cieszy SphinX`a. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #37319 Napisano 4 Listopada 2012 Hubloty są dla wielu teraz wyznacznikiem rozwoju nowoczesnego designu zegarków. No i dobrze im tak, łobuzom! 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #37320 Napisano 4 Listopada 2012 Trzyma poziom , no i ten napis Handaufzug jak dla mnie super. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vojtonus 2 #37321 Napisano 4 Listopada 2012 Dzisiaj kieszonkowiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #37322 Napisano 4 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #37323 Napisano 4 Listopada 2012 fajne foty zetore - jak zwykle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reXio 5 #37324 Napisano 4 Listopada 2012 Kwestia gustu, dla mnie ten Hublot jest paskudny. Dodatkowo nie lubie ciemnych / czarnych kopert. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #37325 Napisano 4 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach